Murat GÖĞEBAKAN'dan gülpembe....

Türkiye'de yaşanan tüm müzik ve sanat olaylarını tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

mgogebakan78

Mesajgönderen mgogebakan78 » Pzr Ara 31, 2006 16:15 pm

kadir tek birşey soracam ama lütfen gerçek düşüncelerini söyle? teoman sanatçı mı?

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzr Ara 31, 2006 21:44 pm

mgogebakan78 yazdı:kadir tek birşey soracam ama lütfen gerçek düşüncelerini söyle? teoman sanatçı mı?
....orasını pek bilmem..tarzı farklı batı türü rock yaptığını düşünüyorum...gemiler ve gönül çelen en sevdiğim iki şarkısı..ama bestekar mı yoksa yorumcumu bilemem..belirli bi hayran kitlesi var ...bestekar yönü de varsa sanatçıdır diyebilirim...ama iyi kötü diye bi yorum yapmak beni aşar.....
YA NASİP.....
YA KISMET.....

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Sal Oca 02, 2007 01:10 am

ben bişi diyim mi bu başlığın hatta ana sayfadaki türk müzik dünyası bölümünün olması bu site için inanılmaz gereksiz burası barış manço sitesi burda barış manço konuşulur

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Sal Oca 02, 2007 13:42 pm

ogulcan yazdı:ben bişi diyim mi bu başlığın hatta ana sayfadaki türk müzik dünyası bölümünün olması bu site için inanılmaz gereksiz burası barış manço sitesi burda barış manço konuşulur

katılmıyorum.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Çrş Oca 03, 2007 01:24 am

kadir 2023 yazdı:
mgogebakan78 yazdı:kadir tek birşey soracam ama lütfen gerçek düşüncelerini söyle? teoman sanatçı mı?
....orasını pek bilmem..tarzı farklı batı türü rock yaptığını düşünüyorum...gemiler ve gönül çelen en sevdiğim iki şarkısı..ama bestekar mı yoksa yorumcumu bilemem..belirli bi hayran kitlesi var ...bestekar yönü de varsa sanatçıdır diyebilirim...ama iyi kötü diye bi yorum yapmak beni aşar.....

:alkis: :alkis: :alkis:
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
mgogebakan
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mgogebakan » Çrş Oca 24, 2007 17:52 pm

BENİMDE ELİME BİRAZ ÖNCE BİR HABER ULAŞTI.MURAT GÖĞEBAKAN 14 ŞUBATTA ÇIKACAK OLAN ''SEN YOKTUN'' İSİMLİ ALBÜMÜNDE GÜLPEMBEYİ KESİN OKUYACAKKKKKKKKKKKKK... :)
Barış Manço

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Oca 24, 2007 18:25 pm

mgogebakan yazdı:BENİMDE ELİME BİRAZ ÖNCE BİR HABER ULAŞTI.MURAT GÖĞEBAKAN 14 ŞUBATTA ÇIKACAK OLAN ''SEN YOKTUN'' İSİMLİ ALBÜMÜNDE GÜLPEMBEYİ KESİN OKUYACAKKKKKKKKKKKKK... :)

güzel haber merak ediorum

fairground yazdı:
ogulcan yazdı:ben bişi diyim mi bu başlığın hatta ana sayfadaki türk müzik dünyası bölümünün olması bu site için inanılmaz gereksiz burası barış manço sitesi burda barış manço konuşulur

katılmıyorum.

sebep?

Kullanıcı avatarı
Olcay
Super Moderator
Super Moderator

Re: Beni yanlıs anladınız sanırım

Mesajgönderen Olcay » Çrş Oca 24, 2007 19:11 pm

ensoniqman yazdı:Sonuçta Bana sorarsanız Barış Manço iyi şarkıcımı diye bence değil.
Bu ülkede çok iyi şarkıcılar varken Barış manço bence müzisyen bile değil

Bu sözlerinle müzik zevkini çok iyi bir şekilde belli etmişsin zaten.. Bu düşüncelere sahip birinin bu sitede işi olmadığını düşünüyorum..
Biz nasıl unuturuz seni Barış Abi, Can Bedenden Çıkmayınca...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

Kullanıcı avatarı
levonsio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen levonsio » Prş Oca 25, 2007 01:23 am

seversiniz sevmezsiniz, sanatcidir degildir bilmem ama bu murat gogebakan sarki soylerken bagiriyor cigiriyor ya, o beni cok rahatsiz ediyor.

mgogebakan78

Mesajgönderen mgogebakan78 » Prş Oca 25, 2007 14:27 pm

levonsio yazdı:seversiniz sevmezsiniz, sanatcidir degildir bilmem ama bu murat gogebakan sarki soylerken bagiriyor cigiriyor ya, o beni cok rahatsiz ediyor.

Her şey gayet net ve açık çok bağırıyor diyenlere cevap;

ŞAİRLER YAZAR. ŞARKICILAR SÖYLER -Ama hem YAZAN,hem SÖYLEYEN isen HAYKIRMAN gerekir. Bunu sevenler çok iyi bilir!!! Zira bu ruhun haykırışıdır..Tıpkı tabiatın ruhu gibi, --Yeni doğan bebek AĞLAR!!! --Kartal ÇIĞLIK ATAR!!! --Esen rüzgar UĞULDAR!!! --Murat Göğebakan HAYKIRIR!!!

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Oca 25, 2007 16:00 pm

murat göğebakanı haykırışları Onun sesinin tadını bize ikramıdır ben çok seviorum ve severek beklicem gülpembeyi

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş Oca 25, 2007 16:02 pm

levonsio yazdı:seversiniz sevmezsiniz, sanatcidir degildir bilmem ama bu murat gogebakan sarki soylerken bagiriyor cigiriyor ya, o beni cok rahatsiz ediyor.

Sana kesinlikle katılıyorum. Bence M. Göğebakan şarkı söylemiyor sadece bağırıyor, çığrınıyor. Dinlemeye hiç tahammül edemiyorum.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Oca 25, 2007 16:07 pm

vesile_87 yazdı:

Sana kesinlikle katılıyorum. Bence M. Göğebakan şarkı söylemiyor sadece bağırıyor, çığrınıyor. Dinlemeye hiç tahammül edemiyorum.

eleştirilieriniz biraz ağır olmaya başladı saygılı olun bi insan barış mançoya bunlaır sölese hoşuna gider mi beğenmedini söle yeter

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş Oca 25, 2007 16:32 pm

Bu saygısızlık değil. Sadece fikrimi söylüyorum. Ayrıca saygıyı da senden öğrenecek değilim.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Oca 25, 2007 17:55 pm

ben benden öreneceksin demedim kardeşim sadece biras saygı duy dedim verilen emeğe

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Cum Oca 26, 2007 01:23 am

....kendisi çok sıcak bi insan dır....ne de olsa adanalı... ;)
....bm777dd....

mgogebakan78

Mesajgönderen mgogebakan78 » Cmt Oca 27, 2007 17:21 pm

bağırıyor diyenlere cevap;

ŞAİRLER YAZAR. ŞARKICILAR SÖYLER -Ama hem YAZAN,hem SÖYLEYEN isen HAYKIRMAN gerekir. Bunu sevenler çok iyi bilir!!! Zira bu ruhun haykırışıdır..Tıpkı tabiatın ruhu gibi, --Yeni doğan bebek AĞLAR!!! --Kartal ÇIĞLIK ATAR!!! --Esen rüzgar UĞULDAR!!! --Murat Göğebakan HAYKIRIR!!!

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Cmt Oca 27, 2007 19:38 pm

mgogebakan78 yazdı:bağırıyor diyenlere cevap;

Kardeş aynen sana katılıyorum.Aynı şeyi Kıraç içinde söylüyorlar."Anırır gibi bağırıyor"diyorlar.Ama yeni şarkıcılar arasında 1 numaradır benim için

Kullanıcı avatarı
mgogebakan
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mgogebakan » Cmt Oca 27, 2007 23:30 pm

http://www.youtube.com/watch?v=_tR_4EnySYs&NR MURAT GÖĞEBAKAN

KONSER-GESİ BAĞLARINI SÖYLÜYOR

http://www.youtube.com/watch?v=2F9FDRhLvcs BURDADA 2023 ŞARKISINI

OKUYOR İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM...
En son mgogebakan tarafından Pzt Oca 29, 2007 16:17 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Barış Manço

Kullanıcı avatarı
mgogebakan
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mgogebakan » Cmt Oca 27, 2007 23:33 pm

MURAT GÖĞEBAKANIN 14 ŞUBATTA ÇIKACAK OLAN YENİ ALBÜMÜNÜN TANITIM VİDEOSU http://www.youtube.com/watch?v=wY0rD3vGanU
Barış Manço

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Pzr Oca 28, 2007 01:48 am

mgogebakan yazdı:MURAT GÖĞEBAKANIN 14 ŞUBATTA ÇIKACAK OLAN YENİ ALBÜMÜNÜN TANITIM VİDEOSU http://www.youtube.com/watch?v=wY0rD3vGanU

Çok saol Kardeş bunları gönderdiğin için :alkis: :alkis:

mgogebakan78

Mesajgönderen mgogebakan78 » Pzr Oca 28, 2007 14:43 pm

İŞTE MURAT GÖĞEBAKanDAN BİR BARIŞ MANÇO KLASİĞİ ''dağlar'' http://www.youtube.com/watch?v=YkNWZG7nE1s

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Pzr Oca 28, 2007 17:07 pm

mgogebakan78 yazdı:İŞTE MURAT GÖĞEBAKanDAN BİR BARIŞ MANÇO KLASİĞİ ''dağlar'' http://www.youtube.com/watch?v=YkNWZG7nE1s

Yalnız şarkının adı "dağlar dağlar" olacak :hayallah:

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzt Oca 29, 2007 15:03 pm

saol paylaşımların için

Kullanıcı avatarı
mgogebakan
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mgogebakan » Pzt Oca 29, 2007 16:27 pm

http://www.youtube.com/watch?v=NcqYygPPDgk MURAT GÖĞEBAKAN-BEN BİLİRİM ŞARKISI
Barış Manço