HAYDİ BULUŞMAYA VE EĞLENİP, ANMAYA!

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

HAYDİ BULUŞMAYA VE EĞLENİP, ANMAYA!

Mesajgönderen Barıscıl » Pzr Şub 04, 2007 15:48 pm

Arkadaşlar düşünüyorum da şöyle birçok kişi aynı anda yapabileceğimiz güzel şeyler düzenlesek. Bir forum başlığı altına da yazmıştım. Örneğin yazın havalar ısınınca ve herkesin daha boş zamanı olduğu vakitlerde buluşmalar düzenlesek mesela bir haftayı Barış Manço Haftası ilan ederiz ve o gün buluşabilenler mesela gitar gibi enstrüman çalabilen arkadaşlarla birlikte sokak müziği yaparak Barış abimizin şarkılarını söylesek. Böylece Hem biz eğlensek, hem insanları eğlendirsek hem Barış abimizin müziğini herkese özellikle yeni neslimize daha çok dinletsek ne dersiniz??

Barış abimizi unutmak bize yakışmaz,
Barış abimiz unutulmaz,
O zaman her daim unutturmamak dileğiyle...
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Pzr Şub 04, 2007 15:53 pm

Bu arada Barış haftası fikri için Mançolayizim arkadaşıma teşekkürler (:
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: HAYDİ BULUŞMAYA VE EĞLENİP, ANMAYA!

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Şub 04, 2007 16:00 pm

Barıscıl yazdı:Arkadaşlar düşünüyorum da şöyle birçok kişi aynı anda yapabileceğimiz güzel şeyler düzenlesek. Bir forum başlığı altına da yazmıştım. Örneğin yazın havalar ısınınca ve herkesin daha boş zamanı olduğu vakitlerde buluşmalar düzenlesek mesela bir haftayı Barış Manço Haftası ilan ederiz ve o gün buluşabilenler mesela gitar gibi enstrüman çalabilen arkadaşlarla birlikte sokak müziği yaparak Barış abimizin şarkılarını söylesek. Böylece Hem biz eğlensek, hem insanları eğlendirsek hem Barış abimizin müziğini herkese özellikle yeni neslimize daha çok dinletsek ne dersiniz??

Barış abimizi unutmak bize yakışmaz,
Barış abimiz unutulmaz,
O zaman her daim unutturmamak dileğiyle...

çok güzel bir konu...her konuda katılıyorum ve destekliyorum..fikrin için teşekkür ederim Barıscıl... :alkis: :alkis:

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzr Şub 04, 2007 17:15 pm

uygun olduğum bi vakit olursa gelirim

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Pzr Şub 04, 2007 19:15 pm

Asıl ben teşekkür ederim böyle güzel ve anlamlı bir fikri ortaya attığın için...

Arkadaşlar bu konuyu daha geniş bir alanda ortaklaşa konuşma imkanımız var mı?Hemen bu konuyla ilgili ilk adımları atmamız gerekiyor,zaman çok hızlı geçiyor, hemen ortak bir karara varalım...

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Pzr Şub 04, 2007 20:43 pm

Evet arkadaşlar biraz ilgi gösterirsek çok güzel şeyler yapabiliriz...

Kullanıcı avatarı
gokhankaraduman
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen gokhankaraduman » Pzr Şub 04, 2007 21:04 pm

Bizler Barış Manço şarkıları ile Bahara-Yaza MErhaba-
Barış Manço Şarkıları ile Gençlik Konseri gibi organizasyonlar ile söylediğiniz şeyi yapıyoruz aslında bernce ayrı ayrı yapmaktansa buradan da takip ederek düzenlediğimiz etkinliklerde bizlere destek olursanız Barış Abimizi ona daha yakışan birlik ve beraberlik ile anarız...

Birilerinin yaptığı gibi üzerinden para kazanmadan, pirim yapmadan...

Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
Barış ve Sevgi Dileklerimle
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman

0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net

Kullanıcı avatarı
sdbilek
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen sdbilek » Pzr Şub 04, 2007 22:19 pm

gokhankaraduman yazdı:Bizler Barış Manço şarkıları ile Bahara-Yaza MErhaba-
Barış Manço Şarkıları ile Gençlik Konseri gibi organizasyonlar ile söylediğiniz şeyi yapıyoruz aslında bernce ayrı ayrı yapmaktansa buradan da takip ederek düzenlediğimiz etkinliklerde bizlere destek olursanız Barış Abimizi ona daha yakışan birlik ve beraberlik ile anarız...

İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68

arkadaslar bunu yapan bir derneğimiz var zaten gökhan abiye katılıyorum dernek bunu yapıyor zaten bizim yapmamız gereken bunlara destek vermek ve bu derneğin bazı arkadaslar gibi maddi hiç bir beklentisi yok
| BARIŞ MANÇO 7 DEN 77 YE DOLU DİZGİN BARIŞ VE SEVGİ DERNEĞİ |HER ZAMAN ARKANDAYIZ BARIŞLA KALIN
|UNUTMAK KOLAY DEMİŞTİN ALIŞIRSIN DEMİŞTİN ÖYLEYESE SEN UNUT BİZİ YETERKİ BİZDEN İSTEME | | SENİ COK SEVİYORUZ BARIŞ ABİİİİİİİİİİİİ |

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Sal Şub 06, 2007 00:35 am

gokhankaraduman yazdı:Bizler Barış Manço şarkıları ile Bahara-Yaza MErhaba-

İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68

Bu olayı ben duymamıştım. O zaman birşekilde tabiki destek olmaya çalışırız.. Tabi Ankara'dan neler yapabilirim bilemiyorum...

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Sal Şub 06, 2007 23:14 pm

dernek her şeyin farkında daha düzenli bir şekilde yapar ne yapılacaksa. ama biz bir türlü birlik olamıyoruz. dernek şunu yapalım diyecek biz onu yapacaz. böyle olması lazım. ama nerede. biliyorsunuz bu tip organizasyonların bir çoğu istanbul öncülüğünde yapılıyor. e hal böyle olunca anadoludaki kardeşlerimiz. bir çok sebeblerden dolayı özellikle de maddi sebeblerden dolayı etkin olamıyor. buna bi çare bulabilirsek belki de bazı şeylerin üstesinden geliriz... benim düşüncen bunlar..(biraz karışık oldu ama...)

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Çrş Şub 07, 2007 00:27 am

Haklısın Samet ben bile Ankaralı olarak uzak kalıyorum birçok etkinlikten birileri bizleri de düşünerek birşeyler yapmalı. Neden herşey sözde kalmak zorunda? Ben bir türlü bunu anlıyamıyorum.

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Şub 07, 2007 12:35 pm

ankara da daha yeni anma gecesi yapildi ya bariscil hatta 7den 77ye.net te paylasildi bile

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Çrş Şub 07, 2007 15:08 pm

ogulcan yazdı:ankara da daha yeni anma gecesi yapildi ya bariscil hatta 7den 77ye.net te paylasildi bile

Ben nasıl takip edemiyorum yaa bunları... Ama yinede bunların duyurusu yeterli olmuyor demekki... Baska herseyden ister istemez haberimiz oluyor cunku...

Kullanıcı avatarı
nihonjin
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nihonjin » Prş Şub 08, 2007 22:49 pm

Ankara'da olduğumuz için bazı şeylerden uzak kalıyoruz bu doğru.Kocatepe'de yapılan anma konserinden sonra haberim oldu ve böyle bir fırsatı kaçırdığım için üzüldüm.Bizde Ankara'da kendi aramızda birşeyler yapabiliriz ama önce toplanıp tanışmamız lazım ki ne yapacağımızı konuşalım.Daha sonra da ona göre bir şeyler ayarlayabiliriz.
Dünü bilmeden bugünü yaşamanin bedeli öylesine ağırdi ki
Yarını bugünden kurtarmak için hayatımda
ikinci kez söz verdim
Birinciyi tutamamıştım ama
ikinciyi tutacağıma söz vermiştim...

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Cum Şub 09, 2007 14:58 pm

yazın olursa muhteşem olurçünkü işten fırsat bulamıyorummm
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

Kullanıcı avatarı
nihonjin
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nihonjin » Cum Şub 09, 2007 19:37 pm

Yaz tatilinde olsa güzel olur haklısın ama üniversitede okuyan ve burda olamayacak olan arkadaşlar vardır belki.Mesafeler işi hep zorlaştırıyor zaten :( Ankara'daki arkadaşlar toplanma işine ne diyorsunuz :?:

ikinci kez söz verdim

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cmt Şub 10, 2007 16:56 pm

evet yaz tatilinde olursa iyi olur dediğin gibi...fakat kötü tarafı (bizim açımızdan diyim :) ) Ankara,İzmir,İstanbul ,Buırsa gibi şehirlerde üye sayısı fazla olduğundan orada buluşulmak üzere iyi planlar yapılabilir..
Fakat en azından kendi bulunduğum bölge için söyleyeyim (ki nice insan var bu forumda bu büyük şehirlerden uzak) (Adana,mersin bölgesi ksaca Çukurova)
kalabalık buluşma işi bizim için hayal gibi gözüküyor..tabii ki çok fazla birşey gelmiyor elden(elden gelen şey de diğer arkadaşlarla buluşmak için başka şehire gitmek...)..neyse inşallah bir umut doğar diyelim :)

Kullanıcı avatarı
nihonjin
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nihonjin » Pzr Şub 11, 2007 00:26 am

Dediğin gibi toplanma işi hayal olacak galiba arkadaşım...

ikinci kez söz verdim

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzr Şub 11, 2007 00:44 am

hele kı okulla baslayınca o ıs haylı haylı yatar

Kullanıcı avatarı
nihonjin
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nihonjin » Pzr Şub 11, 2007 01:07 am

Haklısınız ya ama ne yapayım vardı içimde bir umut..Neyse artık belki yaza bir şeyler yapılır.

ikinci kez söz verdim

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Şub 11, 2007 01:38 am

ocı haklı :( dusunuruz bseyler yha bunca kısıyız burdan bı fıkır cıkar elbet

Kullanıcı avatarı
fLeiN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

:9

Mesajgönderen fLeiN » Prş Şub 22, 2007 20:45 pm

rapin_kizi__ yazdı:ocı haklı :( dusunuruz bseyler yha bunca kısıyız burdan bı fıkır cıkar elbet

kesin çıkar haklısın...

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Pzt Şub 26, 2007 11:48 am

nihonjin yazdı:Dediğin gibi toplanma işi hayal olacak galiba arkadaşım...

Niye hayal olacakmış yaa.Ben Ankara'ya gelirim mesela.Bursa da olur.Yalnız herkesin dediği gibi tatil zamanına denk gelse daha iyi olur

Kullanıcı avatarı
nihonjin
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nihonjin » Pzt Şub 26, 2007 18:57 pm

Arkadaşım tabii ki gelirsinde yani eminim herkes gelir bir toplanma olacağı zaman ama biz daha kendi aramızda toplanamadık ki...Toplanıp bazı şeyleri konuşmalıyız ki daha geniş çaplı bir şeyler yapabilelim.Herkesin kendine göre işi gücü olduğu için bir araya gelemiyoruz işte...

ikinci kez söz verdim

Kullanıcı avatarı
gokhankaraduman
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

..

Mesajgönderen gokhankaraduman » Pzt Nis 09, 2007 20:50 pm

Sevgili dostlar ;
Barış sever kardeşlerim;

Bir şeyi anlamıyorum burada bir çok kişi yazıyorsunuz hadi yapalım, edelim diyorsunuz bizler sizleri bir çatı altında toplamak için uğraşıyoruz Barış abimize yakışan ADAM gibi bir şeyler yapmak için göbeğimiz çatlıyor ancak bir çağrı yapıldığında bahaneler bol " keşke gelebilsem", "ankarada olmasam gelirdim" , "ya neden burada yapılmıyor" vs dostlar yakında İstabul Şubemizi açacağız sizlerin fikir ve projeleri bizler için önemli.

Lütfen tutarlı davranışlar sergileyelim sırf canı sıkıldığı için" Savaş Manço Öldü" dedikoluları çıkaranları , eline kalemi alıp ona buna küfür edenleri siz uzaklaştırın içinizden..

Bugüne dek MİX Üyesi olup da etkiklerimizde yer alan davetlere icabet eden

Nevin hn - Bal böceği
Sırrı Demir Bilek
Rapin Depht
Ayça Özdemir

sonsuz teşekkürler..
Barış ve Sevgi Dileklerimle

İstanbul Sorumlusu

Gökhan Karaduman

0535 744 78 68

http://www.barismanco7-77dd.com