('ŞÖYLE Bİ BAKICAM'
Sakarya Ferizli'de ana caddede gezintiye çıkan sahipsiz inekler, esnafa zor anlar yaşattı. İneklerden biri marketteki sebzelere "ilgi" gösterirken, bir diğeri soluğu sobacıda aldı);
(bu da sevgilisi ile günbatımını izlemek için oraya arabayla çıkan adam...
(yorumsuz)...
(bunlarda evlenen 81 yaşındaki ismet amca ile 71 yaşındaki zeki hanım..huzur evinde..mutluluklaar.. (bunu aynen aktarıyorum:D:D:D)
(Rize'de konser sırasında asansörlü sahne düğmesine yanlışlıkla basılınca sahne aşağıya indi. Arka taraftaki koro üyeleri yukarıda kalırken, sahne altına giren saz ekibi gözden kayboldu. Seyirciler gülmekten yerlere yattı...)
(Dünyaca ünlü halıları eskitmek için türlü işlemler yapılıyor. Avrupa'ya ihraç edilecek el dokuması halılar, ahırlarda hayvanların altına seriliyor, hayvan dışkısı ve idrarıyla eskitiliyor. Daha sonra toprağa gömülüyor, son olarak da peynir suyuna yatırılıyor. Sahibine ulaşmadan önce de bir güzel temizleniyor..)
(Papa'yı takip eden fotoğrafçılar, Çektikleri fotoğrafları bir an önce gazete ve ajanslarına geçme telaşındaki foto muhabirleri, güneşten korunmak için ilginç yöntemlere başvurdu...)
(dsp mitinginden bir kare...)
Sonunda burda da mangal yaptık!!!
YORUMSUZ!!!!!!
...
(Ordu'da kanser nedeniyle 2 memesi alınan, rahmi de alınacakken sahibinin "bir şans verelim" diyerek operasyona karşı çıktığı İspanyol Cocker cinsi köpek, bir batında 10 yavru doğurdu)
(Tamam ,yurdum insanı olmasa da yurdum görüntüsü
(size bırakıyorum...)
(işte bu Bravo..!!
Yemek pişirmek için en doğal yöntem bulundu. Yozgat Sorgun'a bağlı Şahmuratlı KKöyü'nde güneş ocaklarında pişen kurufasülyenin tadına doyum olmuyor...)
umarım beğenirsiniz efenim...saygılar

(ekşimen
Sanat...