Barış Manço' nun Boyu?
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- mitran
- Forum Duayeni

- Konum: Öyle bir yerdenim ki; yaprak döker bir yanım, bir yanım bahar bahçe
Barış Manço' nun Boyu?
Klipleri izliyordum durup dururken aklıma takıldı. Barış Manço' nun boyu kaç cm di bilen varmı? Görüntülerden pek uzun değil gibi duruyor.
valla 11 yaşındayken benim boyumdan uzun olduğunu biliyorum ama sanıldığı kadar uzun boylu değildi... Evine gelenler iyi bilirler evinde maketi vardır bire bir özellikte, eğer gördülerse bana hak vereceklerdir. Ama 70 yıllarda bayağ uzun boylu imiş Barış abimiz...Sonrageçirdiğ rahatsızlaklardan dolayı boyda bi problem oldu sanırım... Sonra kilo sorunları yaşadı...
- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

-
samet ahmet
-
dancing_queen
- Yeni Üye

- İletişim:
kafaya takmayın
boy gibi yüzeysel meselelere girmeye gerek yok Atatürkün bile boyu 1,74 civarındaydı.mühim olan sanat adına insanlık adına geride kalanlardır.yoksa mezarının boyu 1 metre olsa ne olur 1,60 olsa ne olur.
bu yapay kültürde barış mançonun unutulması göz göre yaklaşırken en azından biz ölene kadar barış manço unutulmasın diye buradayız.
- barış@manço
- Gelişen Üye

Anonymous yazdı:bak aslaınım gider ayak cevap vereyim barış manco oturdugunda ufak tefek bir aadamdı ama eline mirofonu aldımı boyu ayağı türküye bası azerbeycanda
koların biri türkmenistanda bir kolu japonyada gözler ise koredeydi anladınmı barışın boyu ne kadardı
+++
yada sen bırak barışı sana okudugun okula uygun bir soru sorayım bakalım bunu yapabilecekmisin
bir ilk ögretim okulundaki 1 sınıfında okuyan 45 ögrenciler üst üste cıktıklarında türk basketbol milli takımının oyuncularının 4dünün boyuna eşit oluyormuş şimdi bu okuda okuyan ögrencilerin toplam boyu ne kadardır eminim sen bu basit soruya bile yanıt bulamazsın
[/b]HERKEZE BARIŞLI GÜNLER
- goknurdolamba
- Yeni Üye

- barış@manço
- Gelişen Üye

- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye