Çocukluğumuzun şaheseri, büyük insan Barış MANÇO...
Senin şarkılarınla hayatı tanıdık,senin yaptığın programlarla hata yapmamayı,iyi biri olmayı öğrendik,senin tek ve eşsiz olan filimini seyredemediğimiz zaman ağladık,kısacası hayatın güzelliğini öğretmiştin Barış abi.
Büyüdük Barış Abi,Koskocaman delikanlı olduk,senin olmadığın bir sanat yaşamında,senden sonrakilere sözde sanatçı demeye başladık,gel gör ne haldeyiz Barış ABİ. Seni ve çocukluğumuzu çok özlüyoruz,seni bizden,bizi çocukluğumuzdan ayıran hayat ne kadar acımasız değil mi?
BARIŞ ABİ'YE
Moderatörler: barışhayranı, Mod
BARIŞ ABİ'YE
M.FIRAT İNAL
- Tuncay Güneş
- Yeni Üye

-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
[[size=24]color=brown]şimdi bir destan
ben barış manço yu herşeyden çok seviyorum o benim için değeri ölçülemiycek bir sanatçı onun için herşeyi yaparım o benim canım o benim herşeyim sakın aşık filan sanmayın ben onu abim gibi seviyorum
_________________[/color][/size]
ben barış manço yu herşeyden çok seviyorum o benim için değeri ölçülemiycek bir sanatçı onun için herşeyi yaparım o benim canım o benim herşeyim sakın aşık filan sanmayın ben onu abim gibi seviyorum
_________________[/color][/size]
ÜYELİĞİ KABUL EDİLMEYEN YA DA İHRAÇ EDİLEN ÜYE
-
samet ahmet
Re: BARIŞ ABİ'YE
mfirat yazdı:Çocukluğumuzun şaheseri, büyük insan Barış MANÇO...
Senin şarkılarınla hayatı tanıdık,senin yaptığın programlarla hata yapmamayı,iyi biri olmayı öğrendik,senin tek ve eşsiz olan filimini seyredemediğimiz zaman ağladık,kısacası hayatın güzelliğini öğretmiştin Barış abi.
Büyüdük Barış Abi,Koskocaman delikanlı olduk,senin olmadığın bir sanat yaşamında,senden sonrakilere sözde sanatçı demeye başladık,gel gör ne haldeyiz Barış ABİ. Seni ve çocukluğumuzu çok özlüyoruz,seni bizden,bizi çocukluğumuzdan ayıran hayat ne kadar acımasız değil mi?
AĞLAMAK İSTİYORUM YA NE GÜZEL NE İÇLİ YAZILMIŞ BİR MESAJ BU YAA
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

Re: BARIŞ ABİ'YE
samet ahmet purdaş yazdı:mfirat yazdı:Çocukluğumuzun şaheseri, büyük insan Barış MANÇO...
AĞLAMAK İSTİYORUM YA NE GÜZEL NE İÇLİ YAZILMIŞ BİR MESAJ BU YAA![]()
![]()
+1905