erken gittin barış abi
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- süper üye
- Profesyonel

erken gittin barış abi
biz seninle çok mutlu,
biz seninle huzurlu,
biz seninle korkmuyorduk,
hiç bir kötü şeyden.
sen bizim ağbeyimiz,
sen bizim her şeyimizdin.
niye bizi bıraktın
buralarda erkenden?
B-A-R-I-Ş-M-A-N-Ç-O
biz seninle huzurlu,
biz seninle korkmuyorduk,
hiç bir kötü şeyden.
sen bizim ağbeyimiz,
sen bizim her şeyimizdin.
niye bizi bıraktın
buralarda erkenden?
B-A-R-I-Ş-M-A-N-Ç-O
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

ÜNİVERSİTEYE BALIKESİRDE DEVAM ETTİĞİM İÇİN ÇOK SIK SEHAHAT EDİYORUM, TÜM ÖĞRENCİLER GİBİ. VE ÇOĞU ZAMAN BALIKESİR'DEN İZMİR'E YOLCULUĞUM SIRASINDA AKLIMA BİRŞEY GELİYOR VE GÖZLERİM ONUN ARIYOR! SANKİ BİR TEPENİN ARDINDAN, BİR DERENİN KENARINDAN SANKİ O ÇIKACAKMIŞ GİBİ GELİYOR. İŞTE O ZAMAN GÖZLERİM BUHULANIR VE BOĞAZIMA BİR ŞEY DÜYÜMLENİR!
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!
Barış abimin ölüm haberini aldıgım gece, bir ara atv de yayınlanan Turnike adlı yarışmayı dinliyordum ilk önce Flaş haber diye programda bahsettiler Barış Mnaco kalp krizi gecirdi hastaneye yetiştirildi." denildi. 2 saat kadar acaba ne oldu kurtuldu mu Barış abim diye programı izledim ve gece 3:30 gibiydi herhalde "Kurtuldu, durumu su an iyi" diye haber verdiler. ancak bu haberle uyuyabildim. Maalesef ertesi gün öldüğü haberini aldık Hayatımda yüz yüze tanımadıgım bir insan için ilk defa agladım. İlk önce kabullenmek istemedim ama sonra "Unutmaki dünya fani/veren Allah alır canı" sarkısını dinledim ve Evet bedeni bizi terketti ama ruhu asla. Biz onun Adam olacak cocuklarıyız. o hep kalbimizdee...
Adam Olacak Cocuk... BaRıŞ MaNÇo:)
Hem de çok , çok erken ama takdir Allah' tan böyle olacağı varmış. Kendisi bu konuda insan artık adı anılmadığı zaman gerçekten ölmüştür demiştir bir TV röportajında. Bu durumda biz şarkılarıyla , fikirleriyle onu candan anıyor ve sevmeye devam ediyoruz.
sabret gönül sabret sakın isyan etme
bir gün elbet bitecek bu çile isyan etme
sabret gönül sabret sakın isyan etme
bir gün elbet bitecek bu çile isyan etme
- baris_onsel
- Demirbaş Üye