Sonsuz Özlem Ve Saygıyla...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Sonsuz Özlem Ve Saygıyla...
ardından söylenecek o kadar çok şey var ki aslında,bir türlü cümle haline getirip söyleyemediğim..
sana o kadar çok ihtiyacımız var ki...laikliğine....uygarlığına...Atatürkçü düşüncelerine...söylemlerine...şarkılarına...Sana...hem de ülkemiz bu durumda iken...
giderken yüreğimizde açılan yara her geçen gün daha da büyümekte..tıpkı sana olan sevgi ve saygımız gibi...nur içindesindir umarım..
önünde saygı ile eğilirim..cumartesi görüşmek üzere Barış Abi..
sana o kadar çok ihtiyacımız var ki...laikliğine....uygarlığına...Atatürkçü düşüncelerine...söylemlerine...şarkılarına...Sana...hem de ülkemiz bu durumda iken...
giderken yüreğimizde açılan yara her geçen gün daha da büyümekte..tıpkı sana olan sevgi ve saygımız gibi...nur içindesindir umarım..
önünde saygı ile eğilirim..cumartesi görüşmek üzere Barış Abi..
...gittiğin günden beri ne günlerim oldu..bazen sevinçliydim bazen,gözlerim doldu..
- burcu_umut
- Yeni Üye

BARIŞ VE ATATÜRK DİYİNCE ...
Ataturk'un Yurtta Baris, Dünyada Baris sozunu en dogru sekilde yerine getiren bu buyuk insan icin soylemek istedigim cok sey var aslında Baris,
insanlik, sevgi, dostluk, anlayiş, egitim, ogretim, sanat, caliskanlik ve daha nice bulunabilecek ustun
ozelliklere sahip insan ve ne yazıkki şuanki nesil'in kaybettiği göremediği en büyük kayıp diye düşünüyorum. Sadece türk insanının değil tüm dünyanın sevdiği ve örnek aldığı insanı BARIŞI VE ÖZGÜRLÜĞÜ RAHMETLE ANIYORUM...
Ataturk'un Yurtta Baris, Dünyada Baris sozunu en dogru sekilde yerine getiren bu buyuk insan icin soylemek istedigim cok sey var aslında Baris,
insanlik, sevgi, dostluk, anlayiş, egitim, ogretim, sanat, caliskanlik ve daha nice bulunabilecek ustun
ozelliklere sahip insan ve ne yazıkki şuanki nesil'in kaybettiği göremediği en büyük kayıp diye düşünüyorum. Sadece türk insanının değil tüm dünyanın sevdiği ve örnek aldığı insanı BARIŞI VE ÖZGÜRLÜĞÜ RAHMETLE ANIYORUM...
bendeki barış
Ben daha çok küçüktüm;televizyonda uzun saçlı bi adam dikkatimi çekti. AAaa dedim ne güzel tam benim istediğim gibi şarkı söylüyor. Ailem beni onun konserine götürdü sonra. Sinema 74 varmış o zamanlar. Bi baktım herkes bir olmuş benim sevdiğim şarkıları söylüyor uzun saçlı adamla. Hemde kocaman insanlar. Hayret ettim o zaman,bu kadar büyük insanlar çocuk şarkısı niye söylüyorlar diye.Biraz daha büyüdüm,biraz daha anladım onu.Ve biraz daha.Her geçen gün daha çok şeyler anlıyordum şarkılarından.Sanki ben büyüdükçe şarkılarda büyüyor bana bişeyler anlatıyordu. O adam öğretti bana ıspanak yemeği,o adam öğretti bana dişlerimi fırçalamayı, o adam öğretti bana arabada emniyet kemeri kullanmayı,ben ondan öğrendim olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibiyi,ben ondan öğrendim yoksul görsen besle kaymak bal ileyi, o gösterdi bana hayatım boyunca göremeyeceğim ülkeleri...Ben o adamla yoğuruldum yıllarca.Ve ben biliyorum ki; daha ömür verirse Allah ben onu anlamaya devam edicem.Nur içinde yat uzun saçlı adamım Nur içinde yat Barış Manço'm benim
-
ogulcan
simge çocukluğumuz, sanırım hepimizin olduğu gibi Barış Abi ile dopdolu geçmiş..benim O'nu tanıdıktan beri tek çabam saçlarımı uzatmak olmuş..bende hayal meyal hatırlıyorum çok ufaktım çünkü...hatta en son hatırladığım annemin bana "oğlum O saçlarını uzatabilmek için hergün iğne oluyor!" demesiydi....O'nu çok sevmeme rağmen nasıl berbere gideceğimi şaşırmıştım...
Barış Manço başka bişey...yaşamak lazım sanırım ve biz şanslıyız ki O'nu yaşadık...
Barış Manço başka bişey...yaşamak lazım sanırım ve biz şanslıyız ki O'nu yaşadık...
...gittiğin günden beri ne günlerim oldu..bazen sevinçliydim bazen,gözlerim doldu..
-
COBAN YILDIZI
Öldüğünde arkasından ağladığım sayılı insanlardan biri BARIŞ MANÇO.Ama onu hiç ölmüş gibi kabul etmiyorum.Çünkü ölüm insanın sadece bedenini götürür ama ruhunu asla.Onun ruhu hepimizin sol yanında bir yerlerde.
Eğer sokakta yürürken hala onun şarkısın mırıldanıyorsanız,merak etmeyin o içinizde zaten yaşıyor demektir...
Eğer sokakta yürürken hala onun şarkısın mırıldanıyorsanız,merak etmeyin o içinizde zaten yaşıyor demektir...
BUNU SÖYLEMEK BİLE İSTEMİYORUM
BARIŞ ABİYİ SON YOLCULUĞUNU TV DEN İZLERKEN AĞLAMIŞTIM HATIRLADIKÇA MAHVOLUYORUM BARIŞ ABİ YERİNDE RAHAT VE HUZURLU UYU BİZLER SENİN MİSYONUNU TEMSİL EDİYORUZ ŞARKILARINI SÖYLEYİP UNUTTURMUYORUZ YUKARDAN BİZİ İZLE OLURMU BİZ SENİN HAYALİNLE YAŞIYORUZ MAHŞERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE

Gamzedeyim deva bulmam...
BUGÜN HİÇ BİR KANALDA HİÇ BİR GAZETEDE GÖREMEDİM ANMA PROGRAMI VE YAZSINI.. SADECE KANAL 7 DE ŞEBNEM KISAPARMAK PROGRAMININ BAŞLANGICINDA RESMİNİ GÖSTERDİ SAYGIYLA ANIYORUZ 8. YILINDA DEDİ ONUDA TESADÜFEN GÖRDÜM.. TEŞEKKÜR EDERİM ONADA ONUN DIŞINDA HİÇ KİMSE HATIRLAMADI BARIŞ ABİNİN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNÜ DÜNDE ATV VERDİ UNUTMADIK DİYE KISA BİR GÖRÜNTÜ.. BUGÜN TÜM GAZETELERE BAKTIM HİÇ BİRİNDE TEK Bİ KELİME YOK SİNİR OLDUM SABAH SABAH TÜM GAZETELERİN OMBUDSMANLARINA MAİL YOLLADIM BİRAZ UTANSINLAR YAPTIKLARINDAN DİYE KOCA PUNTOLARLA YAZDIM BİLMEM HATIRLARMISINIZ AMA BUGÜN 1 ŞUBAT BARIŞ MANÇONUN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ HİÇ Bİ GAZETE HATIRLAMADI GEÇEN SENE OLDUĞU GİBİ JAPONLAR İÇİN BİLE BU KADAR ÖNEMLİ Bİ İNSANIN 8. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE UNUTULCAK KADAR ÖNEMSZMİŞ SİZİN İÇİN DEMEKKİ BUNU HATIRLATMAKTAN DOLAYI BEN UTANIYORUM YAZDIM... DAHA DA KÖTÜSÜ SABAH ERKEN SAATLERDE YOLLADIĞIM MAİLLERİN AKŞAMIN ALTI BUÇUĞU OLMASINA RAĞMEN BİR TANESİNE BİLE CVP ALAMAM!! YAZIK ÇOK YAZIK
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
Biraz önce Kanal 7'de Şebnem Kısaparmak'ın programında tekrar anıldı Barış Manço. Dağlar Dağlar şarkısı söylendi ve Şebnem Kısaparmak Ömrümün Sonbarında şarkısını şiir şeklinde okudu. Ben de 20.00'da başlayacak olan Barış Manço'yu anma konserine gideceğim birazdan. Seni hiçbir zaman unutmayacağım Barış Manço.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO
Petek Gök yazdı:BUGÜN HİÇ BİR KANALDA HİÇ BİR GAZETEDE GÖREMEDİM ANMA PROGRAMI VE YAZSINI.. SADECE KANAL 7 DE ŞEBNEM KISAPARMAK PROGRAMININ BAŞLANGICINDA RESMİNİ GÖSTERDİ SAYGIYLA ANIYORUZ 8. YILINDA DEDİ ONUDA TESADÜFEN GÖRDÜM.. TEŞEKKÜR EDERİM ONADA ONUN DIŞINDA HİÇ KİMSE HATIRLAMADI BARIŞ ABİNİN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNÜ DÜNDE ATV VERDİ UNUTMADIK DİYE KISA BİR GÖRÜNTÜ.. BUGÜN TÜM GAZETELERE BAKTIM HİÇ BİRİNDE TEK Bİ KELİME YOK SİNİR OLDUM SABAH SABAH TÜM GAZETELERİN OMBUDSMANLARINA MAİL YOLLADIM BİRAZ UTANSINLAR YAPTIKLARINDAN DİYE KOCA PUNTOLARLA YAZDIM BİLMEM HATIRLARMISINIZ AMA BUGÜN 1 ŞUBAT BARIŞ MANÇONUN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ HİÇ Bİ GAZETE HATIRLAMADI GEÇEN SENE OLDUĞU GİBİ JAPONLAR İÇİN BİLE BU KADAR ÖNEMLİ Bİ İNSANIN 8. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE UNUTULCAK KADAR ÖNEMSZMİŞ SİZİN İÇİN DEMEKKİ BUNU HATIRLATMAKTAN DOLAYI BEN UTANIYORUM YAZDIM... DAHA DA KÖTÜSÜ SABAH ERKEN SAATLERDE YOLLADIĞIM MAİLLERİN AKŞAMIN ALTI BUÇUĞU OLMASINA RAĞMEN BİR TANESİNE BİLE CVP ALAMAM!! YAZIK ÇOK YAZIK
Sanatçı çünkü Barış abi.Türkiye'de sanatçıya verilen önemi anlatmama gerek yok heralde.Vicdanlarına bırakıyorum ben
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
-
ogulcan
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__