Tüm Barışseverler ve Site Yönetimine
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Tüm Barışseverler ve Site Yönetimine
Sayın modlar ve ser kusura bakmayın ama hiçde düşündüğüm gibi değilmişsiniz... İnsanlar düşüncelerini ve fikirlerini söyleyip diğer insanlarla paylaşamıyacaksa burada bir iş var demektir. Bu düşünceler sizin fikirlerinizle çatışıyor olabilir yada tam tersi aynı fikirdede olabilirsiniz. Fakat sizin düşüncelerinize ters düşen her yazıyı silerseniz burada bir tekel durum söz konusu olur ki bu durum hiçde adil değildir. Foruma girdiğimde bir çok konunun silinmiş olduğunu görmek kafamı allak bullak ediyor. Diğer arkadaşlar bunları görmüyormu? Kusura bakmayın ama ben burada polyannacılık falan oynayamam. Ben bu durumdan birçok ders çıkarıyorum. Zaman herşeyin ilacıdır. Bekleyelim ve görelim...
Elbet bir gün gerçekler ortaya çıkar işte o zaman kim barışsever kim parasever göreceğiz.
Elbet bir gün gerçekler ortaya çıkar işte o zaman kim barışsever kim parasever göreceğiz.
dexar sana katılmıyor değilim. bazı konuların silindiğinin farkındayım(bu durum yonetici arkadaşların ayıbı)..
ama karşı muhatap olmayınca tek taraflı konu ortalıkta çelişki yaratıyor.. iddaadan oteye varmayan suçlmalar ve hesap sormalar var.. yoneticilerin suskun kalmamalarını bende isterim.. en azından goruşlerini paylaşmalılar objektif olarak...
konu silmek yanlızca kalite düşürür, hatta konu silinecekse veya kilitlecekse anket gibi bişeyler yapılmalı kanaatimce bu forum hepimizin ve barış için buradaz...
ama karşı muhatap olmayınca tek taraflı konu ortalıkta çelişki yaratıyor.. iddaadan oteye varmayan suçlmalar ve hesap sormalar var.. yoneticilerin suskun kalmamalarını bende isterim.. en azından goruşlerini paylaşmalılar objektif olarak...
konu silmek yanlızca kalite düşürür, hatta konu silinecekse veya kilitlecekse anket gibi bişeyler yapılmalı kanaatimce bu forum hepimizin ve barış için buradaz...
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
derin in ihrac edilmesi olayı ne kadar dogru bunu anlıyamıyorum... daha once hiç duymadığım seyler duydum onun sayesinde ha diceksinz ki dogrumudur yazdıkları bilmiyorum.. ama dogru olabilecek cok sey var.. cok arastırmacı bi insan ki ole cok dolu bilgi arsvi var elinde ve bizlere de cogu kez bunların nerelrden cıktıgını gosteren adresler vermekteydi.. bence bu kişi aramızda kalmalı gibi geliyor bana... oturup her barısseverin dusunmesi ve derin in yaptıgı gibi arastırması gerekiyor.. o zman neyın ne kadar dogru neyın ne kadar yanlıs oldugu anlasılacktır..

İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/
İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA
İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/
İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA
İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/
Multimedya paylaşım forumundada derinin verdiği videolar tek başlık altında toplanmıştı. Ama şimdi YOK. Hepsi silinmiş. Neden acaba?
Birilerini sinirlerdinmiş olabilirmi? Bu mod arkadaşların kimliklerini çok merak etmeye başladım şimdi. Bu yazılar ve konular nasıl siliniyor kimin tarafından sildirtiliyor bilmiyorum ama Allah(C.C) büyüktür. Hepsi açığa çıkar... Bu forumda olan arkadaşlar görüyorsunuz değilmi? Ser ve Mod lar hiçbişey yazamıyor. Neden acaba?
Belkide bunları yazdığım için benide ihraç ederler değilmi? Ben burdayım...
Birilerini sinirlerdinmiş olabilirmi? Bu mod arkadaşların kimliklerini çok merak etmeye başladım şimdi. Bu yazılar ve konular nasıl siliniyor kimin tarafından sildirtiliyor bilmiyorum ama Allah(C.C) büyüktür. Hepsi açığa çıkar... Bu forumda olan arkadaşlar görüyorsunuz değilmi? Ser ve Mod lar hiçbişey yazamıyor. Neden acaba?
