yaw arkadaşlar hiç aynı şeylere denk düştünüz mü
mesela ben düştüm bu akşam giresun merkeze gittim biri ıslıkla anlıyormusun değil mi söylüyordu
biraz sonra debboy denilen caddeye tırmanırkende bir başkası aracında son ses gibi gibi çalıyordu sonra minibüse bindim arabada gülpemde çalıyordu yaw ne garip yer bu gireun yaw sizinde bu tip gariplikleriniz varmı ?
DENK DÜŞTÜNÜZ MÜ?
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

Re: DENK DÜŞTÜNÜZ MÜ?
samanci yazdı:yaw arkadaşlar hiç aynı şeylere denk düştünüz mü
mesela ben düştüm bu akşam giresun merkeze gittim biri ıslıkla anlıyormusun değil mi söylüyordu
biraz sonra debboy denilen caddeye tırmanırkende bir başkası aracında son ses gibi gibi çalıyordu sonra minibüse bindim arabada gülpemde çalıyordu yaw ne garip yer bu gireun yaw sizinde bu tip gariplikleriniz varmı ?
lokmanço yazdı:samanci yazdı:yaw arkadaşlar hiç aynı şeylere denk düştünüz mü
olmaz olur mu bende çok karşılaşıyorum arbada bangır bangır SARI ÇİZMELİ MERHMET AĞA,bazen bir bakkalın radyosunda kısık seste UNUTAMADIMyada arabada yolculuk ederken DAĞLAR DAĞLAR
ama dikkat ettiğim bişey var çoğunlukla MANÇOLOJİ albümünden parçalar çalınıyor
ama olsun bu da güzel
haklısın ama geçen günde dağlar dağlar vardı hemde ilk version radyoda son ses dinledim millet en sonunda beni tımarhanelik zannedecek yaw
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
banada rast geliy0r bende bu ara arabamda devamli ride on mirandayi caliyom bangir bangirsamanci yazdı:lokmanço yazdı:samanci yazdı:yaw arkadaşlar hiç aynı şeylere denk düştünüz mü
biraz sonra debboy denilen caddeye tırmanırkende bir başkası aracında sn ses gibi gibi çalıyordu sonra minibüse bindim arabada gülpemde çalıyordu yaw ne garip yer bu gireun yaw sizinde bu tip gariplikleriniz varmı ?
olmaz olur mu bende çk karşılaşıyorum arbada bangır bangır SARI ÇİZMELİ MERHMET AĞA,bazen bir bakkalın radyosunda kısık seste UNUTAMADIMyada arabada yolculuk ederken DAĞLAR DAĞLAR
ama dikkat ettiğim bişey var çoğunlukla MANÇOLOJİ albümünden parçalar çalınıyor
ama olsun bu da güzel
haklısın ama geçen günde dağlar dağlar vardı hemde ilk version radyoda son ses dinledim millet en sonunda beni tımarhanelik zannedecek yaw
artık yokum sağlıcakla kalın