DREAM TV AYIBI
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- barışhayranı
- Moderator

DREAM TV AYIBI
SİTEDEN DİRAL DEDENİN DÜDÜĞÜ ADLI ŞARKININ KLİBİNİ İNDİREN ARKADAŞLAR DİKKAT ETSİNLER.BAKIN ŞARKI BAŞLARKEN VE BİTERKEN DREAM TV'NİN YAZDIĞI YAZI KRAL DEDENİN DÜDÜĞÜ.BARIŞ ABİMİZİN ESERLERİNİN BİR HARF'İ BİLE OLSUN YANLIŞ YAZILMAMALI ÇOK ÖZEN VE DİKKAT GÖSTERİLMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR 
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

-
BM
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

Re: DREAM TV AYIBI
barışhayranı yazdı:SİTEDEN DİRAL DEDENİN DÜDÜĞÜ ADLI ŞARKININ KLİBİNİ İNDİREN ARKADAŞLAR DİKKAT ETSİNLER.BAKIN ŞARKI BAŞLARKEN VE BİTERKEN DREAM TV'NİN YAZDIĞI YAZI KRAL DEDENİN DÜDÜĞÜ.BARIŞ ABİMİZİN ESERLERİNİN BİR HARF'İ BİLE OLSUN YANLIŞ YAZILMAMALI ÇOK ÖZEN VE DİKKAT GÖSTERİLMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR
büyük hata
şarkının adına nasıl baktılarsa.dikkatli olmak lazım tabiiki
arkadaşlar bana kızacaksınız ama bu kadar sert bir üslup kullanmaya gerek yok. hata var. katılıyorum. ama şu da bir gerçek. son zamanlarda müzik kanallarında kaç defa barış abinin klibini gördünüz. ben 2006 yılında sadece power tr da dağlar dağlar ı gördüm. en azından hata yapsalar da hatırlamışlar. bu da birşey.
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

hani yeni moda olduya arkadaşlar...kliplere kanal sadece kendisi standart renkte ve boyutta isim ekliyorya o yüzden..karagöz yazdı:arkadaşlar bana kızacaksınız ama bu kadar sert bir üslup kullanmaya gerek yok. hata var. katılıyorum. ama şu da bir gerçek. son zamanlarda müzik kanallarında kaç defa barış abinin klibini gördünüz. ben 2006 yılında sadece power tr da dağlar dağlar ı gördüm. en azından hata yapsalar da hatırlamışlar. bu da birşey.
şarkı ismini yazarken bi yanlışlık yapmışlar...
yinede dream tv kadar BARIŞ MANÇO klibi yayınlayan kanal yok..
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
-
chileklisyrup
- Profesyonel

karagöz yazdı:arkadaşlar bana kızacaksınız ama bu kadar sert bir üslup kullanmaya gerek yok. hata var. katılıyorum. ama şu da bir gerçek. son zamanlarda müzik kanallarında kaç defa barış abinin klibini gördünüz. ben 2006 yılında sadece power tr da dağlar dağlar ı gördüm. en azından hata yapsalar da hatırlamışlar. bu da birşey.
aslında bende karagöze katılıyorum en azından yayınlıyorlar...
it is time to pHesttivale..
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

- blunish
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
katılıyorum..az da olsun hatırlanıyor umarım bu hatalar devam etmez!..paz yazdı:Ya arkadaşlar, o kadar kanalın arasında Barış Manço eserlerine ara sıra da olsa yer veren nadir kanallardan biri dream tv. Bir de bu yönünden bakın isterseniz...
bir insan ancak adı unutulduğunda ÖLÜR!
http://www.youtube.com/watch?v=ZFHfgDA7 ... e=related&
http://www.youtube.com/watch?v=ZFHfgDA7 ... e=related&
- rainsunster
- Demirbaş Üye

memet59 yazdı:söz ve müzik kime ait olduğunu yazmıyorlar o çok kötü işte....
saygılarla...
![]()
bu konuda bende seninle aynı fikirdeyim. eserin söz ve müziğinin kime ait olduğunu bilmemiz gerekir. bu konuda kral tv ye bir mesaj attım ama zahmet edip cevap bile yollamadılar. bir de göndereceğim mesajlara cevap vereceklerini belirtiyorlar.
Re: DREAM TV AYIBI
barışhayranı yazdı:SİTEDEN DİRAL DEDENİN DÜDÜĞÜ ADLI ŞARKININ KLİBİNİ İNDİREN ARKADAŞLAR DİKKAT ETSİNLER.BAKIN ŞARKI BAŞLARKEN VE BİTERKEN DREAM TV'NİN YAZDIĞI YAZI KRAL DEDENİN DÜDÜĞÜ.BARIŞ ABİMİZİN ESERLERİNİN BİR HARF'İ BİLE OLSUN YANLIŞ YAZILMAMALI ÇOK ÖZEN VE DİKKAT GÖSTERİLMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR
Aslında evet haklısın ama yayınlamaları bile çok iyi bir şey çünkü bildiğiniz gibi bikaç kanal hariç(onlarda ayda yılda bikere)BARIŞ MANÇO yayınlamıyolar.AZA TAMAH ETMEYEN ÇOĞU BULAMAZ