Sevgili arkada$lar,
çok memnun oluyorum burada, bu site'de, Bari$ Manço severlerin bulu$up birseyler payla$malarina. Ben Hollanda'dan Ercan (27), kisacasi: Bari$ Manço'nun çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook (bayaaaa) büyük bir a$igiyim.
Buradan bu topigi görünce, benim 2 senedir aklimda olan bir hayalimi canlandirabilmek için sanki bir i$ik gördüm [bu kadar bari$ sever bi arada, bunce sevgi ve hayranlik] ve büyük bir ümitle size fikrimi sunuyorum:
Yurtdi$inda kalan baris manço severlere duyuruyorum;
birçogunuzun belki de bildigi gibi; Baris Manço hayatinin bir dönemini Belçika'da geçirdi. Liége' kentinde kaldi ve orada evi vardi. Bildigim kadar o ev $imdi hala duruyor ve bu ev $imdi bir müze olmali kulagima gelen seslere göre (ama bunu kesinle$tirmem için Sava$ Manço'nun mail'ini ariyorum.... eski mail'ine mail attim cevap alamadim henüz)
Hollanda'da kaldigim yer, Belçika'nin Liége' kentine 160 km uzaklikta.
---> BÖLGE'DEN iLGi DUYAN TÜM BARIS MANÇO HAYRANLARINA sormak isterim:
Gelin beraber o kent'e gidelim ve ziyaret edelim ev'ini. Hayatta iken ve orada kaldigi zamanlar sIk sIk takildigi bir bar' varmi$, sahibi Baris Manço'yu tanir ve resimlerini bile asmi$ bar'inda. Bu yaz buralari gezmeye ne dersiniz?????? Bölge'de tren ve otobüs hatlari çok uygun, araba ile gelemeyenler için sorun olmalali. Enterese duyanlar bana mail atarlarsa, ben organize etmeye varim.
[email protected]
Sevgilerle!
Liége'de Baris Manço...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
ercan gerçekten duygularını ve heyecanını yazında görebiliyordum.. bukadar derin sevgi dolu barışseverlerle.. tanışıp sohbet etmekten büyük keyf ve mutluluk duyarız....
isim; serkan
yer; izmir
yaş;22
msn; [email protected]
isim; serkan
yer; izmir
yaş;22
msn; [email protected]
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
no reaction
ya yurtdisinda pek hayrani yok abimizin, ya da
hayranlarin internet'de pek ilgileri yok baris ile ilgili
bugüne dek, daha birtek mail almi$ degilim çevreden ve di$ardan..
yazik, degilmi dostlar?
Üzülüyorum,
ercan_Sa
hayranlarin internet'de pek ilgileri yok baris ile ilgili
bugüne dek, daha birtek mail almi$ degilim çevreden ve di$ardan..
yazik, degilmi dostlar?
Üzülüyorum,
ercan_Sa
Merhaba Ercan,
tabiiki yurtdışında Barış hayranları var. Her topiğe bakılmadığı için görülmemiş.
Evela bu siteyi yakından seyretmeni tavsiye ederim. Bi kaç arkadaş bulabilirsin.
Örnek ben Berlin'den. Barış Manço'nun staj yaptığı yeri görmek isterim ama zamana bağlı. O konuda gene sana yazarım.
Ama dediğimgibi siteyi biraz gez ve tanış.
Tavsiyem:
Tanışalım mı?
viewtopic.php?t=1042
Güzel Sözler..
viewtopic.php?t=1204
PROJE + ORGANİZASYON
viewtopic.php?t=1682&start=0
Saygılarımla
Atilla
tabiiki yurtdışında Barış hayranları var. Her topiğe bakılmadığı için görülmemiş.
Evela bu siteyi yakından seyretmeni tavsiye ederim. Bi kaç arkadaş bulabilirsin.
Örnek ben Berlin'den. Barış Manço'nun staj yaptığı yeri görmek isterim ama zamana bağlı. O konuda gene sana yazarım.
Ama dediğimgibi siteyi biraz gez ve tanış.
Tavsiyem:
Tanışalım mı?
viewtopic.php?t=1042
Güzel Sözler..
viewtopic.php?t=1204
PROJE + ORGANİZASYON
viewtopic.php?t=1682&start=0
Saygılarımla
Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-