valla bay kuş indirir gibi indiriyolar amerikan askerlerini bu amerikalılara az bile zevkle izleyin
http://informationclearinghouse.info/article11282.htm
ıraklı keskin nişancılar helal size
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
ıraklı keskin nişancılar helal size
artık yokum sağlıcakla kalın
- silahsız kuvvet
- Profesyonel

çocukların öldürüldüğü bir savaşın galibi olmaz!
Irak sonu gelmez sancıların içine sürüklendi, orada tek devlet, tek vatan, tek bayrak için yaşayanlar katlediliyor, birbirleriyle çatıştırılıyor. Bop un en önemli ayaklarından biri sayılan Irak üçe bölünüyor! Belki gerçekleşemez bu, ama beyinlere aşılanıyor...
ve bizim bu Bop ta yer alan bir EŞBAŞKANınım var!!!
Yani emperyalistlerin kı..yla güldüğü ağlanacak bir halimiz var...
---------
Ne olursa olsun, birilerinin ölümünden zevk almıyoruz, ölümlere sebep olanlar fikirleriyle birlikte ölmedikçe... Takdir Allah'ın...
Irak sonu gelmez sancıların içine sürüklendi, orada tek devlet, tek vatan, tek bayrak için yaşayanlar katlediliyor, birbirleriyle çatıştırılıyor. Bop un en önemli ayaklarından biri sayılan Irak üçe bölünüyor! Belki gerçekleşemez bu, ama beyinlere aşılanıyor...
ve bizim bu Bop ta yer alan bir EŞBAŞKANınım var!!!
Yani emperyalistlerin kı..yla güldüğü ağlanacak bir halimiz var...
---------
Ne olursa olsun, birilerinin ölümünden zevk almıyoruz, ölümlere sebep olanlar fikirleriyle birlikte ölmedikçe... Takdir Allah'ın...
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
yok samancı kardeşim kimse galeyana gelmez merak etme hem bu sitenin düzenini bozacak en son kişi ben olurum bunuda merak etmesamanci yazdı:bu tip olaylara bu sitede gerek yok bu site barış üzerine kurulu bana göre bu konu kilitlenmeli lütfen bu tip topikler açmayın çünkü insanları galeyana getirebilir ve galeyan kimseye fayda getirmez
Benimyaw yazdı:Keske ne americalilar , ne Iraklilar, ne Iranlilar, ne Lübnanlilar.....ne ne ne
yani Keske böyle Görüntüler hic ama hic olmasa
keşke ama menfaatin olduğu bir dünyada yaşıyoruz ve bazı sistemler kendilerini en üst güçte tutmak için bu yollara başvuruyor nede olsa in san hayatı önemli değildir kendi menfaatlerine göre
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
temennimiz bu ama ıraklı,filistinli,lübnanlı müslüman kardeşlerimizi hergün ağlarken gormek kundaktaki bebekleri ölü görmek bir müslüman olrak zorumuza gidiyor ve bunların altında bulunan 2 yılan var amerika,israil.birgün sıranın bize gelmeyeceğinin garantisi varmı o gün gelirse bende ıraklılardan farklı olmıycam yani beni yıkmak isteyeni ben yıkarım 30.000 şehidimiz var biz de cevap vermesek halimiz ne olurdu uyanmak lazım arkadaşlar hoş görü bir yere kadarsamanci yazdı:Benimyaw yazdı:Keske ne americalilar , ne Iraklilar, ne Iranlilar, ne Lübnanlilar.....ne ne ne
yani Keske böyle Görüntüler hic ama hic olmasa
keşke ama menfaatin olduğu bir dünyada yaşıyoruz ve bazı sistemler kendilerini en üst güçte tutmak için bu yollara başvuruyor nede olsa in san hayatı önemli değildir kendi menfaatlerine göre
tabiiki sıra bize gelecek çünkü israil için suriye lübnan kolay lokma asıl israil için sıkıntı olan iran ve türkiye bu yüzden bu iki ülkenin şu an kenarları boşaltılıyor ve gene bu iki ülkenin içişlerine karışıp huzuru bozmaya çalışıyorlar nedeni ise 2000 yıldır israil yani radikal yahudiler bir devlete sahip olmamasıdır ve 2000yıldır emelleri şu an mezopotamya adı anılan ve 2000yıl önce adı kenan ülkesi olarak adlandırılan kendilerine göre kutsal olan topraklara kavuşma emelidir ama buna hiçbir zaman hakim olamayacaklardır çünkü bu ırk lanetlenmiş bir ırktır
gelelim iran ve türkiyeye türkiyenin geçmişi belli osmanlı osmanlı yaklaşık 800yıl hüküm sürmüştür hala onun torunları bu topraklarda kan vererek can vererek hayatlarını devam etmiştir ve edecektir
gelelim iran konusuna osmanlı dahi iranı tam manasıyla elegeçirememiştir bunun nedeni savaşçıl bir toplum olması ve özgürlüklerine çok aşık olmalarıdır ve bunun farkında olan israil amerika ve ingiltere gibi sömürgeci devletlerin gücünü arkasına alıp bu toprakları eline geçireceğini sanıyor
ama yanılıyor
ya istiklal ya ölüm
sizin dininiz size benim dinim bana
gelelim iran ve türkiyeye türkiyenin geçmişi belli osmanlı osmanlı yaklaşık 800yıl hüküm sürmüştür hala onun torunları bu topraklarda kan vererek can vererek hayatlarını devam etmiştir ve edecektir
gelelim iran konusuna osmanlı dahi iranı tam manasıyla elegeçirememiştir bunun nedeni savaşçıl bir toplum olması ve özgürlüklerine çok aşık olmalarıdır ve bunun farkında olan israil amerika ve ingiltere gibi sömürgeci devletlerin gücünü arkasına alıp bu toprakları eline geçireceğini sanıyor
ama yanılıyor
ya istiklal ya ölüm
sizin dininiz size benim dinim bana