Barış Ağabeyimin mezarına yazı yazmayın,karalamayın!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Barış Ağabeyimin mezarına yazı yazmayın,karalamayın!
14.07.2006 sabah erken saatlerde gün ağarırken kanlıca da Barış Ağabeyimin mezarını ziyarete gittim.Huzur dolu anlar..Mezarı başında oturdum ,mezarında açmış güller vardı kokladım.Bir pembe gül ve iki tane de kırmızı ...Toprağını öptüm.Etrafta ki tozu ,toğrağı temizledim.Ama her gidişimde yaralandığım bir konu var ki .Mezarının sağına soluna seni seviyorum vs gibi yazılan yazılar oldu.sEvgimizi mezarına yazı yazarak göstermeyelim.Hele sevgilisinin adı nı birlikte kazımış bazıları.Ya bu duvar yazılarını yazacak başka yer kalmadı mı?Lütfen yapmayalım.Herkes duyarlı olsun.Mümkün olduğu kadar mezarını ziyaret edelim.Bakımını kimse yapmıyorsa bizler yapalım.Çiçekler ekelim.çiçek bahçesine çevirelim.Hiç bir şey yapmıyorsakda temiz kalmasına özen gösterelim.Dua edelim.
- doner-yakut
- Kıdemli Üye

- İletişim:
-
ogulcan
- doner-yakut
- Kıdemli Üye

- İletişim:
- Tylerdurden
- Gelişen Üye

arkadaşlar şimdi geldim ben de Barış abinin yanından. orası yazının yeri değil ve gerçekten çirkin duruyor. üzüldüm çok.. onun dışında oradaki görevli güzel yerde yatıyor dedi. çiçekler vardı mezarın üstünde az da olsa. ne çok güzel ne de çok kötü diyebilirim mezar için. bu sefer hazırlıklı gidemedim ama bi dahakine bir sürü çiçek götürücem..
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye