Murat GÖĞEBAKAN'dan gülpembe....
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- silahsız kuvvet
- Profesyonel

Barış'ı bizden iyi tanıyanlar, başkalarını anlattıklarının çeyreği kadar olsun, Barış'ı da anlatsınlar bize. bunun için, böyle bir BM sitesinden daha uygun bir site mi var yoksa !.
sevdiğiniz kişiye yapılan eleştirilere "karşılık vermek adına", burada herkesi buluşturan KİŞİ'yi eleştirme-yıpratma aczine düşmek, doğruları da yanlış yapıyor !
sevdiğiniz kişiye yapılan eleştirilere "karşılık vermek adına", burada herkesi buluşturan KİŞİ'yi eleştirme-yıpratma aczine düşmek, doğruları da yanlış yapıyor !
Arkadaşlar öncelikle merhaba yeni üye oldum.Bu konudaki 5 sayfayıda dikkatlice okudum ve çok şaşırdım.Yapmayın böyle şeyler.Barış Manço Fanlar ve Murat Göğebakan Fanlar arasında bir laf atışması var ki bazen işin ucu kaçmış.Anadolurock felsefesine yakışmayan davranışlar bunlar.Ne Barış abim nede Murat abim bu olayları onardı.Birbirimize sahip çıkalım, topu topu kaliteli anadolurock müzik yapan 4,5 tane sanatçı var bu sanatçılara değer verelim, birbirimize düşmeyelim.Yok birinin evli olduğu halde sevgilisi varmış yok birisi bira içiyormuş falan filan bunlar boş işler bu konuları konuşmak kendi kalitemizi düşürür.Sağduyuya davet ediyorum...
silahsız kuvvet yazdı:Barış'ı bizden iyi tanıyanlar, başkalarını anlattıklarının çeyreği kadar olsun, Barış'ı da anlatsınlar bize. bunun için, böyle bir BM sitesinden daha uygun bir site mi var yoksa !.
- fairground
- Forum Duayeni

bir ceza verildi mi, verilecek mi bilmiyorum ama modlar elini çabuk tutsun.burada tartışılan konu m.göğebakan değil. piyasada ondan beter o kadar çok var ki..
lakin bu arkadaş yüzünden herkesde m.g. antipatisi oluştu.ayrıca utanmadan manço'ya iftira ediyor. dindar(!) hayranına ne kadar da layık ol(A)mıyor.
ilk kez bu kadar açık konuşuyorum sanırım.
ya herkesten özür dilesin ya da defolup gitsin.
tabii bence...
manço hayranları sinirlenmesin boşuna..sonuçta kervan yürüyor..
lakin bu arkadaş yüzünden herkesde m.g. antipatisi oluştu.ayrıca utanmadan manço'ya iftira ediyor. dindar(!) hayranına ne kadar da layık ol(A)mıyor.
ilk kez bu kadar açık konuşuyorum sanırım.
ya herkesten özür dilesin ya da defolup gitsin.
tabii bence...
manço hayranları sinirlenmesin boşuna..sonuçta kervan yürüyor..
- silahsız kuvvet
- Profesyonel

- silahsız kuvvet
- Profesyonel

-
mgogebakan_78
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
mgogebakan_78 yazdı:aytac yazdı:süper üye yazdı:sorun çıkarırsa yine atılır..
Merak etme yine üye olmuş zaten![]()
![]()
bende sizi çok özledim
g.bakan
burası
www.barismancomix.com
bunu iyi hatırla
artık yokum sağlıcakla kalın