Barış Manço klipleri ve filmi ile ilgili
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Barış Manço klipleri ve filmi ile ilgili
Barış Mançonun video kliplerini ve baba beni everseyi almak istiyorum. İdefix yoluyla almak istemiyorum. İnternet üzerinden kredi kartı yada postayla alışveriş istemiyorum. İstanbulda bizzat gidip alabileceğim bir adres bilen lütfen bildirsin. Taksimde birçok müzik markette bulamadım. Kardeşime verdiğim çok gecikmiş bir söz, bu gidişle benle konuşmıyacak, ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

ben idefixten filmin siparişini verdim ..ödemeyide yaptım..ancak istediğiniz ürün bulunamadı diye bi mail geldi...sen nasıl aldın aceba...1 ay önceki bi olay anlattığım...vesile_87 yazdı:ben baba bizi everseneyi daha geçen gün idefixten aldım ama internetten almak istemiyorum demişsin. baba bizi everseneyi bulman zor olabilir dışarıdan.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
Re: Barış Manço klipleri ve filmi ile ilgili
nazbay yazdı:Barış Mançonun video kliplerini ve baba beni everseyi almak istiyorum. İdefix yoluyla almak istemiyorum. İnternet üzerinden kredi kartı yada postayla alışveriş istemiyorum. İstanbulda bizzat gidip alabileceğim bir adres bilen lütfen bildirsin. Taksimde birçok müzik markette bulamadım. Kardeşime verdiğim çok gecikmiş bir söz, bu gidişle benle konuşmıyacak, ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...
bende BABA BİZİ EVERSENENİN cdsi var. hangi ilçede olduğunu söyle. kopyalayıp kargoya vereyim.