!!!!LÜTFEN HERKES OKUSUN!!!!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
!!!!LÜTFEN HERKES OKUSUN!!!!
Burada hepimiz bir amaç için toplandık ''BARIŞ MANÇONUN misyonunu nasıl devam ettirebilirz''sizin görüşlerinizi bekliyorum
gencligin hali vahim durumda kardes tabi''sozum meclisten disari''.kucuklugumden bu yana baris abi yi takip ediyor olmam ve yasamimin her yonune ondan birseylerin yansimis olmasi su anki bazi arkadaslarimi rahatsiz ediyor. ben suan bulgaristan da okuyorum ve burda da turkiye dede bazi arkadaslarimdan duyduklarim ''- ya bune hergun baris baris!insan bikmaz mi ya'' seklindeki tepkilerdi ki bunlari soyleyen kesim genelde baris sarkilari ve degerlerini malesef kendien uzak tutan arkadaslardi...ve bazen sordum kendime ben mi yanlis birseyler yapiyorum diye fakat onlara tavsiye etmekten ziyade sadece kendi hayatimda baris degerlerine sahip cikma dahi bazilarina dokunuyordu... ama hicbir zaman sukut-hayale ugramadim ve ugramayacagim da.basini agritmis olabilirim kardes kusura bakma
sen genel bir soru sordun ben sahsim adina cevapladim. gakat genel olarak baris abi adina yapacagimiz aktivitelerin artmasi etkili olabilir fakat tabi ha deyince olmaz tum kardeslerle konusulmasi ve danisilmasi gerekli saygimla... 
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Re: !!!!LÜTFEN HERKES OKUSUN!!!!
erte.can yazdı:Burada hepimiz bir amaç için toplandık ''BARIŞ MANÇONUN misyonunu nasıl devam ettirebilirz''sizin görüşlerinizi bekliyorum
Misyonunu devam ettirmek bizim zorumuzla değil,insanların Barış Abi'nin büyüklüğünü anlamasında yatmaktadır bana göre...
Anlamaları için de birtakım çalışmalar yapılmaldıır..mesela televizyonlarda Barış Manço'yu anca ölüm yıldönümünde görüyoruz...(TRT hariç)
kırk yılda bir de Baba Bizi Eversene...
Yani işe buradan başlasak...Yani sesimizi bu iletişim yolu ile duyurabilsek insanlara...
Barış Manço adına daha konser etkinlik vs yapabilsek...
O'nun hakkında daha fazla kitap çıksa...
(tabii işin cılkını çıkaracak derecede yapılmamalı bunlar...)
Ne kadar da güzel olurdu değil mi?
baris_onsel yazdı:erte.can yazdı:Burada hepimiz bir amaç için toplandık ''BARIŞ MANÇONUN misyonunu nasıl devam ettirebilirz''sizin görüşlerinizi bekliyorum
Misyonunu devam ettirmek bizim zorumuzla değil,insanların Barış Abi'nin büyüklüğünü anlamasında yatmaktadır bana göre...
Anlamaları için de birtakım çalışmalar yapılmaldıır..mesela televizyonlarda Barış Manço'yu anca ölüm yıldönümünde görüyoruz...(TRT hariç)
Yani işe buradan başlasak...Yani sesimizi bu iletişim yolu ile duyurabilsek insanlara...
DOĞRU SÖYLÜYORSUN İŞİN CILKINI ÇIKARMAMAK ŞARTIYLA HER ZAMAN HERYERDE ANILMALI...ÖLE HER ÖNÜNE GELEN KİTAP YAZARSA OHOO SAYELERİNDE BARIŞ ABİMİZ BİZİM GÖZÜMÜZDE AYNI AMA DİĞER İNSANLARDA BASİTLİK DUYGUSU UYANDIRABİLİR...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

baris_onsel yazdı:erte.can yazdı:Burada hepimiz bir amaç için toplandık ''BARIŞ MANÇONUN misyonunu nasıl devam ettirebilirz''sizin görüşlerinizi bekliyorum
sonuna kadar katılıorum sana kardeşim çokk ii yazmişsn bencede kitap daha çok çıkmalı bencede..
- Mançolayizm
- Profesyonel

Öncelikle aramızda, Barış ile ilgili bilgilerimizi paylaşarak,eksiklerimizi kapatarak yola çıkabiliriz...
Ardından, ortak bir karar ile büyük çapta, çok ta olağan şeyler yapabiliriz...
Unutmayalım ki; fikirde birlik olmazsa,harekette de birlik olmaz...

Bizler biyerde Barış Manço'nun yetiştirdiği çocuklardık.Tv'nin sayesinde oldu bunlar tabi.Şimdi basın hiç yok.Yani olmasa daha iyi.Yani bu misyon ileriki nesillere asla aktarılamayacak.Bizler bişi yapmalıyız.Bunun içinde ilk aklıma gelen Barış Manço'yu ileride çocuğuma anlatmak olucak.Arkadaşlar ölüm yıldönümü atlanmamalı Barış abiye yakışır bi etkinlik yapılmalı.Şuda var bizler sesli çoğunluğuz.Birde sessizler var.Bu tür etkinliklerde sesimizi duyurabilirsek,bir çatı altında toplanabiliriz.Amacımız genişlemek olmalı.Ancak bu şekilde yayılabilir bu misyon
ıspanağımı yedim,arka koltukta oturuyorum,dişlerimi fırçalıyorum imza:adam olan çocuk
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
-
ogulcan
- Mançolayizm
- Profesyonel

Ya abicim ne varsa işte BARIŞ MANÇO ile ilgili bildiklerimizi paylaşalım ve öğrenelim, ondan sonra ortak bir hareket için fikir atarız ortaya, en uygun olan fikri seçer uygularız...
Bu konu da önemli bir hassasiyet ister, tüm Barış severlerin aynı saatte buluşması lazım mix te,bunun için haftanın belirli günleri BARIŞ MANÇO DERSLERİ kuralım,orada hep birlikte paylaşalım...
Ama güzel olur belirli bir saatte BARIŞ MANÇO DERSİ yapmak...
Bu konu da önemli bir hassasiyet ister, tüm Barış severlerin aynı saatte buluşması lazım mix te,bunun için haftanın belirli günleri BARIŞ MANÇO DERSLERİ kuralım,orada hep birlikte paylaşalım...
Ama güzel olur belirli bir saatte BARIŞ MANÇO DERSİ yapmak...
- alp1985alp
- Kıdemli Üye

kayıp gençliğin öğrenme aşkının fitilini ateşlemek..
merak duygusunu kazanmasını sağlamaktır bence Barış abinin felsefesinin devam etmesi için yapılması gerekenler bu..
"clubber" gençliği yada 50cent nelly "rapper"lığından insanları kurtarmaktır...
anadolu rock yapıyorum deyipte bi akustik gitar bi tumbayla işin cılkını çıkarmamaktır araştırmaktır sorgulamaktır dogmalardan arınmaktır..
köşesinde oturanların "toplumcu müzik yapmıyoruz tarzımız değil" sözlerini ıskalamamaktır...
içimizdeki bozguncuları yada dönekleri farketmektir o görevi devam ettirmek..
Barış manço herşeyden evvel insandı ve insanlık için elinden geleni yaptı
merak duygusunu kazanmasını sağlamaktır bence Barış abinin felsefesinin devam etmesi için yapılması gerekenler bu..
"clubber" gençliği yada 50cent nelly "rapper"lığından insanları kurtarmaktır...
anadolu rock yapıyorum deyipte bi akustik gitar bi tumbayla işin cılkını çıkarmamaktır araştırmaktır sorgulamaktır dogmalardan arınmaktır..
köşesinde oturanların "toplumcu müzik yapmıyoruz tarzımız değil" sözlerini ıskalamamaktır...
içimizdeki bozguncuları yada dönekleri farketmektir o görevi devam ettirmek..
Barış manço herşeyden evvel insandı ve insanlık için elinden geleni yaptı
Fan Club etkinlikleri yapıyormusunuz bilmiyorum ama yapılsa ve katılım sağlansa en azından büyük bir birlik havası yakalanır.Mesela piknik düzenlenebilir aramızda,kış mevsimlerinde kapalı mekanlarda bir araya gelinip Barış şarkıları ile dertleşilebilir,bilgiler paylaşılabilir.Ve hatta bu etkinlikler büyük çapta yapılabilirse Basın a haber verilerek ülkeye duyurulabilir diye düşünüyorum.
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim: