dexar yazdı:Bende gönderdim arkadaşlar biraz geç oldu ama anca işte... İnşallah olumlu bi cvp alırız. Cvp trt'dekine benzemez inşallah
sonuçta göndermişsin ya o yeter...
Moderatörler: barışhayranı, Mod

memet59 yazdı:yaprak özgür yazdı:tebrikler arkadaşlar...işte barışseverlik böyle olur...ben de birazdan bir mektup yazacağım...
barış severler olarak teşekkürederiz...
sizin desteklerinizle biz bu işleri başarabiliriz...
saygılarla...

emre tilki yazdı:arkdslar sımdı bu albumu ben aldım. ama albumde barıs manco yazmıyor sadece albumde barıs abımızn ımzası sarkıları enstruman olarka yorumlanmıs ben de pek bgenmedım ve bana kızmayın ama sadece lale manco tarafından sırf maddıyet kazanılmk ıcın yapılmıs bır album. barıs abımızn esını cok severdım barısımz olmeden once ama ne zamankı barıs öldü kadın tv lerde ortaya ckmaya basladı sıbek canın kocasıyla ılıskısı oldugu soylendı. barıs abımızn ısmını bnce kırletmeye calsıtılar hatta hatırlasanız ıcra takıbı bıle bslattılar lale manco hakkında vede barıs abımızn muze olmasını ıstedgı moda dakı evıne bıle hacız geldı . allahtan devlet ve usta sanatcılar el koydu da durum kapandı. (pıyanosu bıle gdecektı barıs abımızn ) BU ARADA BNDE MAIL ATTIM HABERINIZ OLA

evet istanbul gelişim orkestrası yapmış albümü...memet59 yazdı:
senin aldığın albüm galiba 'barış manço gelişim orkestrası' albümü
ayrıca mesaj attığın için saol...
![]()

desnize güzelim şarkıların içine ettiler...kadir 2023 yazdı:evet istanbul gelişim orkestrası yapmış albümü...memet59 yazdı:
senin aldığın albüm galiba 'barış manço gelişim orkestrası' albümü
ayrıca mesaj attığın için saol...
![]()
ben almamıştım..toplama bi albüm sanıyordum ama arkadaşlar durumu izah etti...

Yakupca yazdı:
O güce bir ulaşabilsek...

Bal_Böceği yazdı:Yakupca yazdı:
o güce ulaşmamızın tek yolu var
PES ETMEMEK VE BİRLİK OLMAKKKKK
ama siteden kopuşlar çok.herkes pes etti.
bende umudumu gokahnkaraduman adlı üyenin projesine bağladım.mayıs sonunu bekle dedi.
beklerken çatlicam ama bütün projeler değerlendirilecek dedi.
o güç BİRLİKTEN DOĞAR arkadaşlar
baris_onsel yazdı:Bal_Böceği yazdı:Yakupca yazdı:
o güce ulaşmamızın tek yolu var
PES ETMEMEK VE BİRLİK OLMAKKKKK
ama siteden kopuşlar çok.herkes pes etti.
bende umudumu gokahnkaraduman adlı üyenin projesine bağladım.mayıs sonunu bekle dedi.
beklerken çatlicam ama bütün projeler değerlendirilecek dedi.
o güç BİRLİKTEN DOĞAR arkadaşlar
inşallah ya...böyle olumlu düşünerek hareket etmek en güzel yol değil midir?