barış abime cancağızıma...

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

gezzgincik
Yeni Üye
Yeni Üye

barış abime cancağızıma...

Mesajgönderen gezzgincik » Pzt Kas 13, 2006 20:17 pm

hasretin dayanılmaz hale geldiği zamanlarda şarkılarını dinleyerek kendimi avutuyorum..biliyorum gelmeyeceksin bidaha seni göremeyeceğim dünyanın en güzel köşelerini görüp öğrenemeyeceğim..bunları bilmek canımı acıtıyor...ama tek tesellim bıraktıların...inşallah diğer alemde görüşürüz...biz senden razı olduk mevlamda senden binlerce kere razı olsun yürek sızım...umarım mekanın cennettir....adam ettiğin çocukların seni çok özlüyor... :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Pzt Kas 13, 2006 20:29 pm

:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: seninle ayni hisleri paylasiyorum arkadasim :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: barış abime cancağızıma...

Mesajgönderen baris_onsel » Pzt Kas 13, 2006 21:12 pm

gezzgincik yazdı:hasretin dayanılmaz hale geldiği zamanlarda şarkılarını dinleyerek kendimi avutuyorum..biliyorum gelmeyeceksin bidaha seni göremeyeceğim dünyanın en güzel köşelerini görüp öğrenemeyeceğim..bunları bilmek canımı acıtıyor...ama tek tesellim bıraktıların...inşallah diğer alemde görüşürüz...biz senden razı olduk mevlamda senden binlerce kere razı olsun yürek sızım...umarım mekanın cennettir....adam ettiğin çocukların seni çok özlüyor... :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

duygularıma tercuman oldunuz... :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: