MANCOMİX FORUM ARKADAŞLARIM,AMAÇTAN SAPIYORSUNUZ SANKİ
Moderatörler: barışhayranı, Mod
MANCOMİX FORUM ARKADAŞLARIM,AMAÇTAN SAPIYORSUNUZ SANKİ
ARKADAŞLAR bu konuyu açmamın nedeni, konuları gezdikçe ve yazılanları gördükçe çoğu üyenin burada bulunmanın amacından sapıyor olmasını görmemdi...ŞUNU UNUTMAMALIYIZ Kİ BURADA BARIŞ MANÇA SEVGİSİ VE YAPTIKLARI, BİZİM YAPACAKLARIMIZ, BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMA, BİLMEDİĞİMİZ BAZI KONULARDA BARIŞ HAYRANLARINI BİLGİLENDİRMEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORDUM..YALNIZ BEN SON ZAMANLARDA, HERKESTE ŞUNU SEZDİM" Bİ KONU AÇILSADA TARTIŞMA ORTAMI YARATSAM" DÜŞÜNCESİ..BAZI GÖZLEMLERİME VE DUYDUKLARIMA GÖRE: VERİLEN MSN ADRESLERİNİN BEN BARIŞ SEVGİSİ ADINA SOHBET EDİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN, BAZI ARKADAŞLAR BU AMAÇTAN SAPMIŞ BURAYI ARKADAŞ BULMA OLARAK GÖRMÜŞLERDİR...TABİKİ ARKADAŞ OLUNACAK FAKAT BARIŞ SEVGİSİ ADINA, ONUNLA İLGİLİ PLANLAR ADINA, BAŞKA AMAÇLAR ADINA DEĞİL...HERKESE SAYGILARIMI SUNAR, BARIŞ SEVGİSİYLE KALMANIZI DİLERİM...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
Re: MANCOMİX FORUM ARKADAŞLARIM,AMAÇTAN SAPIYORSUNUZ SANKİ
EDDA_esra yazdı:ARKADAŞLAR bu konuyu açmamın nedeni, konuları gezdikçe ve yazılanları gördükçe çoğu üyenin burada bulunmanın amacından sapıyor olmasını görmemdi...ŞUNU UNUTMAMALIYIZ Kİ BURADA BARIŞ MANÇA SEVGİSİ VE YAPTIKLARI, BİZİM YAPACAKLARIMIZ, BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMA, BİLMEDİĞİMİZ BAZI KONULARDA BARIŞ HAYRANLARINI BİLGİLENDİRMEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORDUM..YALNIZ BEN SON ZAMANLARDA, HERKESTE ŞUNU SEZDİM" Bİ KONU AÇILSADA TARTIŞMA ORTAMI YARATSAM" DÜŞÜNCESİ..BAZI GÖZLEMLERİME VE DUYDUKLARIMA GÖRE: VERİLEN MSN ADRESLERİNİN BEN BARIŞ SEVGİSİ ADINA SOHBET EDİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN, BAZI ARKADAŞLAR BU AMAÇTAN SAPMIŞ BURAYI ARKADAŞ BULMA OLARAK GÖRMÜŞLERDİR...TABİKİ ARKADAŞ OLUNACAK FAKAT BARIŞ SEVGİSİ ADINA, ONUNLA İLGİLİ PLANLAR ADINA, BAŞKA AMAÇLAR ADINA DEĞİL...HERKESE SAYGILARIMI SUNAR, BARIŞ SEVGİSİYLE KALMANIZI DİLERİM...
yok mix in durumu gene iyi tartışsakta yine barışabiliyoruz ama anlamadığım seni rahatsız edenmi var mix te veya msn de onu anlayamadım
artık yokum sağlıcakla kalın
- barışhayranı
- Moderator

Karşılaşmıyor değiliz bir çok olayla ama hala burayı arkadaş sitesi gibi görenler var ben onlara yanlış yerde olduklarını bir daha söylüyorum!
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
sameth yazdı:EDDA_esra yazdı:ARKADAŞLAR bu konuyu açmamın nedeni, konuları gezdikçe ve yazılanları gördükçe çoğu üyenin burada bulunmanın amacından sapıyor olmasını görmemdi...ŞUNU UNUTMAMALIYIZ Kİ BURADA BARIŞ MANÇA SEVGİSİ VE YAPTIKLARI, BİZİM YAPACAKLARIMIZ, BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMA, BİLMEDİĞİMİZ BAZI KONULARDA BARIŞ HAYRANLARINI BİLGİLENDİRMEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORDUM..YALNIZ BEN SON ZAMANLARDA, HERKESTE ŞUNU SEZDİM" Bİ KONU AÇILSADA TARTIŞMA ORTAMI YARATSAM" DÜŞÜNCESİ..BAZI GÖZLEMLERİME VE DUYDUKLARIMA GÖRE: VERİLEN MSN ADRESLERİNİN BEN BARIŞ SEVGİSİ ADINA SOHBET EDİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN, BAZI ARKADAŞLAR BU AMAÇTAN SAPMIŞ BURAYI ARKADAŞ BULMA OLARAK GÖRMÜŞLERDİR...TABİKİ ARKADAŞ OLUNACAK FAKAT BARIŞ SEVGİSİ ADINA, ONUNLA İLGİLİ PLANLAR ADINA, BAŞKA AMAÇLAR ADINA DEĞİL...HERKESE SAYGILARIMI SUNAR, BARIŞ SEVGİSİYLE KALMANIZI DİLERİM...
yok mix in durumu gene iyi tartışsakta yine barışabiliyoruz ama anlamadığım seni rahatsız edenmi var mix te veya msn de onu anlayamadım
YOK SAMETH ARKADAŞIM BENİ RAHATSIZ EDEN YOK, OLAMAZ DA ZATEN BUNA MÜSADE ETMEM..YALNIZ, EDİLEN ARKADAŞLARIM VAR...BENDE AYNI ŞEKİLDE EĞER AMAÇTAN SAPANLAR VARSA ELİMDEN GELDİĞİNCE UYARMAYA ÇALIŞIYORUM...BUNUN ÜZERİNE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM SEVGİLİ ARKADAŞLARIM..MUTLU BARIŞ DOLU GÜNLER...
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
EDDA_esra yazdı:sameth yazdı:EDDA_esra yazdı:ARKADAŞLAR bu konuyu açmamın nedeni, konuları gezdikçe ve yazılanları gördükçe çoğu üyenin burada bulunmanın amacından sapıyor olmasını görmemdi...ŞUNU UNUTMAMALIYIZ Kİ BURADA BARIŞ MANÇA SEVGİSİ VE YAPTIKLARI, BİZİM YAPACAKLARIMIZ, BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMA, BİLMEDİĞİMİZ BAZI KONULARDA BARIŞ HAYRANLARINI BİLGİLENDİRMEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORDUM..YALNIZ BEN SON ZAMANLARDA, HERKESTE ŞUNU SEZDİM" Bİ KONU AÇILSADA TARTIŞMA ORTAMI YARATSAM" DÜŞÜNCESİ..BAZI GÖZLEMLERİME VE DUYDUKLARIMA GÖRE: VERİLEN MSN ADRESLERİNİN BEN BARIŞ SEVGİSİ ADINA SOHBET EDİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN, BAZI ARKADAŞLAR BU AMAÇTAN SAPMIŞ BURAYI ARKADAŞ BULMA OLARAK GÖRMÜŞLERDİR...TABİKİ ARKADAŞ OLUNACAK FAKAT BARIŞ SEVGİSİ ADINA, ONUNLA İLGİLİ PLANLAR ADINA, BAŞKA AMAÇLAR ADINA DEĞİL...HERKESE SAYGILARIMI SUNAR, BARIŞ SEVGİSİYLE KALMANIZI DİLERİM...
YOK SAMETH ARKADAŞIM BENİ RAHATSIZ EDEN YOK, OLAMAZ DA ZATEN BUNA MÜSADE ETMEM..YALNIZ, EDİLEN ARKADAŞLARIM VAR...BENDE AYNI ŞEKİLDE EĞER AMAÇTAN SAPANLAR VARSA ELİMDEN GELDİĞİNCE UYARMAYA ÇALIŞIYORUM...BUNUN ÜZERİNE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM SEVGİLİ ARKADAŞLARIM..MUTLU BARIŞ DOLU GÜNLER...
anladım kardeşim ama eğer mix ten rahatsızlık verenler olursa lütfen çekinmeden yazın ismini ki burasının çöpçatanlık sitesi olmadığını gösterelim veya bi site önerelim oraya girsinler bu konuda arkadaşlar yardım edeceklerdir isim vermekten çekinmeyin
artık yokum sağlıcakla kalın
- ayça özdemir
- Kıdemli Üye

-
samet ahmet
ayça özdemir yazdı:Her zaman ve her yerde olduğu gibi burada da huzur bozan insanlar olacaktır elbette. Eğer rahatsız ediliyorsanız lütfen belirtin ki bu sitede barınamasınlar.
doğrudur. üye listesinde kayıtlı binlerce barışsever gözüküyor. ama mesaj sayısı da dikkat çekiyor. üye olmuş ama hiç mesajı bulunmayan onlarca insan var. eğer sizi rahatsız eden varsa ki bu her forumda olur, kesinlikle bu insanlardır. lütfen isimlerini verin ihraç edilsin.
[quote="samet ahmet
doğrudur. üye listesinde kayıtlı binlerce barışsever gözüküyor. ama mesaj sayısı da dikkat çekiyor. üye olmuş ama hiç mesajı bulunmayan onlarca insan var. eğer sizi rahatsız eden varsa ki bu her forumda olur, kesinlikle bu insanlardır. lütfen isimlerini verin ihraç edilsin.[/quote]
ya dostum konuşanı gerceği söyleyeni kötüye iyi demeyi kabul etmeyeni hakkı adaleti savunanı bu sitenin modları anında ihrac ederse kim konuşabilir söylermisiniz
www.barismancomix.com da özgürlük hür irade düşündüğünü söyleyebilme hürriyeti varmı sanıyorsunuz
bu sitenin modları bu sitenin allah, ı duruma gelmiş durumda
barışseverler sindirilmiş korkutulmuş

doğrudur. üye listesinde kayıtlı binlerce barışsever gözüküyor. ama mesaj sayısı da dikkat çekiyor. üye olmuş ama hiç mesajı bulunmayan onlarca insan var. eğer sizi rahatsız eden varsa ki bu her forumda olur, kesinlikle bu insanlardır. lütfen isimlerini verin ihraç edilsin.[/quote]
ya dostum konuşanı gerceği söyleyeni kötüye iyi demeyi kabul etmeyeni hakkı adaleti savunanı bu sitenin modları anında ihrac ederse kim konuşabilir söylermisiniz
www.barismancomix.com da özgürlük hür irade düşündüğünü söyleyebilme hürriyeti varmı sanıyorsunuz

-
gezzgincik
- Yeni Üye

- fairground
- Forum Duayeni

değişik yazdı:[quote="samet ahmet
doğrudur. üye listesinde kayıtlı binlerce barışsever gözüküyor. ama mesaj sayısı da dikkat çekiyor. üye olmuş ama hiç mesajı bulunmayan onlarca insan var. eğer sizi rahatsız eden varsa ki bu her forumda olur, kesinlikle bu insanlardır. lütfen isimlerini verin ihraç edilsin.
[/quote]
katılıyorum. bazı konular adeta tabu gibi. modlar çok yasakçı davranıyorlar.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!
- fairground
- Forum Duayeni

-
samet ahmet
barismancomix.com sitesi barış manço derneği tarafından onaylanmış değer verilmiş bir site.
bazı konular vardır uluorta kunuşulmaz. sizin burda konuşmayı istediğiniz o konular bazı tarafların zoruna gidebilir. illaki konuşacam diyorsanız özel mesajlarla konuşun orda size kimse karışmaz. saygı duyarım.
ama bura dediğim gibi resmi bir site.
bazı konular vardır uluorta kunuşulmaz. sizin burda konuşmayı istediğiniz o konular bazı tarafların zoruna gidebilir. illaki konuşacam diyorsanız özel mesajlarla konuşun orda size kimse karışmaz. saygı duyarım.
ama bura dediğim gibi resmi bir site.
değişik yazdı:[quote="samet ahmet
[/quote]
Arkadaşım ben zannetmem ki mod arkadaşlar bunu yapsın..bi sitenin güvenliğini ve seviyesini korumanın ne kadar zor bi iş olduğunu biliyorsunuzdur..haklıyı savunsun fakat karşındakini kıracak ya da sinirlendirecek şekilde değil..bazı üyeler hakaret bile ediyolar..halbuki onlarda belki kendi içlerinde haklıdırlar, ama uslüpleri yanlıştır..siteden sorumlu modlar da bu otoriteyi bi şekilde sağlamak zorundalar diye düşünüyorum...
gezzgincik yazdı:haklısın arkadaşım ben efemanço tarafından saçma sapan mesajlarla rahatsız ediliyorum bu durum içler acısı....
nasıl mesela arkadaşım, hakaret içeren sözler mi? peki hiç uyardın mı, önce böle durumda hiç düşünmeden tavrımızı koymalıyız, burası resmi br site, herkes düşüncesini saygı çerçevesinde söyleyebilir.he karşındakinin düşüncesi sana ters mi geldi, onu rencide etmeyecek şekilde sende kendi fikrini söle..sonunda haklı düşünce su üstüne çıkacaktır zaten? yanılıyor muyum acaba???
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

