Teşekkürler TRT !
M. Fatih Öztarsu
Genel Müdürlük seçimlerinin yeniden başladığı TRT uzun süredir başta bazı grupların ve izleyicilerinin istekleri doğrultusunda uygulamayı planladığı 7’den 77’ye programını yeniden ekrana getirdi. Mayıs ayında dile getirdiğimiz konuya ilgisiz kalmayıp kısa sürede çalışmalara başlayan TRT’ye teşekkür ediyoruz. "TRT ve Manço'ya Vefa" adlı yazımıza bu yönde çok büyük destek sözleri gelmişti.
Barış Manço Mix web platformu üyeleri de yıllarca bu konu üzerinde bazı projelerin olması gerektiğini vurgulayıp durdular. Bu konuda ilgili mercilere devamlı surette isteklerini bildirmekten uzak durmadılar...
http://www.tacmahal.org/yazar.php?id=686
Teşekkürler TRT !
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

bu hepimizin başarısı...gözünüz aydın barışseverler...
attığımız mailler dikkate alındı ve 7 den 77 ye programı yeniden yayınlanmaya başladı..ben hafta içi çalıştığım için izleyemedim bana kardeşim söyledi..
hafta içi hergün TRT de yayınlanacakmış..programın yayından kalkmaması için herkes izlemeli ve izletmeli..
tabi OKULLARDAKİ ŞİDDETE BARIŞ MANÇOLU ÇÖZÜM..adlı önerimiz de etkili oldu..
.....emeği geçen herkese teşekkürler.....
attığımız mailler dikkate alındı ve 7 den 77 ye programı yeniden yayınlanmaya başladı..ben hafta içi çalıştığım için izleyemedim bana kardeşim söyledi..
hafta içi hergün TRT de yayınlanacakmış..programın yayından kalkmaması için herkes izlemeli ve izletmeli..
.....emeği geçen herkese teşekkürler.....
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- barışhayranı
- Moderator

kadir 2023 yazdı:bu hepimizin başarısı...gözünüz aydın barışseverler...![]()
.....emeği geçen herkese teşekkürler.....![]()
![]()
![]()
kesinlikle katılıyorum
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- barış_kolik_1943
- Kıdemli Üye

slm
eğer bu programlar başka bir kanalda yayınlanırsa reyting davaları başlayacak. birgün barışseverlerin gafletine denk gelince de asıl zararı yine program görecek.
tarafsız bir kanal en iyisi.
bu programlar stvde olmaz. atvde olmaz.showda olmaz. çünkü illa bir tarafa aitlik veya reyting meselesi ortaya çıkacak. bu da spekülasyonlara yol açar. en iyisi nereye aitse orada olması.
ayrıca bunların hakkı TRT ye ait. son dönem programlardan diğer kanallarda var ama eski programlar TRTde...
tarafsız bir kanal en iyisi.
bu programlar stvde olmaz. atvde olmaz.showda olmaz. çünkü illa bir tarafa aitlik veya reyting meselesi ortaya çıkacak. bu da spekülasyonlara yol açar. en iyisi nereye aitse orada olması.
ayrıca bunların hakkı TRT ye ait. son dönem programlardan diğer kanallarda var ama eski programlar TRTde...