Ceza'dan Kıraç'a terbiyesizlik!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Aslında ceza yı ben severdim mesela candan erçetinle duet yaptıgı şehir sarkısı gercekten cok guzel.Ama kırac a ulu orta kufur etmesi hemde herkesın onunde hıc de hoş deıl.gercı ozur dilemiş ama kendısınden beklenen zaten budur.ceza kıracın sevıyesıne hıc bır zaman gelemez.Bu gayet acık ve net...
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
ben kıracın sözlerine katılmıyorum (ceza için) onun müziklerini dinlemeye bayılıyorum toplumsal demeçler veriyorlar.
hızlı şarkı söylemesini uyuşturucuya bağlaması çok yanlış.
kendisi de dizi müzikleri yapıyor ozaman o da uyuşturucu kullanmadan bunları yapamıyordur diyebiliriz
herkesin kendisine göre yetenekleri vardır.
örneğin ben matemetik dersinde çok başarılıyımdır arkadaşım fizik dersinde herkesin kendisine göre yetenekleri vardır. şimdi ben matematik dersinde başarılıyım diğe uyuşturucu mu kullanıyorum...
bu arada kıracı hiç sevmem çünkü hep reklam yapıyor .
ona şunu söylüyorum tamam iyi sanatçısın.yau tamam iyi sanatçısın dedik ya çık git buradan çık git .( şahan hesabı:sinan -fahrettin)
hızlı şarkı söylemesini uyuşturucuya bağlaması çok yanlış.
kendisi de dizi müzikleri yapıyor ozaman o da uyuşturucu kullanmadan bunları yapamıyordur diyebiliriz
herkesin kendisine göre yetenekleri vardır.
örneğin ben matemetik dersinde çok başarılıyımdır arkadaşım fizik dersinde herkesin kendisine göre yetenekleri vardır. şimdi ben matematik dersinde başarılıyım diğe uyuşturucu mu kullanıyorum...
bu arada kıracı hiç sevmem çünkü hep reklam yapıyor .
ona şunu söylüyorum tamam iyi sanatçısın.yau tamam iyi sanatçısın dedik ya çık git buradan çık git .( şahan hesabı:sinan -fahrettin)
"Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak!.."
-
sinemmercan
- Kıdemli Üye

KIRAÇ gerçekten kaliteli bir şarkıcı...Cezayı dinlemem sevmem...sevenleri vardır o yüzden onun hakkında yorum yapma hakkım olmadığını düşünüyorum birkaç kez dinledim ve beğenmedim....zevk meselesi....
KIRAÇ doğal olarak bir eleştiri yapmış....CEZA da biraz olsun saygılı olmalıydı.....tamam cevap versin hiçkimse onun ağzına bant kapatmıyor...madem ki gençlere sesleniyor ceza ,madem ki ileriyide düşünüyor uyuşturucu vs.kötülüğünü anlatıyor örnek olmaya çalışıyor gençlere gerektiği gibi bir cevap vermeliydi....eleştiriye açık olmalıyız ki ileriyi görebilelim....
ve burası da bir forum BARIŞ için bir forum....lütfen burda seviyemizi bozmayalım.....
KIRAÇ doğal olarak bir eleştiri yapmış....CEZA da biraz olsun saygılı olmalıydı.....tamam cevap versin hiçkimse onun ağzına bant kapatmıyor...madem ki gençlere sesleniyor ceza ,madem ki ileriyide düşünüyor uyuşturucu vs.kötülüğünü anlatıyor örnek olmaya çalışıyor gençlere gerektiği gibi bir cevap vermeliydi....eleştiriye açık olmalıyız ki ileriyi görebilelim....
ve burası da bir forum BARIŞ için bir forum....lütfen burda seviyemizi bozmayalım.....
- süper üye
- Profesyonel

ceza bence salak yani pardon ağır kaçıyor ama,
şu an türkiyede ''rap'' fırtınası var.ve sevilen sanatçılardan birisi de ceza.
bu adam salak çünki gidip laf atıyor el aleme.
ben kıracı da sevmem,cezayı da sevmem fakat,
cezanın yaptığı hoş bir şey değildir.
bunu söyleyebiliyorum en azından.
insan sevgisini kaybetmezdi.cezada bulsun bakalım ne haltsa?
gitsin ''yerli plaka''sıyla müzik yapsın
plaka yerli sırtı terli çook..
valla bu adam salak.
tövbe yarabbi tövbe
şu an türkiyede ''rap'' fırtınası var.ve sevilen sanatçılardan birisi de ceza.
bu adam salak çünki gidip laf atıyor el aleme.
ben kıracı da sevmem,cezayı da sevmem fakat,
cezanın yaptığı hoş bir şey değildir.
bunu söyleyebiliyorum en azından.
insan sevgisini kaybetmezdi.cezada bulsun bakalım ne haltsa?
gitsin ''yerli plaka''sıyla müzik yapsın
plaka yerli sırtı terli çook..
tövbe yarabbi tövbe
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
RaP dıNleYeN bIrI OLArak cEZaNIN kendINE faydası yok başkasına nasıl olucak derım
kırac ı dha tanımadan olay nedır bılmeden bunları yapıo cunku kendısı evnde game boy oynamaktan baska dıs dunyayla alakası yok o yuzden boyle abuk sabuk davranıslar gostermesı normaldir.ve ayrıca ulkemızde olan rap ruzgarının en buyuk temsılcisi ceza değil.ceza sadece buna en başta başlayan bı adam rapcimisin dennce ılk akla o adam gelıo ama sozlerını 10 yıldır raple ıc ıce olan ben bıle anlamıorum? o yuzden rape laf atmasak dıorum hanııı
kırac ı dha tanımadan olay nedır bılmeden bunları yapıo cunku kendısı evnde game boy oynamaktan baska dıs dunyayla alakası yok o yuzden boyle abuk sabuk davranıslar gostermesı normaldir.ve ayrıca ulkemızde olan rap ruzgarının en buyuk temsılcisi ceza değil.ceza sadece buna en başta başlayan bı adam rapcimisin dennce ılk akla o adam gelıo ama sozlerını 10 yıldır raple ıc ıce olan ben bıle anlamıorum? o yuzden rape laf atmasak dıorum hanııı
'Türkiye'de muzik beyazların elinde...'bu sözün sahibi cezadır ve ne kadr ozenti olduu ortadadır ama Kıraç'ın da ondan asagida kalir bi yani yok zira kendisi de canli yayinda cezaya küfretmiştir...kaliteli ve terbiyeli bir sanatçı bunu yapmazdı kanımca...al birini vur ötekine hesabı ayrıca rapinkizi'na katılıyorm bir insan müsvettesinin terbiyesizliini o işle uğraşan herkese ve hatta o işe mal edemezsiniz eger mal ederseniz bu sizin zavallılığınız olur teşekkürler...
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- mgogebakan
- Üst Düzey Üye

- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

AYNEN....mgogebakan yazdı:Ceza kendini ne zannediyorki benim gözümde şarkıcı bile değil...
En başta şunu söyliyim kıraçın sadece sesini seviyorum karakter olarak bana göre bir hiç.
ama CEZA içinde bu geçerli
ben rapçi değilim ama cezanın şarkılarını tek tük dinlerim
ama hiç bir zaman rapi bir müzik türü olarak görmedim ve bu düşüncem hiç bi zaman değişmeyecek
bi kere küfrederek sanat yapılmaz müzik de bir sanat dalıdır ve küfürle sanat yapılmaz
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
- ***barisfan_tarik***
- Gelişen Üye

- İletişim:
gurbetcimanço yazdı:AYNEN....mgogebakan yazdı:Ceza kendini ne zannediyorki benim gözümde şarkıcı bile değil...
En başta şunu söyliyim kıraçın sadece sesini seviyorum karakter olarak bana göre bir hiç.
ama CEZA içinde bu geçerli
ben rapçi değilim ama cezanın şarkılarını tek tük dinlerim
ama hiç bir zaman rapi bir müzik türü olarak görmedim ve bu düşüncem hiç bi zaman değişmeyecek
bi kere küfrederek sanat yapılmaz müzik de bir sanat dalıdır ve küfürle sanat yapılmaz
Sana katılıyorum @gurbetcimanço. Rap bir müzik değidir. Müzik notadan oluşur, notalar enstrümanlarla seslendirilir. Öyle bir tane turn-tableı alıp cıkı cıkkı yapmayla, argo ve küfür içeren sözlerle, bir tarafı kalkık tavırlarla müzik yapılmaz.
Kıraç'a gelince... O zaten popçu. Dizi müziği yapıyor artık.
Gün çoktan döndü buralarda ve ben simsiyah bir gecenin koynunda yapayalnız bekliyorum...
duyuyorum, görüyorum...
bir gün gelecek dönence biliyorum...
duyuyorum, görüyorum...
bir gün gelecek dönence biliyorum...
kirac populer cirkefin icinde sanatini muhafaza eden kaliteli muzik yapan biri bence cezanin o lafi etmesi hic de hos degil fakat sonradan ozur dilemesi de dikkate alinmali kirac ta soylendigi gibi programda kufur etmisse sezarin hakki sezara mantigiyla ayip etmis dogrusu...umarim bundan sonra kalitesinden taviz verecek fiileri yapmaz.
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
baris_onsel yazdı:yalnız kıraç da pek iyi şeyler söylememiş...baya sövmüş hani...önce ceza başlattı herhalde..ama kıraç kendine yakışır bir harekette bulunarak hukukla bu işi halledebilirdi açıkçası...
herneyse sagopa iyidir iyibilinçli rapçi
dıyorum ben sago gıbısı yok
ayrıca bu konuyu gecelım artık bence
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

valla ne ceza ne kıraç fanıyım
ikisini de dinlerim
kıraçı sadece dinlerim karakter olarak sevmem benim gözümde yalaka,yılışık bi süppedir kıraç
cezayı da sevmeme karakter olarakzamanında sagopa,fuat,nefret vb çalıştığı can ciğer kuzu sarması arkadaşlarıyla işi bitince arkalarından onlara ithafen şarkılar yazıyo
sinir oluyom böyle bi şeye
neyse kıraçın rap e saygı duyması lazım bence
sanane kardeşim sen dinleme dinleyene söyleyene ne karışıyon
zaten adamların küfre meyli var
fırsatını buldummu küfrediyosövüp sövüştürüyo
ikisini de dinlerim
kıraçı sadece dinlerim karakter olarak sevmem benim gözümde yalaka,yılışık bi süppedir kıraç
cezayı da sevmeme karakter olarakzamanında sagopa,fuat,nefret vb çalıştığı can ciğer kuzu sarması arkadaşlarıyla işi bitince arkalarından onlara ithafen şarkılar yazıyo
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
gurbetcimanço yazdı:valla ne ceza ne kıraç fanıyım
ikisini de dinlerim
ne demek abıcım o kufre meyli var cezadan nefret etsemde rapperlar hakkında boyle demen yok yanlıs.sadece etkiye tepkı olayını yapmıstır haklıdır demıyorum ama rapcı ıste ne beklıosunkı gıbı tarzda bı konusma cok yanlıs!!!!
-
McFly
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- efemanco
- Demirbaş Üye

ÇOK ÇOK ÇOK BÜYÜK Bİ TERBİYESİZLİK BEN KIRAÇ IN YERİNDE OLSAM O HERİF AĞZIYLA KUŞ TUTSA ONU AFFETMEZDİM...TABİ KIRAÇ AFFETTİYSE DİYE DİYORUM...KONSERDE BİDE BÖYLE BİŞEY ÇOK ABES ÇOK AŞŞAĞALIK GELDİ BANA...KÜFREDECEKSEN AÇAR TELEFONUNU YÜZÜNE KARŞI SÖYLERSİN...NEYSE DAHA FAZLA BİŞEY YAZMAYAYIM...SİNİRLERİM BOZULDU ŞİMDİ BENDE KENDİMİ TUTAMIYCAM...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
-
McFly
efemanco yazdı:ÇOK ÇOK ÇOK BÜYÜK Bİ TERBİYESİZLİK BEN KIRAÇ IN YERİNDE OLSAM O HERİF AĞZIYLA KUŞ TUTSA ONU AFFETMEZDİM...TABİ KIRAÇ AFFETTİYSE DİYE DİYORUM...KONSERDE BİDE BÖYLE BİŞEY ÇOK ABES ÇOK AŞŞAĞALIK GELDİ BANA...KÜFREDECEKSEN AÇAR TELEFONUNU YÜZÜNE KARŞI SÖYLERSİN...NEYSE DAHA FAZLA BİŞEY YAZMAYAYIM...SİNİRLERİM BOZULDU ŞİMDİ BENDE KENDİMİ TUTAMIYCAM...
aynen ama ıste oyle paraları sagdo solda bıtırıp cepler delınınce mecburen cıkıp ozur dılemek zorunda kalıyorlar
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

cezanın kişiliği belli zaten.kıraç'ın bunu anlayıp olgun yollarla işini halletmesini beklerdim fakat kıraç da ona pis sövmüş bunu da unutmayalım.kraç'tan ben hiç beklemezdim açıkçası..efendi görünüyormuş meğersem..
herneyse bu tartışma bitmez.ben kıraç ağırlıklı olarak ikisini de dinlerim bunlar birbirine sövmüş etmiş banane...
herneyse bu tartışma bitmez.ben kıraç ağırlıklı olarak ikisini de dinlerim bunlar birbirine sövmüş etmiş banane...
-
McFly