''SUSAM SOKAĞI''

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cmt Şub 03, 2007 00:21 am

yha tmm ne kucumsuonkı oyle hem sen bnm abım sayılırsın dımı bak sana abı derım:)

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cum Nis 13, 2007 17:56 pm

aytac yazdı:Matematiği susam sokağı sayesinde öğrendim.Böyle toplarla falan sayıları öğretiyorlardı.şimdi ne var sabahları televizyonlarda.

Seda Sayan,kadının sesi.Çizgi film bile zor bulunur oldu.Şimdiki çocuklar gelecekte ne olacak acaba çok merak ediyorum
:( :( :(
aytaç şimdiki çocuklarımız m.aliyi seda sayanı izleye izleye onun bunun pantolonunu indirecek bana göre.yani gercekten sıktılar artık başka yüzler görmez istiyoruz

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Cum Nis 13, 2007 21:58 pm

ben tam bi kurabiye canavarı hastasıydım valla...alırdım sütümü kurabiyemi otururdum tv başına :D

BM

Mesajgönderen BM » Cum Nis 13, 2007 23:27 pm

rapin_kizi__ yazdı:yha tmm ne kucumsuonkı oyle hem sen bnm abım sayılırsın dımı bak sana abı derım:)

Aaa ilk defa BarışMançoMix'te benden küçük birine rastlıyorum. Ben de lise 1'deyim. Ve şunu söyleyeyim, 1992-1997 arasındaki çocukluk yıllarımı özlüyorum. Susam Sokağı, Hugo, Matrak Futbol, Street Fighter, Super Mario, Dinozorus, Road Fighter, Power Rangers vb... ağlamak istiyorum ya, :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cmt Nis 14, 2007 10:47 am

BM yazdı:
rapin_kizi__ yazdı:yha tmm ne kucumsuonkı oyle hem sen bnm abım sayılırsın dımı bak sana abı derım:)

Aaa ilk defa BarışMançoMix'te benden küçük birine rastlıyorum. Ben de lise 1'deyim. Ve şunu söyleyeyim, 1992-1997 arasındaki çocukluk yıllarımı özlüyorum. Susam Sokağı, Hugo, Matrak Futbol, Street Fighter, Super Mario, Dinozorus, Road Fighter, Power Rangers vb... ağlamak istiyorum ya, :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

sen lıse bırdeysen sen benden kucuk oluyorsun canım :) ben lıse 2 deyım

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Nis 14, 2007 14:40 pm

nihonjin yazdı:Tahsin amca,kırpık,minik kuş,edi-büdü,kurbağa kermit,kurabiye canavarı nasıl unutulur ki...Çocukluğumu geri istiyorum :(
....evet yaaa :(
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Pzt Tem 09, 2007 21:34 pm

Resim