lütfen manço ailesine karşı daha yapıcı olalım
Moderatörler: barışhayranı, Mod
lütfen manço ailesine karşı daha yapıcı olalım
merhaba ben yeni bi üyeyim.. daha önce takip etmeme rağmen üyelik başvurumda sorun çıkmıştı..
neyse demek istediğim konuya geleyim.. devamlı deniyor ki oğulları ve eşi mezarlıkla ilgilenmiyor evle ilgilenmiyor.. durumlar çok kötü vs. vs. ..
öcelikle şunu söylemek istiyorum ben Barış Abinin evine gittiğimde yerlerin durumu her tarafın durumu çok kötüydü bahçe bahçe olmaktan çıkmıştı sadece palmiye ağacı bir şeye benziyordu.. ama şunu unutmamalıyız bu ev artık onlardan çıktı bunu biliyoruz ve bu evi bu hale getiren 'sözde' hayran grubu.. ben de o eve gittim ama sadece içeri bakıp içimi çekip barış abinin şarkılarını bahçede dinleyip çıktım.. hiç bir zarar vermeden..ama benim o sokakta oturan bir arkadaşım çok acı bir şey söyledi'o ev ayyaş mekanı oldu artık'dedi.. bazen geceleri çıkan seslerden rahatsızlık da duyuyorlarmış.. zaten ben de bunu duyunca şaşırmadım çünkü bahçedeki kuyuda bi sürü bira şişesi duruyordu.. bu bahçeyi temizlemek aileye kalmıyor artık zaten aile derken ben eşi için konuşmuyorum oğulları için konuşuyorum..
sonuçta ikisi de amerikada okuyor ve hayatlarını sürdürüyor.. Doğukan benim arkadaşım sık aralıklarla konuşurum doğukanla ve ne zaman konuşsam doğukana babasının konusunu açmamaya çalışıyorum hep bir buruk tarafı var çünkü .. çocuk sadece senede iki kez gelebiliyor istanbula kardeşi de öyle.. yaz ve kışş zaten her geldiklerinde evini de mezarlığı da ziyarete gidiyorlar..ilgileniyorlar..evim diye hala o evden bahsediyor.. buraya 4 5 aylığına da kalmaya gelmediklerine ve kendilerinin de bir hayatları olduğuna göre her gününü mezar başında geçiremiyorlar..ayrıca onlara yönelik yapılan bütün eleştirilerin acımasız olduğunu düşünüyorum çünkü kimse onların duygularını hesaba katmadan konuşuyor.. kimse onların içinde kopan fırtınaları bilemez dışardan konuşmak her zaman kolaya kaçmaktır..
düşünün kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışan dünyanın diğer tarafında iki genç; babaları belki hayatta gerçekten sevdikleri tek insan yok, anneleri ise başkasıyla .. ve bir de internete girdiklerinde bi babamın hayran sitesine bakayım dediklerinde kendileri hakkında yapılan onca eleştiri .. lütfen daha yapıcı olalım .. kimsenin psikolojisini bozmaya hakkımız yok..emin olun onlar çok isterler bütün sene boyunca burda olup her hafta babalarının mezarlığına gitmeyi orayı çiçekle donatmayı ama ellerinden bu geliyor biz de elimizden geleni yapalım ve kimseyi kırmadan Barış Abinin huzur içinde yatmasını sağlayalım ..
saygılar
meliza
neyse demek istediğim konuya geleyim.. devamlı deniyor ki oğulları ve eşi mezarlıkla ilgilenmiyor evle ilgilenmiyor.. durumlar çok kötü vs. vs. ..
öcelikle şunu söylemek istiyorum ben Barış Abinin evine gittiğimde yerlerin durumu her tarafın durumu çok kötüydü bahçe bahçe olmaktan çıkmıştı sadece palmiye ağacı bir şeye benziyordu.. ama şunu unutmamalıyız bu ev artık onlardan çıktı bunu biliyoruz ve bu evi bu hale getiren 'sözde' hayran grubu.. ben de o eve gittim ama sadece içeri bakıp içimi çekip barış abinin şarkılarını bahçede dinleyip çıktım.. hiç bir zarar vermeden..ama benim o sokakta oturan bir arkadaşım çok acı bir şey söyledi'o ev ayyaş mekanı oldu artık'dedi.. bazen geceleri çıkan seslerden rahatsızlık da duyuyorlarmış.. zaten ben de bunu duyunca şaşırmadım çünkü bahçedeki kuyuda bi sürü bira şişesi duruyordu.. bu bahçeyi temizlemek aileye kalmıyor artık zaten aile derken ben eşi için konuşmuyorum oğulları için konuşuyorum..
sonuçta ikisi de amerikada okuyor ve hayatlarını sürdürüyor.. Doğukan benim arkadaşım sık aralıklarla konuşurum doğukanla ve ne zaman konuşsam doğukana babasının konusunu açmamaya çalışıyorum hep bir buruk tarafı var çünkü .. çocuk sadece senede iki kez gelebiliyor istanbula kardeşi de öyle.. yaz ve kışş zaten her geldiklerinde evini de mezarlığı da ziyarete gidiyorlar..ilgileniyorlar..evim diye hala o evden bahsediyor.. buraya 4 5 aylığına da kalmaya gelmediklerine ve kendilerinin de bir hayatları olduğuna göre her gününü mezar başında geçiremiyorlar..ayrıca onlara yönelik yapılan bütün eleştirilerin acımasız olduğunu düşünüyorum çünkü kimse onların duygularını hesaba katmadan konuşuyor.. kimse onların içinde kopan fırtınaları bilemez dışardan konuşmak her zaman kolaya kaçmaktır..
düşünün kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışan dünyanın diğer tarafında iki genç; babaları belki hayatta gerçekten sevdikleri tek insan yok, anneleri ise başkasıyla .. ve bir de internete girdiklerinde bi babamın hayran sitesine bakayım dediklerinde kendileri hakkında yapılan onca eleştiri .. lütfen daha yapıcı olalım .. kimsenin psikolojisini bozmaya hakkımız yok..emin olun onlar çok isterler bütün sene boyunca burda olup her hafta babalarının mezarlığına gitmeyi orayı çiçekle donatmayı ama ellerinden bu geliyor biz de elimizden geleni yapalım ve kimseyi kırmadan Barış Abinin huzur içinde yatmasını sağlayalım ..
saygılar
meliza
En son zaa tarafından Cum Kas 17, 2006 16:44 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Benim de Diyeceklerim Var...
tamam arkadaşım kimsenin moralini,psikolojisini bozmaya niyetimiz yok ama moda daki evin bu hale gelmelerinde dolaylı yoldan biraz suçlu olmuyorlar mı sence?neden o ev müzeye dönüştürülmedi
,hadi bırakalım modadaki evi neden Barış Abi'ye layık yaptıkları şeylerden örnekler var mı acaba?ve daha birçok neden var onları eleştirmek için...Moda'daki evin satılma kararını ilk duyduğumda ne bilim çok ama çok şaşırmıştım...bunu satın alıp da bu hale düşmesine sebep olanda da ayrı bir kabahat var,ki satın alanları eleştirmeye kalksak ohooooo...
neyse efendim kendinize iyi bakın
tamam arkadaşım kimsenin moralini,psikolojisini bozmaya niyetimiz yok ama moda daki evin bu hale gelmelerinde dolaylı yoldan biraz suçlu olmuyorlar mı sence?neden o ev müzeye dönüştürülmedi
neyse efendim kendinize iyi bakın
arkadaşım demek istediğini anlıyorum ama farkındaysan yukarda manço ailesi olarak doğukan ve batıkandan söz ediyorum .. lale mançodan değil.. sonuçta oğulları kaç senedir amerikadalar ve ortada bir anne varken parasal işlerle onun ilgilenmesinin daha doğru olacağına siz de hak verirsiniz.. çocuklarının yapacağı tek şey geldiklerinde mezarlığa gidip çiçek koymaları babalarıyla konuşup vakit geçirmeleridir.. ayrıca onların annelerine müze konusunda ya da diğer konularda neler dediğini bilemeyiz hiç birimizde.. sadece şunu demek istiyorum ki burda üzerine gidilmesi eleştirilmesi gereken insanlar doğukan ve batıkan değildir.. sonuçta lale manço hala burada tabi onunda parasal açıdan iyi bir durumu yok yeni eşinin parasal durumu müsait olabilir ama o da belki o paralarla hareket edemiyordur.. neyse lale hanım hakkında pek konuşmak istemiyorum ama çocuklarının elinden gelen manevi destektir o da amerikadan ne kadar sağlanabilirse.. burda büyük sorumluluk payı lale hanıma düşer.. unutmayalım ki kimse babasının ve kendi çocukluğunun geçtiği bi köşkün harabeye dönüşmesini ve babasıınn yattığı mezarlığın da çöplüğe dönüşmesini istemez.. onlar da türkiyeye geldiklerinde mezarlık için ellerinden geleni yapıyor.. hiç bir şey doğukan ve batıkanın bu şekilde yıpratılması gerektiğini göstermiyor hedef onlar olmamalı..
teşekkürler
teşekkürler
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- barışhayranı
- Moderator

O zaman benim en çok merak ettiğim Amerika'da eğitimleri bitince burada neler yapacakları.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
düşündüklerimi anlatabilmeme sevindim, oğulları döndükten sonra neler olur biter bilemeyiz.. ama şunu unutmayalım asıl bu işleri yoluna koymak için uğraş vermesi gereken insan lale hanımdır.. oğulları bi yere kadar bir şeyler yapabilir.. ayrıca şunu da söylemeden geçemicem; sonuçta doğukan ve batıkan diğer insanlar gibi babalarının üstünden prim yapmadılar hiç bir zaman ve yaşadıkları her bir olayı , yapmaya çalıştıklarını ve hislerini birer reklam kampanyası gibi milletin önüne sermiyolar.. yani şuraya gelicem günün birinde buraya döndüklerinde bir şeyler yapmaya ÇALIŞIRLARSA(çünkü kendi maddi olanakları ancak yapmaya çalışmaya el verir) bunu insanların gözü önüne sermeyeceklerdir.. ve o zaman da biz hani nerde oğulları geldiler ama hala bi şey yapmıyolar diyeceğiz.. şimdiden görüyorum.. neyse inşallah yanılırım..
- barışhayranı
- Moderator

Kardeş yapmaya çalışırlarsa diyorsun, kendi maddi olanaklarıyla diyorsun. Amerika'da eğitim görmek kolay mı diğelim maddi güçleri yok ama maddi yönünün dışında onların manevi güçleride var.Zaten bunun için BARIŞ MANÇO'nun öz oğulları olmaları yetmez mi? Yani o manevi güçleri ile Barış Abimiz için maddi güç yaratabilirler düşüncesindeyim.
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
nası yani ? manevi güç olunca maddi güç de mi tamamlanmış oluyo o zaman dünyada para sıkıntısı çeken kalmasın arkadaşım.. sonuçta amerikada öyle yada böyle bir şekilde okuyorlar.. hayatları bu onların o yönden bakın.. hayatlarına amerikada okuyarak yön vermişler.. tabikide açlıktan sürünücek kadar kötü bi durumları yok ama sonuçta bütün bu para geliyosa anneden geliyordur.. çocukların çıkıp yapacağı bir şey yok .. evet çocuk dediklerimiz şu an 22 25 yaşlarındalarama yine de arada lale manço ve devlet varken çocuk sınıfına girerler.. herkesi çok iyi anlıyorm barış abiye olan sevgimizden dolayı böyle konuşuyorsnuz.. sahipleniyosunuz o gittikten sonra güzel bi şekilde anılmasını istiyosunuz.. ama unutuyosunuz ki siz bunları istiyosanız öz oğulları neler istiyodur.. sonuçta bizim için burda konuşmak kolay .. ben oğullarıın savunuyorum onların haksız yere eleştirildiğini düşünüyorum onların bu konuda gidilecek adres olmadığını düşünüyorum ama siz barış abinin arkasından onların eksik hareket ettiğini hatta bi şey yapmadığını sölyosunuz.. tabiki burası forum ve biz bunları konuşmak için burdayız ama bizim bu yazıklarımızı okuduklarında neler hissedeceğini düşünmememiz gereken iki kişi var ve onların babalarına hislerini onlardan iyi kimse tanımlayamaz bilemez.. lütfen onları düşünerek konuşalım..
- barışhayranı
- Moderator

Sonuçta medya vs. aracılığı ile maddi güç yaratabilirler.Ama medya'yı eleştrimek dışında medya ile de adım atmadılar şu zamana kadar.Halbuki medya büyük güç.Barış Abimiz vefat ettiğinde evinin önündeki binlerce insan şimdi nerede? Demek istediğim kitleler çok önemli bu kitlelere ulaşmanın en önemli yolu ise medya'da sesimizin duyrulmasıdır.Bunu yapmaya en uygun olanda çocuklarıdır diye düşünüyorum.Ama sonuçta medya ile bazı şeyleri yapmak yada yapmamak onların elinde.Ayrıca bende yıkıcı değil yapıcı olmaktan yanayım eminim buradaki bir çok arkdaşta benimle aynı fikirdedir.Bizim istediğimiz sadece ailesinden de somut adımlar görebilmek.Hatta sadece yılan hikayesine dönen şu müze işine bir çare bulunsa bizim için yeterlidir.
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
arkadaşım tamam ben size hak veriyorum hata burda siz ve biz yok biz var sadece çünkü hepimizaynı amaç için burdayız .. onu yaşatabilmek bir şeyler yapmak.. ama gerçek anlamda yapıcı olarak.. medyayı araya soksunlar diyosun medyayı bilmiyomusunuz nerde reyting yapıcak haber onlar orda.. 1.si oğulları da barış abi gibi medyayla pek ilgisi olan insanlar değil ayrıca barış mançonun bu olayları da medyaya ekmek değil.. medyayı ilgilendiren şeyler petek dinçöz memet ali erbil vs.. barış manço değil.. burda gerçekten görmek istersen en büyük iş lale hanıma düşüyor.. ben şunu demeye çalışıyorum iki oğlu da o kadar kendi hyatlarını kendi içlerined yaşıyolar ki ne yapmaya çalıştıklarını kimse bilemez bi şey yapmaya çalıştıklarında da kimseye belli etmez..ama burada lale hanım varken ve imkanı varken bi şey yapmaması düşündürücüdür..
benim onun oğulları hakkında bir araştırma yapmama gerek yok diyorum doğukanı bizzat tanıyorum ve biliyorum ne zamanlarda buraya geldiklerini .. onlar hem okuyolar hem çalışıyolar.. ordaki geçimlerini de kendileri savunuyolar.. barışa saygı diyosun da kendi çocukları mı saygı göstermiyo ? ne demek bu ? tabiki de gösteriyo ayrıca onlar çıkıp da her düşüncelerini ve duygularını açıklamak zorunda değiller.. adamlar kendi içlerinde yaşıyo..
neyse iyi akşamlar
neyse iyi akşamlar
1 şubatta barış mançonun mezarında olmaları gerekirken onların o tarihlerde yurtdışında eğlenirken çekilen gçrüntüleri verildi tv lerde..onlar daha o güne bile saygı duymayıp öyle eğleniyorlarsa bizden de tam olarak bi saygı beklemek yanlış olur ben 7 yıldır her barış manço ismini duyduğumda oturup ağlama krizine giriyorsam ve bu 7 yıl boyunca hiç eksilmeden devam ediyorsa ki aramız ne bi kan bağı ne bi akrabalık bağı olmasına rağmen , oğullrının bu şekilde davranması biraz garip geliyor ve tamamıyla bi saygı gösteriside bu durumda verilemiyor...
şaka gibisiniz.. basından duyduğunuz her şeye inanıyosanız ve bu kadar takip ediyosanız onların bu konuyla ilgili verdikelri cevabı da bilmeniz lazım.. neyse ben bu konuyu daha fazla uzatamiacam.. çünkü konuyu isteyen istediği yere çekiyo.. burda zarar gören ne benim ne de sizsiniz sadece onlar..
iyi akşamlar
iyi akşamlar
zaa yazdı: basından duyduğunuz her şeye inanıyosanız ve bu kadar takip ediyosanız onların bu konuyla ilgili verdikleri cevabı da bilmeniz lazım..
O zaman şu cevapları gösterinde bir görelim. değil mi?
Sonra sevgi tehditle şantajla zorlamayla parayla pulal alınmaz içten gelir
Sevilir bak Amerika, da yılardır Türk hükümetinden halkına Amerika, yı sevdir diye baskı yapıyor ama sevdirebiliyor mu
Yıllarca lale hanımda serdar ahıskalı sevdirmek için söylemediği yalan uydurmadığı masal kalmadı yeri geldi serdar ahıskalıyı gökten gelen melek yaptı. yeri geldi serdar ahıskalıyla evlendiği için ölmüş barışı “benimle iftihar ediyordur “diye konuştu ne gecti sevdirebildi mi?
Yazınızdan bayan olduğunuz anlaşılıyor
O zaman sorayım madem doğukanı tanıyorsunuz o zaman bir sorun bakalım babasının öldüğü gün sabahında eve taziyeye gelen serdar ahıskalıyla aşk yaşayan annesine neden tepki vermedi seyirci kaldı
Annesi aylık yatırdığı 11bin dolar cep harçlığı uğruna neden ruhunu sattı
Hadi her şeyi unuttuk
4 sorum var
1- 1965 model mustang nerde kime satıldı parası nerde kullanıldı
2- 5,5 milyon satan mancoloji kasetinden gelen 2milyon 200 bin doları nerde harcadı
3-doğukan
http://www.youtube.com/watch?v=8NbDFqN7RjQ
2004 model Subaru imperazı hangi para ile a dı
4-barışın arabası olan 34 BM 777 neden yılarca serdar ahıskalı kullandı şimdi Tamer şahin neden kullanıyor Son olarak bu sözler barış mançonun oğluna yakışıyormuydu:
http://ya2003.yeniasir.com.tr/08/11/ind ... olum=guide
Annemin evliliği kimseyi ilgilendirmez"
Lale Manço'nun Serdar Ahıskalı ile evlenme kararını desteklediklerini söyleyen Doğukan Manço, "Annemin mutlu olmak hakkı. Serdar Ahıskalı ile 3 yıldır süren bir arkadaşlıkları var. Serdar Bey kötü günlerimizde bize en çok destek veren isim oldu. Eğitimizden, yaşantımımıza kadar her şeyimizle ayrı ayrı ilgilendi. Kardeşim Batıkan'ında benim de şu anda tek isteğimiz annemizin mutluluğu" diyor
En son abc tarafından Pzt Kas 20, 2006 20:03 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
olaylara sizin yönünüzden bu kadar negatif bakıcak olursam ben de sizin gibi yüklenirdim ama hepiniz ön yargılısınız.. bence doğukanın verdiği röportajda garip bir durum yok . belki o da rahatszdir annesinin bu durumundan ama çııp evet annemin evlenmesini iztemiorum diyemez basına çünkü basın onun yabancısı.. ayrıca bir oğlunun annesinin mutlu olmasını istemesi de normal.. para konusuna gelince ortak paralar bunlar ve bunlrda çocukların bi etksi yok.. lale mançoyu korumadığımı her firsatta dile getiriorum ama anlaşılmıyo galiba.. lale hanımı tanımam etmem ne için napar bilmem.. arkdaşlar devamlı birileriniz haklı olarak bi şeyler sölüosunuz ama hiç gerçekten onların yerine koymuosunuz kendinizi.. ayrıca ben kimsenin avukatı değilim benim demek istediğim üzerlerine çok gidildiğiydi.. sadece bu kdar ben söyliceğimi söyledim.. bundan sonra isteyen istediği gibi davranır..
iyi akşamlar
iyi akşamlar
Barış Manço Mix olarak Barış Abi'mizin ailesinin daha fazla irdelenmesini, suçlanmasını ya da savunulmasını istemiyoruz. Biz yalnızca Barış Manço Severlerine hizmet ediyoruz, Barış Abi'mizin ailesini suçlayanlara ya da savunanlara değil.
Barış Manço Mix hiçbir zaman kişisel çıkar ve menfaatlere hizmet etmemiştir, etmeyecektir de. Bu yüzden Barış Abi'mizin ailesine, yalnızca Barış Abi'mizin ailesi olduğu için saygı duyuyor; ancak savunulmasına ya da suçlanmasına izin vermeyeceğimizi bir kez daha yineliyoruz.
Barış Manço ve sevenleri haricinde kimsenin kişisel çıkarlarına/çatışmalarına/hesaplaşmalarına hizmet etmek ya da yerden yere vurmak gibi bir misyonumuz yok.
Sayın Üye ve Ziyaretçilerimiz;
Barış Manço'nun ailesini ve özel hayatını burada, bu sayfalarda yargılamaktan artık vazgeçin! Burası bir mahkeme değil. Burası bir yargılama kurumu değil. Gidin, yargılamalarınızı da, savunmalarınızı da başka yerlerde, size ve formatınıza uygun yerlerde yapın. Bu site Barış Manço şahsiyetinin dışında kimseye hizmet etmeyecek, artık bunu idrak edin. BarışSeverler burada sadece Barış Manço için bulunuyorlar. Ailesi ya da özel hayatı için değil.
Bizi yalnızca Barış Manço, eserleri ve sevenleri ilgilendiriyor. Ailesi ya da özel yaşantısı değil.
Topik moderatorler tarafından kilitlenmiştir.
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
Barış Manço Mix hiçbir zaman kişisel çıkar ve menfaatlere hizmet etmemiştir, etmeyecektir de. Bu yüzden Barış Abi'mizin ailesine, yalnızca Barış Abi'mizin ailesi olduğu için saygı duyuyor; ancak savunulmasına ya da suçlanmasına izin vermeyeceğimizi bir kez daha yineliyoruz.
Barış Manço ve sevenleri haricinde kimsenin kişisel çıkarlarına/çatışmalarına/hesaplaşmalarına hizmet etmek ya da yerden yere vurmak gibi bir misyonumuz yok.
Sayın Üye ve Ziyaretçilerimiz;
Barış Manço'nun ailesini ve özel hayatını burada, bu sayfalarda yargılamaktan artık vazgeçin! Burası bir mahkeme değil. Burası bir yargılama kurumu değil. Gidin, yargılamalarınızı da, savunmalarınızı da başka yerlerde, size ve formatınıza uygun yerlerde yapın. Bu site Barış Manço şahsiyetinin dışında kimseye hizmet etmeyecek, artık bunu idrak edin. BarışSeverler burada sadece Barış Manço için bulunuyorlar. Ailesi ya da özel hayatı için değil.
Bizi yalnızca Barış Manço, eserleri ve sevenleri ilgilendiriyor. Ailesi ya da özel yaşantısı değil.
Topik moderatorler tarafından kilitlenmiştir.
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM