Barışseverler M.Kekilli hakkında neler düşünüyor ?...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- BeNBiLiRiMM
- Yeni Üye

BENİM KİMSEYE CEPHE ALDIĞIM YOK OK...
Ben kimseye cephe almıyorum asıl başkaları bana cephe alıyorlar ben onların fikrine bir şey demezken neden benim fikrime karışıyorsunuz..........
- fairground
- Forum Duayeni

güzel kardeşim bak sana madde madde açıklayım:
1. Kimse sana illa da kekilliyi sev demiyor.
2. fikirlerine saygı duymuyorum da demedim.
3. kekillinin şarkılarını ben de çok beğenmem.
4. sevmeyebilirsin ama iftira atamazsın. bana bir örnek ver dedim prim yaptığına dair; eveleyip geveledin. yok öyle bir olay. kimsenin günahını almaya kalkma
5. burası Türk müzik dünyası forumu burada her Türk sanatçı için yazı yazılır.
6. Barış Manço'ya hayranım demek onun üzerinden prim yapmak değildir. Ona hayran olmayan sanatçının benim gözümde değeri de yoktur.
gözlerinden öperim...
1. Kimse sana illa da kekilliyi sev demiyor.
2. fikirlerine saygı duymuyorum da demedim.
3. kekillinin şarkılarını ben de çok beğenmem.
4. sevmeyebilirsin ama iftira atamazsın. bana bir örnek ver dedim prim yaptığına dair; eveleyip geveledin. yok öyle bir olay. kimsenin günahını almaya kalkma
5. burası Türk müzik dünyası forumu burada her Türk sanatçı için yazı yazılır.
6. Barış Manço'ya hayranım demek onun üzerinden prim yapmak değildir. Ona hayran olmayan sanatçının benim gözümde değeri de yoktur.
gözlerinden öperim...
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!
- BeNBiLiRiMM
- Yeni Üye

UZATMAYA GEREK YOK.....
Ben bundan sonra buraya bir daha bu konu hakkında yazmayacağım...
Zaten ne kadar anlatsam anlattıklarım karşıdakinin anladığı kadardır.......
Başka bir şey de demiyorum.......
Zaten ne kadar anlatsam anlattıklarım karşıdakinin anladığı kadardır.......
Başka bir şey de demiyorum.......
"Karşılaştığım her insan beni geleceğin Karacaoğlan’ı, Barış Manço’su, Cem Karaca’sı dedi ama ben değilim, istesem de olamam. Ben olsam olsam kendi halimde bir Kekilli olurum, gram bile fazla olamam."
-Murat Kekilli-
Selamlar, Saygılar...
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

Arkadaşlar birisi hakkında yorum yapabilmek için kulaktan dolma işlerle veya duygusal haraket edilmemeli.
kaç kişi tanıyor murat kekilliyi... o yere gelmek için neler harcadığını düşünüyorumda.. hırslı bir insan sesinin kalitesi hakkında yorum bile yapılamaz..
biraz tanıdıktan sonra yorum yapmak iyi olur...
kaç kişi tanıyor murat kekilliyi... o yere gelmek için neler harcadığını düşünüyorumda.. hırslı bir insan sesinin kalitesi hakkında yorum bile yapılamaz..
biraz tanıdıktan sonra yorum yapmak iyi olur...
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
http://www.muratkekilli.web.tr.tc/
17 Nisan 1968 yılında Adana'da doğan Murat Kekilli, ilk, orta ve lise eğitimini de Adana'da tamamladı. Kocavezir Mahallesi'nde oturan ailesinin fakir olması nedeniyle tatillerde, Adana ve Ceyhan'da karpuz tarlalarında çalıştı. Müzik yaşantısına fiili olarak 1991 yılında başladı. Toplam 5 kaset çıkaran Murat'ın diğer albümleri, Bu Akşam Ölürüm adlı kaseti kadar ilgi görmedi. Kekilli, müzik yaşantısını Adana'da sürdürüyor.
'Bu akşam ölürüm' adlı hit şarkısıyla günlerce Türkiye'de çalınan bir isimdi Murat Kekilli. O çıkışından bu yana ise pek adı duyulmaz oldu. Kekilli şimdi nerede ve ne yapıyor? Kekilli İstanbul'un şaşaalı ışıklarından kaçarak Adana'ya yerleşmiş. Müziği bırakmadığını, çalışmalarına Adana'da devam ettiğini belirten Murat Kekilli, sevenlerine 'tam bir insanca duygu' olarak nitelediği sabrı öneriyor. Allah hepimize böyle bir ihsan eyler inşallah...
Buyrun arkadaşlar MURAT KEKİLLİ için yazılan yazılar;
http://www.biyografi.net/kisiayrinti.asp?kisiid=2418
Murat Kekilli Konser Verdi. Halk Dansları Ekipleri Bu Akşam Tanıtım Gösterilerini Sunuyor
İskele Belediyesi tarafından düzenlenen 36. Geleneksel İskele Festivali dün akşam yapılan etkinlikle devam etti.
Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Murat Kekilli festival etkinlikleri çerçevesinde dün akşam konser verdi. Yaklaşık 3000 kişinin izlediği konserde Murat Kekilli sık sık halkın arasına karışarak şarkılarını birlikte seslendirdi.
Şarkı aralarında konseri izleyen halkla sohbet eden Kekilli, kendisini İskele’ye davet eden ve İskele’yle tanıştıran İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun’a teşekkür etti.
Konser sonunda Kekilli’ye anı plaketi veren İskele Belediye Başkanı Orun ise, Kekilli’nin “Bu akşam ölürüm” dediğini, ancak “bu akşam tekrardan doğduğunu” söyledi.
Davetini kırmayıp geldiği için Kekilli’ye teşekkür eden Orun, İskele ve bölge halkının konsere gösterdiği yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.
http://cgi.kktc.net/cgi-bin/scripts/sh. ... =&Y=&A=&G=
17 Nisan 1968 yılında Adana'da doğan Murat Kekilli, ilk, orta ve lise eğitimini de Adana'da tamamladı. Kocavezir Mahallesi'nde oturan ailesinin fakir olması nedeniyle tatillerde, Adana ve Ceyhan'da karpuz tarlalarında çalıştı. Müzik yaşantısına fiili olarak 1991 yılında başladı. Toplam 5 kaset çıkaran Murat'ın diğer albümleri, Bu Akşam Ölürüm adlı kaseti kadar ilgi görmedi. Kekilli, müzik yaşantısını Adana'da sürdürüyor.
'Bu akşam ölürüm' adlı hit şarkısıyla günlerce Türkiye'de çalınan bir isimdi Murat Kekilli. O çıkışından bu yana ise pek adı duyulmaz oldu. Kekilli şimdi nerede ve ne yapıyor? Kekilli İstanbul'un şaşaalı ışıklarından kaçarak Adana'ya yerleşmiş. Müziği bırakmadığını, çalışmalarına Adana'da devam ettiğini belirten Murat Kekilli, sevenlerine 'tam bir insanca duygu' olarak nitelediği sabrı öneriyor. Allah hepimize böyle bir ihsan eyler inşallah...
Buyrun arkadaşlar MURAT KEKİLLİ için yazılan yazılar;
http://www.biyografi.net/kisiayrinti.asp?kisiid=2418
Murat Kekilli Konser Verdi. Halk Dansları Ekipleri Bu Akşam Tanıtım Gösterilerini Sunuyor
İskele Belediyesi tarafından düzenlenen 36. Geleneksel İskele Festivali dün akşam yapılan etkinlikle devam etti.
Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Murat Kekilli festival etkinlikleri çerçevesinde dün akşam konser verdi. Yaklaşık 3000 kişinin izlediği konserde Murat Kekilli sık sık halkın arasına karışarak şarkılarını birlikte seslendirdi.
Şarkı aralarında konseri izleyen halkla sohbet eden Kekilli, kendisini İskele’ye davet eden ve İskele’yle tanıştıran İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun’a teşekkür etti.
Konser sonunda Kekilli’ye anı plaketi veren İskele Belediye Başkanı Orun ise, Kekilli’nin “Bu akşam ölürüm” dediğini, ancak “bu akşam tekrardan doğduğunu” söyledi.
Davetini kırmayıp geldiği için Kekilli’ye teşekkür eden Orun, İskele ve bölge halkının konsere gösterdiği yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.
http://cgi.kktc.net/cgi-bin/scripts/sh. ... =&Y=&A=&G=

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
- doner-yakut
- Kıdemli Üye

- İletişim:
Simdiye kadar yaptigi gibi devam ederse, Murat Gögebakan ve Kirac kadar basarili olabilir. Müzik tarzi ve sesi cok güzel!!! Ve biraz cilgin - böyle devam et!!!!
hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana
doner-yakut yazdı:Simdiye kadar yaptigi gibi devam ederse, Murat Gögebakan ve Kirac kadar basarili olabilir. Müzik tarzi ve sesi cok güzel!!! Ve biraz cilgin - böyle devam et!!!!
"Murat Gögebakan ve Kirac " ben bunları pek başarılı bulmuyorum...kekilli yaptığı müzikler hoşuma gidiyor...ama tabi herkesin görüşü farklı...
Re: ÇORBA AYNI AMA TADI FARLI
İSMAİL YÜKSEL yazdı:BAK GÜZEL KARDEŞİM KEKİLLİYİ BENDE SEVERİM İYİYDİR HOŞTUR MANÇO
ÜSTADIN YOLUNDAN GİDİYOR AMA FARLI BİR ŞEKİLDE![]()
ŞİMDİ DİYECEKSİN Kİ NASIL : ŞÖYLE; MANÇO ŞARKILARINDA BİRTAKIM MESAJLAR VEREREK YORUMLUYORDU AMAMURAT KEKİLLİ TÜRKÜLERİ ROCK FORMATINDA VE MANÇO TARZINDA SÖYLÜYOR ..
YANI ANLIYACAGIN MURAT EFENDİNİN İÇİ BENZİYOR AMA DİŞİ BENZEMİYOR..
BANA GÖRE BU BÜYÜK BİR FARK
![]()
ŞİMDİ DİYECEKSİNKİ MANÇODA İLK ZAMANLAR TÜRKÜLERİ ARANJA ETTİ ..
DOGRUDUR ETTİ AMA SONRA TARZI MESAJ İÇERİKLİ ANADOLU ROCK OLDU ..
YİNEDE MURATA ÖNYARGILI DAVRANMAYALIM BELKİ BİLDİGİ BİRŞEYLER VARDIR ....KİMBİLİR BELKİDE GERÇEK MANÇO TARZINA DÖNER ...
BAKALIM HEPBERABERGÖRECEZ...
İSMAİL YÜKSEL ARKADAŞIM BENCE DOĞRU SÖYLÜYOR AMA ŞUDA BİR GERÇEK Kİ MÜZİK BENCE RUH İLE SÖYLENİR HERKESİN DNA SI GİBİ RUHUDA FARKLI OLDUĞU İÇİN BANA GÖRE MURAT KEKİLLİ KENDİ RUHUNU YANSITIYOR
(40 YILDA BİR GELİR BARIŞ GİBİSİ)BARIŞ ABİMİZ BURDA BİLE GİBSİNDEN BAHSEDİYOR KOPYASINDAN DEĞİL YANILIYORSAM DÜZELTİN TEŞEKKÜRLER
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

o verdiğin roportajı önceden baştan aşağı okumuştum
adamı istemediler buda
oda ben buray ait değilim dedi ve çekti gitti
eğer burada ona da yer verilseydi
çooooooook ilerliyeceğine inanıyorum
kendisi kendisi sanatçı olarak görmese de
benim gözümde büyük bi sanatçı
adamı istemediler buda
oda ben buray ait değilim dedi ve çekti gitti
eğer burada ona da yer verilseydi
çooooooook ilerliyeceğine inanıyorum
kendisi kendisi sanatçı olarak görmese de
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
kekilli gönül adamı ilk basta dinleyen dinler dinlemeyen dinlemez ama terbiyesizlik yapmasın kimse laf atacak cok sarkıcı var piyasada söz söylenecek en son adamlardan biridir kekilli ben seviyorum kardesim sevmeyen varsa sadece sevmiyorum desin fazla ileri gitmesin kimse
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

turkerr yazdı:kekilli gönül adamı ilk basta dinleyen dinler dinlemeyen dinlemez ama terbiyesizlik yapmasın kimse laf atacak cok sarkıcı var piyasada söz söylenecek en son adamlardan biridir kekilli ben seviyorum kardesim sevmeyen varsa sadece sevmiyorum desin fazla ileri gitmesin kimse
sonu kadar katılıorum
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
- BarisMancho1907
- Kıdemli Üye

-
BM
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

"murat kekilliyi neden seviyorum biliyor musunuz?
1.si neredeyse hiç medyatik değil kendisi.ve bu hoşuma gidiyor.medyatik derken kendi özel hayatlarından çogu kısımları,gazetecilerin "büyük çabalar sonucunda" elde etmesiyle madur duruma düşen bir sanatçı degil Murat Kekilli.
2.si,bazıları iltifat edilince burunları kalkar kısaca şımarırlar.cem karaca ve barış manço ile karşılaştırılan kekilli,bence çok mütevazi bir tavır takınmış ve gereken cevabı vermiştir.
3.sü ise işini severek yapıyor bana göre.müzikten para kazanıyor elbette ama bunu salt para kazanmak için yapmıyor.şarkılarından görüyoruz
" diye düşünüyorum
-------------------------------------------------------------------------------------
BEN NASIL UNUTURUM SENİ!CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA...
1.si neredeyse hiç medyatik değil kendisi.ve bu hoşuma gidiyor.medyatik derken kendi özel hayatlarından çogu kısımları,gazetecilerin "büyük çabalar sonucunda" elde etmesiyle madur duruma düşen bir sanatçı degil Murat Kekilli.
2.si,bazıları iltifat edilince burunları kalkar kısaca şımarırlar.cem karaca ve barış manço ile karşılaştırılan kekilli,bence çok mütevazi bir tavır takınmış ve gereken cevabı vermiştir.
3.sü ise işini severek yapıyor bana göre.müzikten para kazanıyor elbette ama bunu salt para kazanmak için yapmıyor.şarkılarından görüyoruz
-------------------------------------------------------------------------------------
BEN NASIL UNUTURUM SENİ!CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA...
Murat Kekilli gercekten cok iyi bır sanatcı.Kımse kesnlıkle ve kesınlıkle sevmek zorunda değil.Herkesın gorusu ve dusuncelerı kendısıne zaten.Ama burada en azından bir emek var alın teri var ben bu adamı dınlemıyorum sevmem de zaten deyıp de işin içinden cıkmak olmuyor işte.Ama dediğim gibi kımseye zorla sevdıremezsın.Murat Kekilli takdire deger bır sanatcı.Bunu bılır bunu söylerım.
SAYGILARIMLA....
SAYGILARIMLA....
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda