Barış Manço Ölüm Yıldönümünde Birlikte Analım

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

barışseven
Yeni Üye
Yeni Üye

Barış Manço Ölüm Yıldönümünde Birlikte Analım

Mesajgönderen barışseven » Cum Şub 02, 2007 23:58 pm

Radyo Makinası 3 Şubat 2007 tarihli programında adam olacak çocukların abisi Barış Manço için çalışacak. Sizde Radyo Makinasını takip edin Türk müziğinin en adam gibi adamlarından Barış Mançoyu birlikte analım.

Daha fazla bilgi için tıklayın:

http://www.komplikemanyaklar.com/forum/ ... 3#post5243

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cmt Şub 03, 2007 00:01 am

arkadaşım üyelik istiyo gerekli bilgiyi madem haber weriosun araştırıp bize ulaştırman gerekir..bekliorus hangi frekans ve diğer gelişmeleri

barışseven
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen barışseven » Cmt Şub 03, 2007 00:07 am

kardeş frekans 106.8 dir program 3 şubat 2007 cumartesi günü saat 16:30 dadır. Program ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak, yayını interneten dinlemek, konuklara sorular yöneltmek için gideceğiniz adres:

www.radyomakinasi.net

Saygılar

Kullanıcı avatarı
ALİ ÖZMEN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen ALİ ÖZMEN » Cmt Şub 03, 2007 00:13 am

arkadaslar bu programıda kayıt edebılecek arkadaslar varsa lutfen kayıt etsınler ve bızlerle paylasssınlar.... ben o gun o saatte mesai de olacagım ıcın dınleyemeıcem..
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/

İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA

İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Cmt Şub 03, 2007 21:46 pm

Maalesef ben de kaçırdım, çünkü o saatte Barış Abiyi anma etkinliğindeydim...

RADYO MAKİNASI
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

BARIŞ ABİMİZ İÇİN RADYO MAKİNASI

Mesajgönderen RADYO MAKİNASI » Pzr Şub 04, 2007 06:37 am

ARKADAŞLAR PROGRAMI KAÇIRANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM MUHTEŞEM BİR PROGRAMI KAÇIRDILAR VE BARIŞ ABİYE BİZ ADAM OLUCAK HALA ÇOCUK OLAN GENÇLERİ ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ HAKKIYLA YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞTIK ONU UNUTMADIĞIMIZ GÖSTERMEYE ÇALIŞTIK BİR ÇOK DOSTUYLA... SANATÇIYLA...

YAYINCILIK ANLAMINDA BİR İLK OLDU BUGÜN RADYODA LALE MANÇO UÇAĞA BİNENE KADAR SAATLAERCE YAYINDAYDI ARKASINDAN ÖZDEMİR ERDOĞAN UZUNCA BARIŞ MANÇOYU ANLATTI VE AYŞEGÜL ALDİNÇ VE TABİKİ YOL ARKADAŞLARI KURTALAN EKSPRES AHMET GÜVENÇ VE BAHADIR AKKUZU VARDI RADYO MAKİNASINDA SON OLARAK MEHMET ESEN....

BU İSİMLER BU GÜN HİÇKİMSE TARAFINDAN KONUŞTURULMADILAR BAKTIKTA TV LERE ZAMANINDA BARIŞ ABİ ÜZERİNDEN PARSA TOPLAYAN KANALLAR ŞİMDİ SUSMUŞ DURUMDALAR HALBUKİ BU SANTÇILAR YILLARCA ANILMALI UNUTTURULMAMALI YENİ NESİLLERE AKTARILMALI AMA YOOOK NERDE ÇIKAR ORDA ANMA YAPAR BU DENSİZLER RAYTİNG İÇİN PROGRAM KALDIRIRLAR SONRADA UNUTURLAR.....