EDDA_esra yazdı:gezzgincik yazdı:haklısın arkadaşım ben efemanço tarafından saçma sapan mesajlarla rahatsız ediliyorum bu durum içler acısı....
nasıl mesela arkadaşım, hakaret içeren sözler mi? peki hiç uyardın mı, önce böle durumda hiç düşünmeden tavrımızı koymalıyız, burası resmi br site, herkes düşüncesini saygı çerçevesinde söyleyebilir.he karşındakinin düşüncesi sana ters mi geldi, onu rencide etmeyecek şekilde sende kendi fikrini söle..sonunda haklı düşünce su üstüne çıkacaktır zaten? yanılıyor muyum acaba???
tamamen haklısın,yanılmıyorsun edda_esra kardeş.
açıkcası budur yani.daha diyecek ne olabilir?özgür düşünce hakkımızı (tabii sınırları aşmayacak şekilde) kullanırsak çok da iyi olur bana göre.yeri geldiğinde eleştiri,yeri geldiğinde övgü.
baris_onsel yazdı:EDDA_esra yazdı:gezzgincik yazdı:haklısın arkadaşım ben efemanço tarafından saçma sapan mesajlarla rahatsız ediliyorum bu durum içler acısı....
tamamen haklısın,yanılmıyorsun edda_esra kardeş.
açıkcası budur yani.daha diyecek ne olabilir?özgür düşünce hakkımızı (tabii sınırları aşmayacak şekilde) kullanırsak çok da iyi olur bana göre.yeri geldiğinde eleştiri,yeri geldiğinde övgü.
tabiki bende senin eleştri ve yorum yapma isteğine katılıyorum..zaten doğru bilgiye, eleştirerek ve soru sorarak ulaşmıyomuyuz(sölemesi ayıp felsefe dersinde bu konuyu iyi anlamıştım
öncelikle ben özür dilerim çünkü 2 tane konu açtım barış mançoyla ilgili olmayan ama bu serbest mix teydi site fazla aktif olmadıgı için biraz hareket olur die düşünmüştüm ama barışmançoyu sevmedigimden diil hadi barış mançoyla ilgili bişeyler yapın ozaman
BARIŞ MANÇO HAYATINI KAYBETMEDİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ
tuba yazdı:öncelikle ben özür dilerim çünkü 2 tane konu açtım barış mançoyla ilgili olmayan ama bu serbest mix teydi site fazla aktif olmadıgı için biraz hareket olur die düşünmüştüm ama barışmançoyu sevmedigimden diil hadi barış mançoyla ilgili bişeyler yapın ozaman
tuba arkadaşım bana göre illa barış manço konulu bir topic açmak gerekmiyo..tabiki geneli böyle olcak ama, bu site birnevi faydalı bir sitede olsun isterim ben...birbirimizi çeşitli konularda bilgilendirelim derim ben...ÇÜNKÜ BARIŞ ABİMİZİN HER KONUYLA İLGİSİ VARDI, BİR ŞEYLER ÖĞRENMEK İÇİN ÇOK GEZEN VEDE ÇOK OKUYAN BİR İNSANDI...BİZ NEDEN ÖYLE OLMAYALIM..BİZİM SÖZÜMÜZ AMAÇSIZ TOPİK VE HİÇ BİR ANLAMI OLMAYAN TOPİK AÇANLARA...
bm777dd yazdı:....valla esra MOD gibisinn.....bi terlik atmadığın kalmıştı....![]()
![]()
TERLİK Mİ...
dimi oturduğumuz yerden siteyi yönetiyolar diyceklerbm777dd yazdı:..........MOD lar sana neden kızsın kiii...ne güzell onlarınn görevinii yapıyorsunn...sen şimdi bikaç kişiyi de şutlarsın yani sitedennn...