dağlar dağlar şarkısını kimse söylemesin

Barış Manço'nun eserlerini, nasıl değerlendirildiklerini ve sanatsal tüm çalışmalarını tartışabileceğiniz forum.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Sal Oca 23, 2007 15:41 pm

COBAN YILDIZI yazdı:
Darklich yazdı:BARIŞ MANÇO'NUN BU EN ÖNEMLİ ESERİNİ SÖYLEMEK YÜREK İSTER ARKADAŞLAR!! GERÇEK BİR SANATÇI SÖYLEYECEK OTURACAK AKUSTİK-BAS GİTAR VE KLASİK KEMENÇE BAŞINA ÖYLE Bİ SÖYLEYECEKKİ BİZ DOKUNDUGUMUZDA ONA ANCAK BİZİ FARKEDECEK!! EĞER BÖYLE BİRİSİ SÖYLERSE HELAL OLSUN DERİM.AMA ÖYLE MEYHANELERDE-BARLARDA GEÇİCİ BİR HEVESLE SÖYLEYENE HİÇ TAHAMMÜL EDEMEM DOĞRUSU İSTEYEN DİNLEYEBİLİR TERCİH SİZİN..

Bencede hele o tur eglence mekanlarinda hic soylenmesin derim..Gerci ben BM disinda kimseden bu sarkiyi dinledigimi hatirlamiyorum..belki golgeler programinda soylemislerdi yine tam hatirlamiyorum. Neyse, her zaman original diyelim ve noktayi koyalim. :)

kesinlikle haklısın Cindy...
ben bir arkadaşımızın açtığı konuda Mahmut Tuncer'inde Arkadaşım Eşşek'i söylediğini öğrenmiştim...
ya ne bilim okuması yürek isteyen parçalar bunlar...
diyebilirim ki herkes okuyabilir şarkıları fakat herkes hakkını veremez o parçaların...ama işte herkes anlayamıyor bunu....

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Çrş Oca 24, 2007 14:46 pm

EN SON SERTAP DA SOYLEMIS, AMA PEK IYI OLMAMIS SANIRIM.

Kullanıcı avatarı
berkdawg
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen berkdawg » Cum Oca 26, 2007 12:25 pm

Şarkıların başkalarının ağzından söylenmemesine kesinlikle katılıyorum.Beceremezler zaten ne kadar kasarsalar kassınlar.

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cum Oca 26, 2007 13:54 pm

sölesinler ki b.mançonun yorumunun ne kadar iyi olduğunu görsün millet

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Sal Oca 30, 2007 03:54 am

ogulcan yazdı:sölesinler ki b.mançonun yorumunun ne kadar iyi olduğunu görsün millet

işte son nokta :alkis: :alkis: :alkis:

eldrwn
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen eldrwn » Prş Şub 01, 2007 01:27 am

ya şimdi anlamadım siz arto fln mı söylemesin diyosunuz yoksa kimse mi sölemesin diyosunuz ???

ama neden kimse söylemesin ki?? mesela kurban grubu yorumlamıştı onu da beğenmiyormusunuz?

ki bu siteye girip de sizin yorumlarınızı okuyan birinin son derece morali bozulabilir. mesela ben çünkü biz de grubumuzla barış manço şarkılarına ağırlık veriyoruz! hatta sadece barış mançoya özel bir gece yapmak istiyoruz ! ama sizin gibi düşünen hayranlarının karşısına çıkmamızın bi faydası yok çünkü ne olsa da beğenmiyeceksiniz......

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Prş Şub 01, 2007 02:53 am

eldrwn yazdı:ya şimdi anlamadım siz arto fln mı söylemesin diyosunuz yoksa kimse mi sölemesin diyosunuz ???

ama neden kimse söylemesin ki?? mesela kurban grubu yorumlamıştı onu da beğenmiyormusunuz?

ki bu siteye girip de sizin yorumlarınızı okuyan birinin son derece morali bozulabilir. mesela ben çünkü biz de grubumuzla barış manço şarkılarına ağırlık veriyoruz! hatta sadece barış mançoya özel bir gece yapmak istiyoruz ! ama sizin gibi düşünen hayranlarının karşısına çıkmamızın bi faydası yok çünkü ne olsa da beğenmiyeceksiniz......

Arkadaşların anlatmak istedikleri şarkının içindeki ruhu yok edenlerin,şarkıyı söylememeleri.Yoksa gidip de kimse söylemesin demek istediklerini sanmıyorum şahsen

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Pzt Haz 04, 2007 02:29 am

ben kendimi ÖVMEK GİBİ OLMASIN yanlış anlamayın barış severler(bir gün gece geziyordum kadıköyde 9 10 arası gitar calan arkadaşlar vardı yanlarına yanaştım gitarla sarkılar calıyorlardı onlara dedimki bende bi sarkı söliye bilirmiyim dedim olabilir dediler kimden dediler BARIŞ MANCO DEDİM daglar daglar eserini dedim daglar dagları baştan sona kadar okudum(gitarı calan cocuk barış mançodan sonra en duygusal okuyan seni duydum dedi şasırdım birden bende(bende aklımda profosyenel müzik kaydı yapan bi kaset yapıcam tek daglar daglar parcasını okuycam(tek kayıt 100 ytl sanırım bunu barış severlerle paylaşmayı cok istiyom)ama aklımda bunu yapıcam :saskin: :saskin: