Ya şimdi arkadaşlar bana kızacaksınız ama
doğru bildiğimi yazmaktan sakınmam dürüstlük adına
şimdi bana lütfen söyleyin BARIŞ MANÇO nun Adam olacak cocuk programı iki reyting alırken nerdeydiniz A TV de yayınlanırken
Hatta program reyting almadığı gerekçesi ile yayından kalkarken neredeydiniz
gerçekten onu sağlığında takip edenler alınmasın ama sadece medya değil sorunları çözmek için kendimizede bakmamız lazım diye düşünüyorum
Barış Manço'nun albümleri 500,000 geçmezken neredeydik ne yazıkki sanatçılarımıza gerkendeğeri gerektiğinde veremiyoruz bu bir gerçek
BARIŞ MANÇO'NUN JAPONYA'DA KAPAK OLDUĞU VE HAYATININ ANLATILDIĞI BİR DERGİ TAM 25 MİLYON SATTI
SANIRIM JAPONLARDAN BİR DERS DAHA ALIYORUZ
SAYGILAR
HİÇ KIZMAYIN
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

neden üzüldüğümü anladım
aylar önce yazdığım bir yazıyı okunca neden hala BARIŞ MANÇO dinlediğimde üzüldüğümü çok iyi anladım biz daha japonlardan çok şey öğreniriz öğrenmeye açık olursak tabi
ELE GEÇEN FIRSAT
ÖNCELİKLE TRT NİN BU YAYINLARI TEKRAR YAYINLAMASI İÇİN VAKİT AYIRIP MAİL ATAN TÜM DOSTLARA GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER O MAİLLER ÖYLE HAFİFE ALINACAK ŞEYLER DEĞİL SAĞ OLUN
TAHMİN EDİYORUM Kİ BİR ÇOK ARKADAŞ SİTEDE BEN DAHİL BU YAYINLARI MUHAKKAK Kİ YAŞ İTİBARİYLE İZLİYEMEDİ ŞİMDİ İZLEME İMKANIN DOĞMASI MÜTHİŞ GÜZEL BİR OLAY EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEKRAR TEŞEKKÜRLER İŞTE BİRLİK OLUNCA NELERİN BAŞARILABİLECEĞİNİN EN BÜYÜK İSPATI OLSUN BU
DUT AĞACINDA Kİ ŞARKISI GİBİ BARIŞ ABİNİN 1.VERDİĞİM SÖZÜ TUTAMADIM AMA 2 VERDİĞİM SÖZÜ TUTACAĞIMA SÖZ VERİYORUM SÖZ SÖZ SÖZ
TAHMİN EDİYORUM Kİ BİR ÇOK ARKADAŞ SİTEDE BEN DAHİL BU YAYINLARI MUHAKKAK Kİ YAŞ İTİBARİYLE İZLİYEMEDİ ŞİMDİ İZLEME İMKANIN DOĞMASI MÜTHİŞ GÜZEL BİR OLAY EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEKRAR TEŞEKKÜRLER İŞTE BİRLİK OLUNCA NELERİN BAŞARILABİLECEĞİNİN EN BÜYÜK İSPATI OLSUN BU
DUT AĞACINDA Kİ ŞARKISI GİBİ BARIŞ ABİNİN 1.VERDİĞİM SÖZÜ TUTAMADIM AMA 2 VERDİĞİM SÖZÜ TUTACAĞIMA SÖZ VERİYORUM SÖZ SÖZ SÖZ
-
rapin_kizi_
- Kıdemli Üye

- barış_kolik_1943
- Kıdemli Üye