Site hakkında öneriler...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
GalileoScr
- Yeni Üye

- İletişim:
Site hakkında öneriler...
Siteye bir albümler bölümü açılıp kasetleri ve 45 likleri içindeki şarkılar ve şarkı sözleri vokalde bulunanlar çıkaran firma hasılat abümün aldığı ödüller gibi şeyler konulabilinir..
Bir de sitede barış manço kitap bölmü açılabilinir küçük bi araştırma yaptım ve barış manço hakkında 2 kitap var biri 81300moda diğeri ise sanırım anılar gibi bir ismi vardı bunların içeriğinin ne olduğu anlatılınabilir ben yakında 81300 moda kitabını almayı düşünüyorum alıp okuduktan sonra buraya yorumları belirtirim..
bu arada Atv her gece barış manço klipileri veriyor bu yüzden çok teşekkürler..
Bir de sitede barış manço kitap bölmü açılabilinir küçük bi araştırma yaptım ve barış manço hakkında 2 kitap var biri 81300moda diğeri ise sanırım anılar gibi bir ismi vardı bunların içeriğinin ne olduğu anlatılınabilir ben yakında 81300 moda kitabını almayı düşünüyorum alıp okuduktan sonra buraya yorumları belirtirim..
bu arada Atv her gece barış manço klipileri veriyor bu yüzden çok teşekkürler..
-------
Hayatı Anlayabildiğin kadar yaşa...
Hayatı Anlayabildiğin kadar yaşa...
-
Misafir
- eksensavaşçısı
- Üst Düzey Üye

- fairground
- Forum Duayeni

- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

Baris Abimizin Video Klipleri
Benim Siteden bir ricam var. Baris Manço'nun Kliplerini tam haliyle indirmek istiyorum, kisa bir bölümünü izlemek hosuma gitmiyor, acaba klipleri tam halleriyle indirmemiz mümkün mü? Gereginin yapilmasini ica ederim....
-
7 den 77 ye
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- İletişim:
Re: Baris Abimizin Video Klipleri
xerxes yazdı:Benim Siteden bir ricam var. Baris Manço'nun Kliplerini tam haliyle indirmek istiyorum, kisa bir bölümünü izlemek hosuma gitmiyor, acaba klipleri tam halleriyle indirmemiz mümkün mü? Gereginin yapilmasini ica ederim....
Bunun için Multimedya Paylaşım Forumu'na gir.
KENDİ İSTEĞİ ÜZERİNE İHRAÇ EDİLEN ÜYE