BU GÜNÜ DİNLEYEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ BARIŞ ABİ SAYESİNDEDE DEĞERLİ SANATÇILARLA YAPTIĞIMIZ BU POPÜLER KÜLTÜRÜN YOZLAŞTIRMASINIDA TARTIŞMIŞ OLDUK VE BUNU HERZAMANDA YAPACAĞIZ BARIŞ ABİMİZE GÖREVİMİZDİR....

SEVGİYLE KALIN....

www.radyomakinasi.net
ADAM OLUCAK ÇOCUKLARIN.....

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzr Şub 04, 2007 17:54 pm

kaydı alınmadı mı

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzr Şub 04, 2007 17:59 pm

YAVVVVV KAYIT YAPAN YOKMU ARKADAŞLAR YAVVVVVVV...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Pzr Şub 04, 2007 21:44 pm

Ya ben de yeni görüyorum bu başlığı. Dinlemeyi çok isterdim. Umarım kaydeden vardır.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

RADYO MAKİNASI
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen RADYO MAKİNASI » Pzr Şub 04, 2007 23:34 pm

BU SİTENİN HABERLERİ ÜYELERE MAİL ATICAK BİR ADMİNE İHTİYACI VAR ARKADAŞLAR KİMSENİN HİÇBİRŞEYDEN HABERİ YOK...

YAYINDA LALE MANÇO HABER VERDİ EVİNİN MÜZE OLMASI OLAYINDA BİR GELİŞME VARMIŞ BİR BANKA BU İŞİ ÜSTLENİYOR HATTA BAHADIR ABİYEDE SÖYLEDİK BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMIYCAĞIZ FORUMADA DUYURURUZ DİYE

ŞİMDİ KAYDI DİNLEYEMİYENLER İÇİN HAZIRLIYCAZ SİTEMİZ ARACILIĞIYLA YADA BURADAN ULAŞBİLİRSİNİZ SES KAYDINA

YASAK OLMASINA RAĞMEN SİZLER İÇİN ÇIKARIYORUZ KAYDI RADYODAN...

SAĞLICAKLA TEKRARDAN....

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzt Şub 05, 2007 00:06 am

RADYO MAKİNASI yazdı:BU SİTENİN HABERLERİ ÜYELERE MAİL ATICAK BİR ADMİNE İHTİYACI VAR ARKADAŞLAR KİMSENİN HİÇBİRŞEYDEN HABERİ YOK...

YAYINDA LALE MANÇO HABER VERDİ EVİNİN MÜZE OLMASI OLAYINDA BİR GELİŞME VARMIŞ BİR BANKA BU İŞİ ÜSTLENİYOR HATTA BAHADIR ABİYEDE SÖYLEDİK BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMIYCAĞIZ FORUMADA DUYURURUZ DİYE

ŞİMDİ KAYDI DİNLEYEMİYENLER İÇİN HAZIRLIYCAZ SİTEMİZ ARACILIĞIYLA YADA BURADAN ULAŞBİLİRSİNİZ SES KAYDINA

YASAK OLMASINA RAĞMEN SİZLER İÇİN ÇIKARIYORUZ KAYDI RADYODAN...

SAĞLICAKLA TEKRARDAN....

eğer böyle birşey yaparsanız çok sevinirim ve her zaman sizi severek dinlerim bu bir sözdür

RADYO MAKİNASI
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen RADYO MAKİNASI » Pzt Şub 05, 2007 00:24 am

tamam bizde söz veriyoruz hazırlıycaz kaydı link veya başka birşey yollarız size bu arada daha iyi iletişim için msn adresi gbi birşey olsa ii olur

ben kendi msn imi veriyim ilgili bir kişi eklesin:

Programın yapımcısı ve sunucusuyum: [email protected]

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzt Şub 05, 2007 12:06 pm

tmm ben ekledım kardes senı msn [email protected]

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Pzt Şub 05, 2007 15:39 pm

Paylaşırsanız çok mutlu olurum ben de.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Pzt Şub 05, 2007 17:10 pm

Paylaşırsak iyi olur da, dikkatimi çekti, kurtalan ekspres grubundan niye Barış Abiyi anmaya mezarlığına gelen olmadı, radyoya niye bağlanıyorlar sanki???

Kullanıcı avatarı
sdbilek
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen sdbilek » Pzt Şub 05, 2007 19:08 pm

ARKADASLAR KURTALAN EKSPRESS GİBİ BİRCOK SANATÇI VE GRUP ÖZELLİKLE BARIŞMANÇONUN DEĞER VERDİĞİ KİŞİLER ARTIK BARIŞ NEDİR UNUTTULAR DENEBİLECEK TEK BİŞİ VAR YAZIK SANKİ BU SANATCILARIN 15 20 TANESİ TOPLANSA KÖŞKÜ İCRADAN KURTARAMAZLARMI, KURTARIRLAR AMA ONLAR SADECE KAZANACAKLARI PARAYA BAKIORLAR YAZIK DENECEK BİŞİ YOK BEN BU GÜNDEN SONRA BU SANATCILARI PROTESTO EDİYORUM VE ALBÜMLERİNİDE ALMAYACAĞIM VE KURTALAN EKSPRESE GELELİM ONLARDA BARIŞ MANÇO RUHUNDAN SAPMIŞLAR OYSAKİ BU GRUP BARIŞ ABİNİN EN BÜYÜK YADİGARIDIR TÜRKİYEYE ... DİYECEĞİM TEK ŞEY VAR KURTALAN VE ZAMANINDA BARIŞ ABİYE YAKIN OLAN SANATÇILAR HEPİNİZE YAZIK SİZ SADECE KENDİ EGONUZU TATMİN EDİYORSUNUZ DEVAM EDİN...
|UNUTMAK KOLAY DEMİŞTİN ALIŞIRSIN DEMİŞTİN ÖYLEYESE SEN UNUT BİZİ YETERKİ BİZDEN İSTEME | | SENİ COK SEVİYORUZ BARIŞ ABİİİİİİİİİİİİ |

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzt Şub 05, 2007 21:14 pm

irfan beyle irtibata gectim olumlu sonuclar alıcas inş

RADYO MAKİNASI
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen RADYO MAKİNASI » Sal Şub 06, 2007 03:22 am

ARKADAŞLAR BİZ RADYO MAKİNASI OLARAK BU VEFASIZLIK İÇİN BİR BASIN BİLDİRİSİ YAZDIK TÜM MEDYAYA YOLLUYCAZ BUNU SİZLERDE MAİLLER ARACILIĞIYLA BUNU YAYABİLİRSİNİZ SESİMİZİ DUYURUCAZ MERAK ETMEYİN...

www.radyomakinasi.net

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Çrş Şub 07, 2007 13:38 pm

Eyvallah kardeş, emekleriniz için teşekkürler...

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Şub 07, 2007 18:58 pm

RADYO MAKİNASI yazdı:ARKADAŞLAR BİZ RADYO MAKİNASI OLARAK BU VEFASIZLIK İÇİN BİR BASIN BİLDİRİSİ YAZDIK TÜM MEDYAYA YOLLUYCAZ BUNU SİZLERDE MAİLLER ARACILIĞIYLA BUNU YAYABİLİRSİNİZ SESİMİZİ DUYURUCAZ MERAK ETMEYİN...

www.radyomakinasi.net

arkadaşım çok teşekkürler... :alkis:

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Çrş Şub 07, 2007 23:27 pm

RADYO MAKİNASI yazdı:ARKADAŞLAR BİZ RADYO MAKİNASI OLARAK BU VEFASIZLIK İÇİN BİR BASIN BİLDİRİSİ YAZDIK TÜM MEDYAYA YOLLUYCAZ BUNU SİZLERDE MAİLLER ARACILIĞIYLA BUNU YAYABİLİRSİNİZ SESİMİZİ DUYURUCAZ MERAK ETMEYİN...

www.radyomakinasi.net
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

RADYO MAKİNASI
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen RADYO MAKİNASI » Cmt Şub 10, 2007 04:35 am

Resim