Belkide bunları yazdığım için benide ihraç ederler değilmi? Ben burdayım...
- barışhayranı
- Moderator

Bu konu hakkında sadece bir kez konuşuyorum ve birdaha da konuşmayacağım.Bazı insanlara pek güvenmeyin ser ve mod arkadaşlar gereğini yapıyor.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- fairground
- Forum Duayeni

ya konuyu neden bir konuya çekiyorsun ki dağlar dağlar barış abinin olsun veya olmasın biz onu zaten seviyoruz. Tartışılan şey ne? Onun mu? onun değil mi?
Dağlar dağlar ister onun olsun ister olmasın ben barış abiyi her zaman seviyorum.
Burada birsürü konu var konuşulacak...
1. Neden bazı konular silindi?
2. Derin'in ihraç edilmesinin nedeni olan yazısı veya başlık hangisi?
İlk iki sorum modlar ve ser'e
3. Siz barışseverler herşeyin tozpembe olduğunumu sanıyorsunuz?
UYANIN
Dağlar dağlar ister onun olsun ister olmasın ben barış abiyi her zaman seviyorum.
Burada birsürü konu var konuşulacak...
1. Neden bazı konular silindi?
2. Derin'in ihraç edilmesinin nedeni olan yazısı veya başlık hangisi?
İlk iki sorum modlar ve ser'e
3. Siz barışseverler herşeyin tozpembe olduğunumu sanıyorsunuz?
UYANIN
- fairground
- Forum Duayeni

bu konu o kadar basit değil.
bana barış sever den çok barış düşmanı gibi geliyor. nedenleri:
1.bm yi beste hırsızlığı ile suçladı
2. bm nin annesi hakkında (doğru/ yanlış) kötü yorumlar yaptı.(özel hayatıyla ilgili)
3. bm yi sabetaylıkla suçladı.
daha vardır ama aklıma gelmiyor..bana barışsever gibi gelmedi..bir barışseverin ağzı bu kadar bozuk olmamalı..
2. bm nin annesi hakkında (doğru/ yanlış) kötü yorumlar yaptı.(özel hayatıyla ilgili)
daha vardır ama aklıma gelmiyor..bana barışsever gibi gelmedi..bir barışseverin ağzı bu kadar bozuk olmamalı..
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!
fairground yazdı:bu konu o kadar basit değil.
Her insan anasının karnından herşeyi bilerek çıkmadı ya! İnsanlar bazen yanlışlar yapabilirler. Zaten hayat böyle insanlar yanlışlar içinde büyürler. Yanlışları görüp onlardan kurtularakda erdemli olurlar.
Kimse kimseyi suçlamıyor. Sadece bm nin yaptığı yanlışları söylüyor
O belkide benden yada bi başkasından daha çok seviyor bm'yu
- fairground
- Forum Duayeni

fairground yazdı:iyi de arkadaşlar bu kişinin ididiasına göre dağlar dağlar bm nin değil.. bu iddia niye atıldı ortaya? barışsever olduğundan mı?
aynı soruyu bende yoneltiyorum.. ihraç olan uyenin mevcut olan (eger silinmediyse
kanıt isteyenler Doğan Şener'in Barış Ağabeyle yaptığı roportajta 13:20dak. izleye bilirler..
51: Dogansener Reportaj 1: http://seviyorumiste.com/bm/dogansener_ ... .part1.rar
52: Dogansener Reportaj 2: http://seviyorumiste.com/bm/dogansener_ ... .part2.rar
53: Dogansener Reportaj 3: http://seviyorumiste.com/bm/dogansener_ ... .part3.rar
linkler doner arkalasımızın hostundan alınmıştır
birde eklemek istediğim birşey var.. iki arkadaşımızda maddeler halinde ihraç konusunu gereksiz tartışırken, daha farklı konulara lütfen saptırmayalım..
burada site yoneticileri mod. ser. bu sitede daha önce başka bolumlerde 3-4 veya daha fazla konu açılması halınde sadece konu kilitlenir. ve altına nedeni yazılırdı.. kilitlenen konular halen duruyor ama silinmiyor..
zaman içinde silinen konuların farkına vardığım oldu yanlız bunu konu kapatmak ve kirlilik olmasın diye düşünüyordum yanlız işin ucunda dikkat çekecek susturma hareketinin olduğunu bu konu açılınca daha iyi anladım..
burada duygu, ve düşüncelerimizi ifade ediyoruz. yüreğimizle katılıyoruz bu foruma. bunun süistimal edilmesi.. durumunda gelecek tepkileri göz onüne alarak hareket edilmesinde yarar var.
konular hakkında diyolarki bunların hepsi teori yada iddaa bende kabul ediyorum benim mantığımlada uyuşmuyor. Bir insan milyonlarca kişiyi eğitip kendisine hayran bırakıyor ama çevresindekiler kuyu kazıyor veya saygısız davranıyor.. banada mantuksız geliyor yanlız bunu aksini savunacak bir kişide ortaya çıkıpta öyle olmamıştır demiyor.. en yakın örneği savaş bey..
okadar sevinmiştikki aramıza geldi bu iddaaların doğruluğunu bize açıklayacak diye.. ama olmadı bişeyler var.
aramızdan dışladığımız insanın haklı olabilecek durumları olabilir, yanlız uslup konusunda biraz hak veriyorum tepkileri çok sert..
onuda aramızdan dışladıkları için sesini duyurmak için duşduğu piskoloji ye veriyorm....
ozaman kendinize gore gerçekleri biliyorsanız. sizde yazın..
inanın sesiniz duyulacaktır. en az dışladığınız, attığınız derin kadar
bu sitede boyle bir tartışma içine girceğimi hayal bile etmezdim.. nerden nereye...
kimse objektif bakamıyorsa herkes rengini belli etsin....
saygılar sunuyorum herkese....

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
Sayın Üyelerimiz;
Barış Manço Mix'te bugüne kadar usturuplu bir şekilde görüşlerini açıklayan kimse ceza almadı, ihraç edilmedi.
Ayrıca bir üyenin ihraç edilmesi işlemi bir çok uyarının ardından yapılır. Kimseye bugüne kadar yargısız infaz yapılmamıştır.
Ser adminimiz ve bizim bu sitede yazı/yazıp yazmamamız ve/veya başka üyelerin yazıp yazmaması kimseyi ilgilendirmeyeceği gibi, site yöneticileri olarak bizlerin forumda standart bir üye olarak mesaj atmamız yakışıksız bir durumdur. Çünkü bu durumda ortaya "kendin çal kendin oyna" durumu ortaya çıkar.
derin adlı üye, Barış Manço Mix forumlarına provokasyon amacıyla gelmiş ve defalarca uyarı almasına rağmen üslubunu değiştirmemiştir.
Barış Manço Mix, bir mahkeme, bir kin kusma merkezi ve/veya savcılık değildir. Burada kimseyi yargılayamazsınız. Eğer elinizde gerçekten kanıtlar, deliller vs. varsa bunları yüce Türk Adaletine yansıtır ve hakkınızı/haklarınızı ararsınız. Barış Manço Mix hiç bir zaman bir kin kusma ve/veya mahkemecilik, poliscilik oynanacak bir yer olmayacaktır.
Yine aynı konularla ilgili olarak adminimiz tam 2 yıl önce aşağıda linkini vereceğimiz açıklamayı yapmıştı: viewtopic.php?t=120
2 yıldır ana forumda sabit başlık olarak duran bu yazıya rağmen hâlen aynı tartışmaları sürdürmekte ısrar etmektesiniz değerli üyelerimiz... O halde tekrar belirtelim:
Barış Manço Mix hiç bir zaman kişisel çıkar ve emellere hizmet etmemiştir ve etmeyecektir. Barış Manço Mix'in ticari bir kaygısı ve/veya ticari bir beklentisi olmadığı gibi, ne bir konser ne de bir etkinlik düzenleme gibi bir misyonu bulunmamaktadır. Bunu aklınızdan çıkarmayınız.
Sitemize üye olan herkes Barış Manço Mix Forum Kuralları'nı okumuş ve kabul etmiş sayılır. Dolayısıyla her üye uygunsuz mesajların, kişisel tartışma ve nefret kusma mesajlarının (her kime olursa olsun) silinebileceğini, düzenlenebileceğini, ceza alabileceğini veya siteden uzaklaştırılabileceğini kabul etmiştir. Kabul etmeyenler de sitemizde durmak zorunda değildirler. Çünkü başta da belirttiğimiz gibi, BARIŞ MANÇO MIX'in TİCARİ HİÇ BİR KAYGISI YOKTUR! Bu yüzden üyelerin artması veya azalması hiç bir şeyi değiştirmeyecektir.
Bu site sadece ve sadece Barış Manço severlerini bir araya getirip kaynaşmalarını amaçlayarak kurulmuştur. Başka hiç bir misyonu yoktur.
Hiç bir zaman kişisel çıkarlara ve kişisel nefretlerin kusulmasına BARIŞ MANÇO MIX'te izin verilmeyecektir. Nefretlerinizi, kişisel çıkarlarınızı ve/veya kanunla halledilebilecek şikayetlerinizi YÜCE TÜRK ADALETİ'ne başvurarak yapınız. Barış Manço Mix'te kin ve nefret kusarak değil.
derin adlı üye ihraç edilmiştir ve döndüğü anlaşıldığı takdirde yeniden ihraç edilecektir. İhraç edilen hiç bir üyenin bir daha tartışılması yapılmayacaktır. Çünkü ihraç edilen her üye, sitemize üye olurken "KABUL EDİYORUM" linkine tıklayarak gerekli görüldüğünde ihraç edilme kuralını kabul etmektedir.
Hatırlamayan üyelerimiz için Barış Manço Mix'e üye olurken kabul ettikleri "KAYIT ANLAŞMASI"nı hatırlatalım:
Bütün üyelerimiz bu anlaşmayı kayıt sırasında kabul ettiklerine göre kimsenin site moderasyonuna karışmaya ve/veya itiraz etme hakkı yoktur. Gerek etik, gerekse de kanuni açıdan peşinen kabul ettiğiniz bir hükme itiraz edemezsiniz.
Sonuçta burası ne bir resmi kurum, ne de resmi bir site. Burası sadece ücretsiz üye olunabilen bir fan sitesidir. İsteyen kuralları kabul edip üye olur, istemeyen olmaz, beğenen burada yazar, beğenmeyen de yazmaz. Bu iş bu kadar basittir. Ekibimizin bu siteden hiç bir maddi çıkarı olmadığı gibi, domain ve server giderleri mevcuttur. Sitemizde yayınlanan reklamlar bu giderlerin dörtte birini bile karşılamamaktadır.
Konu burada kapanmıştır.
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
Barış Manço Mix'te bugüne kadar usturuplu bir şekilde görüşlerini açıklayan kimse ceza almadı, ihraç edilmedi.
Ayrıca bir üyenin ihraç edilmesi işlemi bir çok uyarının ardından yapılır. Kimseye bugüne kadar yargısız infaz yapılmamıştır.
Ser adminimiz ve bizim bu sitede yazı/yazıp yazmamamız ve/veya başka üyelerin yazıp yazmaması kimseyi ilgilendirmeyeceği gibi, site yöneticileri olarak bizlerin forumda standart bir üye olarak mesaj atmamız yakışıksız bir durumdur. Çünkü bu durumda ortaya "kendin çal kendin oyna" durumu ortaya çıkar.
derin adlı üye, Barış Manço Mix forumlarına provokasyon amacıyla gelmiş ve defalarca uyarı almasına rağmen üslubunu değiştirmemiştir.
Barış Manço Mix, bir mahkeme, bir kin kusma merkezi ve/veya savcılık değildir. Burada kimseyi yargılayamazsınız. Eğer elinizde gerçekten kanıtlar, deliller vs. varsa bunları yüce Türk Adaletine yansıtır ve hakkınızı/haklarınızı ararsınız. Barış Manço Mix hiç bir zaman bir kin kusma ve/veya mahkemecilik, poliscilik oynanacak bir yer olmayacaktır.
Yine aynı konularla ilgili olarak adminimiz tam 2 yıl önce aşağıda linkini vereceğimiz açıklamayı yapmıştı: viewtopic.php?t=120
2 yıldır ana forumda sabit başlık olarak duran bu yazıya rağmen hâlen aynı tartışmaları sürdürmekte ısrar etmektesiniz değerli üyelerimiz... O halde tekrar belirtelim:
Barış Manço Mix hiç bir zaman kişisel çıkar ve emellere hizmet etmemiştir ve etmeyecektir. Barış Manço Mix'in ticari bir kaygısı ve/veya ticari bir beklentisi olmadığı gibi, ne bir konser ne de bir etkinlik düzenleme gibi bir misyonu bulunmamaktadır. Bunu aklınızdan çıkarmayınız.
Sitemize üye olan herkes Barış Manço Mix Forum Kuralları'nı okumuş ve kabul etmiş sayılır. Dolayısıyla her üye uygunsuz mesajların, kişisel tartışma ve nefret kusma mesajlarının (her kime olursa olsun) silinebileceğini, düzenlenebileceğini, ceza alabileceğini veya siteden uzaklaştırılabileceğini kabul etmiştir. Kabul etmeyenler de sitemizde durmak zorunda değildirler. Çünkü başta da belirttiğimiz gibi, BARIŞ MANÇO MIX'in TİCARİ HİÇ BİR KAYGISI YOKTUR! Bu yüzden üyelerin artması veya azalması hiç bir şeyi değiştirmeyecektir.
Bu site sadece ve sadece Barış Manço severlerini bir araya getirip kaynaşmalarını amaçlayarak kurulmuştur. Başka hiç bir misyonu yoktur.
Hiç bir zaman kişisel çıkarlara ve kişisel nefretlerin kusulmasına BARIŞ MANÇO MIX'te izin verilmeyecektir. Nefretlerinizi, kişisel çıkarlarınızı ve/veya kanunla halledilebilecek şikayetlerinizi YÜCE TÜRK ADALETİ'ne başvurarak yapınız. Barış Manço Mix'te kin ve nefret kusarak değil.
derin adlı üye ihraç edilmiştir ve döndüğü anlaşıldığı takdirde yeniden ihraç edilecektir. İhraç edilen hiç bir üyenin bir daha tartışılması yapılmayacaktır. Çünkü ihraç edilen her üye, sitemize üye olurken "KABUL EDİYORUM" linkine tıklayarak gerekli görüldüğünde ihraç edilme kuralını kabul etmektedir.
Hatırlamayan üyelerimiz için Barış Manço Mix'e üye olurken kabul ettikleri "KAYIT ANLAŞMASI"nı hatırlatalım:
BARIŞ MANÇO MIX - KAYIT ANLAŞMASI
Bu forumun yöneticileri ve moderatörleri her ne kadar itiraz edilebilecek her türlü materyali mümkün olduğu kadar kısa sürede siteden kaldıracak da olsa, bütün mesajların incelenmesi mümkün olmamaktadır. Bu durumda siz buraya gönderilen her mesajın, onu gönderen kullanıcının görüşlerini yansıttığını, moderatörlerin, adminlerin ya da webmasterların (kendilerine ait mesajlar dışında) sorumlu tutulamıyacağını peşinen kabul etmiş bulunuyorsunuz.
Aşağılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelişecek içerikler göndermeyeceğinizi kabul ediyorsunuz. Bunları dikkate almamanız durumunda hemen ve süresizce siteden uzaklaştırılırsınız (ve servis sağlayıcınız da haberdar edilir). Her mesajın IP adresi bunları engellemek için kaydedilmektedir. Bu forumun moderatörleri, adminleri ya da webmasterının, kendi iradeleri doğrultusuna herhangi bir başlığı silme, taşıma, kilitleme yetkisi olduğunu kabul ediyorsunuz. Bir kullanıcı olarak her girdiğiniz bilginin veritabanında saklanacağını kabul ediyorsunuz. Her ne kadar bu bilgiler sizin bilginiz dışında 3. şahıslara verilmeyecek olsa da, herhangi bir 'hack' olayı sonucunda bu bilgiler 3. şahıslara dağılırsa bundan webmaster, moderatör ya da adminleri sorumlu tutamazsınız.
Bütün üyelerimiz bu anlaşmayı kayıt sırasında kabul ettiklerine göre kimsenin site moderasyonuna karışmaya ve/veya itiraz etme hakkı yoktur. Gerek etik, gerekse de kanuni açıdan peşinen kabul ettiğiniz bir hükme itiraz edemezsiniz.
Sonuçta burası ne bir resmi kurum, ne de resmi bir site. Burası sadece ücretsiz üye olunabilen bir fan sitesidir. İsteyen kuralları kabul edip üye olur, istemeyen olmaz, beğenen burada yazar, beğenmeyen de yazmaz. Bu iş bu kadar basittir. Ekibimizin bu siteden hiç bir maddi çıkarı olmadığı gibi, domain ve server giderleri mevcuttur. Sitemizde yayınlanan reklamlar bu giderlerin dörtte birini bile karşılamamaktadır.
Konu burada kapanmıştır.
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM