1 ŞUBAT OLDU AMA KİMSE YOKTU...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Mançolayizm
- Profesyonel

1 ŞUBAT OLDU AMA KİMSE YOKTU...
Mançoist kardeşlerim;
Bugün, yani 1 şubat günü, yüce insan Barış Abimizin mezarlığına gittim...Ben mi yanlış gördüm bilmiyorum ama benden hariç bir kişi tek vardı,sonradan da 2 kişi geldi, baktılarki kimse yok onlar da geri döndüler hemen...
Ben ve orada tanıştığım, aynen BARIŞ Abimizin karizmasını kendisinde oluşturmuş abimle, saat 3 e kadar bekledik, ama kimse gelmedi...Biliyorum, esas 3 şubat günü tören var ama, bugün de gelseydiniz ne olurdu be kardeşlerim, biz orda en azından Lale Manço ve çocuklarının geleceklerini sandık ama onlar da gelmedi...
Neyse kardeşlerim ben bu kadarını beklemiyordum açıkçası, avcılardan kalktım gittim, bi daha gidecem ayın 3 ünde ama, en azından görünür bir kalabalık olsaydı bugün iyi olurdu...
3 şubatta görüşmek üzere...
Bugün, yani 1 şubat günü, yüce insan Barış Abimizin mezarlığına gittim...Ben mi yanlış gördüm bilmiyorum ama benden hariç bir kişi tek vardı,sonradan da 2 kişi geldi, baktılarki kimse yok onlar da geri döndüler hemen...
Ben ve orada tanıştığım, aynen BARIŞ Abimizin karizmasını kendisinde oluşturmuş abimle, saat 3 e kadar bekledik, ama kimse gelmedi...Biliyorum, esas 3 şubat günü tören var ama, bugün de gelseydiniz ne olurdu be kardeşlerim, biz orda en azından Lale Manço ve çocuklarının geleceklerini sandık ama onlar da gelmedi...
Neyse kardeşlerim ben bu kadarını beklemiyordum açıkçası, avcılardan kalktım gittim, bi daha gidecem ayın 3 ünde ama, en azından görünür bir kalabalık olsaydı bugün iyi olurdu...
3 şubatta görüşmek üzere...
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- Mançolayizm
- Profesyonel

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- Mançolayizm
- Profesyonel

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- Mançolayizm
- Profesyonel

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- Mançolayizm
- Profesyonel

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
En cok gıtmek ıstedıgım yerlerden bırısı Abi mizin mezarı ınsallah bırgun olacak.Mezun olduktan sonra ALLAH ın izniyle gıdıp bır fatiha da ben okucam
ALLAH rahmet etsin Abimizi!
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
vefasızlık...:'(((
Bu gerçekten düpe düz vefasızlığın resmi... Başka bir şey diyemiyorum... Barış Manço'nun bu ülkeye vermiş olduğu emeklerin karşılığı bumu olmalı?.. İş güç okul bahane.. yazık çok yazık...
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Ya ne bir gazete ne bir kanal adam gibi bir anı programı falan yayınlamadılar..
ya en ufak bir köşe bile ayırmamışlar...ya gerçekten yediremedim.ne de çabuk unutuldu ya...
sadece Dream tv 4x4 adlı programda O'na yer verdi o da 30 dakika...
Bravo medyaya,bravo "biz nasıl unuturuz seni" diyen medyaya !!!
ya en ufak bir köşe bile ayırmamışlar...ya gerçekten yediremedim.ne de çabuk unutuldu ya...
- ladyoftheseventhsky
- Gelişen Üye

Arkadaşlar çocukları Amerikada okuyorlar,nasıl gelsinler?..onlarda gelmek isterler sonuçta onların 8 senede yaşadıklarını hiç birimiz yaşamadık...
Medyada ne kadar sahtekarmış ve çıkar peşindeymiş,öldüğü gün reyting uğruna baş sayfadaydı ya şimdi
bravo ya söylenecek bişey yok ayrıca köşk ne durumda şun bilen varmı?
Medyada ne kadar sahtekarmış ve çıkar peşindeymiş,öldüğü gün reyting uğruna baş sayfadaydı ya şimdi
- Mançolayizm
- Profesyonel

baris_onsel yazdı:Ya ne bir gazete ne bir kanal adam gibi bir anı programı falan yayınlamadılar..
Ben TRT INT'te dün (1 şubatta) saat 19'da bir program gördüm ismini bilmiyorum Barış Manço ile ilgili bir anma programı vardı hatta Bahadır AKkkuzu, Barş Manço'nun kuzeni (Alla beni pulla beni şarkısına eşlik eden kişi) vardı. 2 konuk daha vardı ama kim olduklarını göremedim. İzleyemedim çünkü burada düzenlenen Barış Manço'yu anma konserine geç kalacaktım.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO