"derin"e...

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

"derin"e...

Mesajgönderen memet59 » Çrş Haz 14, 2006 23:00 pm

mod

Kod: Tümünü seç

derin adlı üye, defalarca uyarı almasına rağmen, forumun düzenini bozmaya yönelik hareketler içerisinde bulunduğundan ve son olarak da Barış Manço Mix moderatorleri ve üyeleri hakkında ortaya attığı asılsız ithamlardan dolayı ihraç edilmiştir.

Bu üye, başka bir nickle döndüğünün tespiti durumunda yeniden ihraç edilecektir.

arkadaşlar "derin" adlı kişi barış manço adını durmadan kötülemeye çalışıyor...kimdir bu derin kimin nesidir...defalarca bana özel mesajlar attı barış abi adına lale adına bu yapılacak konserler adaına eğer sizedeatarsa sakın ama sakın inanmayım...

bir ara bu sitenin lale'nin olduğunu söyledi bende inanmıştım ama yalan...hiç bir şeyine inanmayın...konser paraları hepsi kendi cebine kideceklerini söyledi ama yalan sakın "derin" adlı kişiye inanmayım....

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Çrş Haz 14, 2006 23:04 pm

aynı şeyler benimde başıma geldi,daha fazlasıda amacı başka önceden beri diyorum İNANMAYIN tekrar söylüyorum birdaha da konuşmayacağım bu konu hakkında!
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Prş Haz 15, 2006 01:01 am

nedir amacı peki?
gerçekten merak ettiğim için soruyorum..
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
TaVeRnA Of LoVe
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen TaVeRnA Of LoVe » Prş Haz 15, 2006 03:24 am

adam kendine heyecan arıyor başka bişey değil ;)
Sevgisi gönlümde kanayan yara
Sitem edip durdum geçen yıllara
Bu sevgi sevgi gidecek benle toprağa
O yarin aklımda gözleri kaldı

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende
Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde...

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Prş Haz 15, 2006 10:01 am

Hayır, asıl amacı sizin gibi herşeyi toz pembe gören insanlara hayatın gerçeklerini göstermek...

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Re: "derin"e...

Mesajgönderen dexar » Prş Haz 15, 2006 10:18 am

memet59 yazdı:
arkadaşlar "derin" adlı kişi barış manço adını durmadan kötülemeye çalışıyor...kimdir bu derin kimin nesidir...defalarca bana özel mesajlar attı barış abi adına lale adına bu yapılacak konserler adaına eğer sizedeatarsa sakın ama sakın inanmayım...

bir ara bu sitenin lale'nin olduğunu söyledi bende inanmıştım ama yalan...hiç bir şeyine inanmayın...konser paraları hepsi kendi cebine kideceklerini söyledi ama yalan sakın "derin" adlı kişiye inanmayım....

Sana defalarca anlatmış ama sen onu hiç dikkatli bir şekilde dinlememişsin galiba. derin barış mançonun adını kötülemiyor. Ona yapılan haksızlığı, onun sırtından para kazanıldığını ve onu sever gibi yapıp timsah gözyaşları döken iki yüzlü insanların diğer yüzünü göstermeye çalışıyor. Ama sen anlayamıyorsan bişey diyemem.

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Prş Haz 15, 2006 10:38 am

KİŞİLERİN FİKİRLERİNİ SÖYLEME ÖZGÜRLÜĞÜNE KATILIYORUM.ANCAK TUTARSIZ DÜŞÜNCELERE GELEMEM BEN.

SÖZKONUSU ÜYE BİR TOPİCTE ETKİNLİK YAPMAYA YETKİLİ KİŞLİERİN İSİMLERİNİ AŞİKAR SÖLERKEN BAŞKA BİR TOPİCTE BU KİŞİLERİN DERNEĞİNİN YASAL OLMADIĞINI YAZIYOR.

PEKİ ARKADAŞLAR BU KİŞİ SİZE ISPATLIYOR MU BU TEZİNİ?
YADA SİZLER BU DERNEKLERDEN BELGE SORDUNUZ MU?
ETKİNLİĞE GELİP BU PARALAR NEREYE HARCANIYOR ? DİYE SORGULADINIZ MI? ( Kİ YAPILAN ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ HALK KONSERİYDİ)

SİZ NASIL İKİ CÜMLEYE ARAŞTIRMADAN TAV OLUYORSUNUZ ANLAMIYORUM.

LÜTFEN ARAŞTIRIN.SOMUT BİLGİLERLE GELİN TARTIŞIN.
(BEN O BELGELERİ GÖRDÜM)

NACİZANE FİKRİM BU.

VE SON BİŞEY DAHA :

BENİ BARIŞ MANÇO İLGİLENDİRİYOR KİMSENİN ŞAHSİ PROVAKASYONLARI DEĞİL.SİZDE ÖYLE YAPIN.BARIŞ ABİİİİ İÇİN ÇALIŞIN.VE DOST OLUN.

EMİNİM BARIŞ ABİİİ DE OLSA TARTIŞMAMIZI ASLA İSTEMEZDİ

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Prş Haz 15, 2006 11:17 am

Bal_Böceği yazdı:
ETKİNLİĞE GELİP BU PARALAR NEREYE HARCANIYOR ? DİYE SORGULADINIZ MI? ( Kİ YAPILAN ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ HALK KONSERİYDİ)

(BEN O BELGELERİ GÖRDÜM)

NACİZANE FİKRİM BU.

VE SON BİŞEY DAHA :

BENİ BARIŞ MANÇO İLGİLENDİRİYOR KİMSENİN ŞAHSİ PROVAKASYONLARI DEĞİL.SİZDE ÖYLE YAPIN.BARIŞ ABİİİİ İÇİN ÇALIŞIN.VE DOST OLUN.

Bal_Böceği iyi araştır, ücretsiz bir etkinliğin parası mı olur?
Eğer etkinliği soracak olursan ben barış manço rock derneğinin yaptığı etkinlikten bahsederim şu bilet ücreti 22,5 YTL olan etkinlik. Bence bu etkinliğin paraları sadece bazılarının ceplerini dolduruyor. Seni barış manço ilgilendiriyorsa o zaman biz barışseverlerin adına paraların nereye gittiğini araştır. Biz uzaktayız gelemiyoruz. Bunu bizim adımıza sen yap. Buda barış abimize yaptığın bir iyilik olur.

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Prş Haz 15, 2006 11:59 am

dexar yazdı:
Bal_Böceği yazdı:

(BEN O BELGELERİ GÖRDÜM)

NACİZANE FİKRİM BU.

VE SON BİŞEY DAHA :

Bal_Böceği iyi araştır, ücretsiz bir etkinliğin parası mı olur?
Eğer etkinliği soracak olursan ben barış manço rock derneğinin yaptığı etkinlikten bahsederim şu bilet ücreti 22,5 YTL olan etkinlik. Bence bu etkinliğin paraları sadece bazılarının ceplerini dolduruyor. Seni barış manço ilgilendiriyorsa o zaman biz barışseverlerin adına paraların nereye gittiğini araştır. Biz uzaktayız gelemiyoruz. Bunu bizim adımıza sen yap. Buda barış abimize yaptığın bir iyilik olur.

ben gerekli araştırmamı yaptım.o organizasyonda bulunmuyorum.hatta özel mesaj yoluyla o organizasyon için görev rica eden üyeye de kabul edemeyeceğimi ve inanmadığım bir proje olduğunu açıkça ifade ettim.ve ekledim şayet bu gelir bahsedildiği şekilde değerlendirileceğini ispatlasınlar en büyük destek Bal_Böceği'nden gelir.

Kullanıcı avatarı
gokhankaraduman
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Aklınıza mukayyet olun...

Mesajgönderen gokhankaraduman » Prş Haz 15, 2006 12:18 pm

İnsanlar neden komik ve anlayışsız...

Değerli Barış Severler şu anda faal olan tek dernek İstanbul sorumlusu olduğum Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği'dir,
Ve şu ana dek düzenlediğimiz hiç bir etkinlik ücretli, biletli vs olmamıştır...

22, 5 ytl den bilet satan Barış Manço Rock Derneği'nin Başkanı Serkan Hacıömeroğlu'dur bizler ile hiç bir bağlantısı, ilgisi , alakası yoktur..Merak eden o gün gider geliri nereye aktardıklarını sorar, öğrenir onu ona sorunuz....

Derin rumuzlu kişinin ise kim olduğunu bilmekteyim ancak ismi şu an bende saklı dikkat ediniz, yazdığı yazılar da neden çelişki var son yazısı ile bir önceki yazıya göz atınız...

Ve lütfen aklınıza mukayyet olunuz ....
Yolu Barış'dan geçen herkesi beklerim bir gün oturur bir çay içer konuşuruz ilgili toplantı ayarlanıp sizlere bilgi verilecektir...
Barış ve Sevgi Dileklerimle
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman

0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Re: Aklınıza mukayyet olun...

Mesajgönderen dexar » Prş Haz 15, 2006 12:42 pm

gokhankaraduman yazdı:İnsanlar neden komik ve anlayışsız...

Değerli Barış Severler şu anda faal olan tek dernek İstanbul sorumlusu olduğum Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği'dir,

22, 5 ytl den bilet satan Barış Manço Rock Derneği'nin Başkanı Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir.'dur bizler ile hiç bir bağlantısı, ilgisi , alakası yoktur..Merak eden o gün gider geliri nereye aktardıklarını sorar, öğrenir onu ona sorunuz....

Derin rumuzlu kişinin ise kim olduğunu bilmekteyim ancak ismi şu an bende saklı dikkat ediniz, yazdığı yazılar da neden çelişki var son yazısı ile bir önceki yazıya göz atınız...

Yolu Barış'dan geçen herkesi beklerim bir gün oturur bir çay içer konuşuruz ilgili toplantı ayarlanıp sizlere bilgi verilecektir...

Kim olduğunu ve ne yapmaya çalıştığını biliyorsan bana özel mesaj atabilirsen sevinirim. Bide en son yazısı ile bir önceki yazısını bulabilirsen onuda yazıver

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Prş Haz 15, 2006 13:59 pm

yazıları ne kadar yanlış ya da ne kadar doğru olursa olsun barış manço nun gönlünde yer edinmiş birisinin barış manço sitesinden atılması kadar çok üzücü...

demokrasi her zaman tabanda oluşur...tavan da deill...

Kullanıcı avatarı
ALİ ÖZMEN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: Aklınıza mukayyet olun...

Mesajgönderen ALİ ÖZMEN » Cum Haz 16, 2006 00:41 am

dexar yazdı:
gokhankaraduman yazdı:İnsanlar neden komik ve anlayışsız...

22, 5 ytl den bilet satan Barış Manço Rock Derneği'nin Başkanı Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir.'dur bizler ile hiç bir bağlantısı, ilgisi , alakası yoktur..Merak eden o gün gider geliri nereye aktardıklarını sorar, öğrenir onu ona sorunuz....

Kim olduğunu ve ne yapmaya çalıştığını biliyorsan bana özel mesaj atabilirsen sevinirim. Bide en son yazısı ile bir önceki yazısını bulabilirsen onuda yazıver

BU KONUDA BANA DA OZEL MESAJ ATARSAN SEVINIRIM..
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/

İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA

İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/

Mod
Moderator
Moderator
İletişim:

Mesajgönderen Mod » Cmt Haz 17, 2006 00:59 am

BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM