Kurtalan Ekspres live performans@balostage....

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Kurtalan Ekspres live performans@balostage....

Mesajgönderen memet59 » Çrş Nis 19, 2006 23:11 pm

Resim

Efsane grup Kurtalan Ekspres 21 Nisan Cuma gecesi BaloSTAGE'de. Barış Manço ve Cem Karaca parçalarından oluşan repertuarlarıyla, 7'den 70'e herkesi Kurtalan Ekspres ziyafetine bekliyoruz. Kurtalan Ekspres canlı performansı, showradyo djlerinden Dj Barish ve balostage ambiansı... ayrıntılar için www.balostage.com konser detayları ve davetiye kazanmak için
http://www.balostage.com/kurtalanekspres.htm"

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Prş Nis 20, 2006 19:34 pm

bence istanbulda ki arkadaslar mutlaka gitmeli...ben de geçenlerde ankara saklıkentteki konserlerine gitmiştim...tek kelime ile muhteşem bir konserdi...

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Prş Nis 20, 2006 21:34 pm

bm777dd yazdı:bence istanbulda ki arkadaslar mutlaka gitmeli...ben de geçenlerde ankara saklıkentteki konserlerine gitmiştim...tek kelime ile muhteşem bir konserdi...
istanbulda olabilseydim... :(
YA NASİP.....
YA KISMET.....

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Cum Nis 21, 2006 00:07 am

Yağ satarım, bal satarım
Ustam ölmüş ben satarım
Ustam enayiydi ben ondan akıllıyım
“Dağlar dağlar”der satarım,
“Resimdeki gözyaşları”nı satarım
Duygu sömürüsü yaparım
Ustam ölmüş ben satarım

Sevgili okurlar biliyorsunuz barış manco ve cem karaca hayatlarının büyük bölümünü gurup kurmak, kurdukları gurupları yaşatmak için.ve guruplarını ayakta tutmak için çaba gösterdiler,
Kendileri en kötü durumda olduklarında bile;örneğin cem karacanın Almanya,ya kaçtığında, barış manconun İngiltere,de hastanede yattığında gurupları onları terk edip hemen başkalarıyla yollarını birleştirmelerine rağmen , işler düzeldiğinde “amanda cem karaca, canımda barış manco “diye el etek öpenler yine onlardı
Barışın bakkal defterine yazdırıp yiyip içenlerde, cem karaca sayesinde il il ülke ülke dolaşıp ama cem de, barış ta arkalarını döndüklerinde ilk hançeri basanlar ve yine nankör gelenlerde onlardı
Ne zaman cem karacada, barış mancoda uzun soluklu bir konser yada bir turne planı yapsalar.Dere tepe aşıp konser yerine varsalar , ilk darbeyi yine canları kanları gördüğü guruplarından yediler. Çünkü fırsatı ganimet bilen bu insanlar tam konser başlamaya ramak kala “ya paramızı 2 -3 kat zam yaparsın yada biz çalmıyor gidiyoruz dediler. istediklerini almak için şantaj yaptılar.
Ve barış manco,yuda cem karaca,yıda çaresiz bırakıp onların sırtından kazanmayı marifet sandılar.
Barış manconun bitişine sebep olarak gösterilen sulhi aksütle ,barışı tanıştıran yine onlardı.
Bugün barış manco,da cem karaca,da ortalarda yok.artık isteseler de olamayacaklar . çünkü onlar öldüler ,can bedenden çıktı kara toprağın bağrında yerlerini aldılar.
Ama barışın satılmadık bir kabri kalırken cemin ölümünden sonra kabri açılıp DNA örneği için çenesi kırılıp dişleri alındı.ve 2000 yılı Türkiye,sinde yine para ve çıkar,tanrıyı solladı.

barış da , cem de öldükten sonrada 8 yıldır bu guruplardan Kurtalan ekspres il il gezip konserler veriyor
Ama bu kazançlarından bırakın milyarları bir YENİ KURUŞ bile barış manco,cem karaca yararına harcamazken hala birde sorsanız “açız , zarardayız” diye yana yıkıla ağlayacaklar
Biz barışseverler enayi olduğumuz sürece bu yüzyılın modern ac paragözleri bizleri sömürmeye devam edecekler
Nasıl real gibi hipermarketlerde kapıdan her gelene hos geldiniz diyen görevliler varsa, nasıl kapımız gelen her dilenci :”Allah rızası için sadaka “diye paramızı söğüşlüyorsa, işte bu insanlarda “dağlar dağlar”diyecekler,” resimdeki gözyasları “diyecekler, sesleri uymasa da detone olsalar da çıkıp sizleri bizleri 3 saat salonda tutacaklar ceplerimizden 5 YTL-10 YTL artık ne Allah verdiyse alıp götürecekler
Ve bir çoğumuz bu konserleri belki barış manco , cem karaca yararına etkinlik sanıp katılacağız.
Ama bende Artık kızamıyorum
Bilirsiniz bir insanın en yakınları olan eşi, çocukları, aile, akrabası sahip çıkmazsa, tabi el oğluna düğün bayram. işte adamın kemiklerinden bile böyle para kazanır.saltanat kayığı yıllarca böyle yüzdürülür.
Sanırım ne demek istediğimi anladınız
Çünkü barış manco,nunda , Cem karaca,nında aile etraflarının yaşattıklarını ibretle görüyorsunuz
Bana sorsanız :” o konserlere gitmeyin, kendinizi enayi yerine koydurtmayın” diyeceğimde…
Ama siz iyi düşünün taşının helal kazancınızı helal yerlere sarf edin, kendinizi ve paranızı ve vaktinizi “enayi” yerine koyacak olan kişilere teslim etmeyin.kendinizi kullandırmayın.barışında cem,inde kemiklerini sızlatacak olaylara alet olmayın.
Barış, ve cem karaca yaşalardı bu adamlar yine bu işleri yapabilirler miydi.
Düşünün , sadece düşünün ve ona göre hareket edin
Sevgiyle kalın

Derin

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Cum Nis 21, 2006 01:06 am

BENCE YANLIŞ BİR DÜŞÜNCE...DAHA OLGUN Bİ SEKİLDE DÜŞÜNMELİİ...YILLARCA BERABER ÇALIŞAN İNSANLARA BÖLE ÇAMUR ATILMAMALI...

Kullanıcı avatarı
atillago
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen atillago » Cum Nis 21, 2006 01:45 am

Merhaba Derin,

bazen bende karamsar düşünüyorum ama sana iki sorum var:

1. nerden biliyorsun (şahit oldunmu yanlış davranışlarına)
2. farz edelimki doğru ve o konsere gitmeyelim ozaman sen Barış Manço için ne yaparsın? Evet, pasifmi yada aktif'mi. Aktıf olmak istiyorsan buraya tıkla:
viewtopic.php?t=1682

Bakın, bizim kanımızda var başkalarına çok çabuk fırça atmada.
Biraz soğukkanlılık daha iyi, o adamlar olmasaydı BM kendi başına konser veremezdi, lakin turne'ye çıkamazdı. Örnek ben işe patronumu sevdiğim için değil para kazanmak için gidiyorum. Ondan ziyade müzik oluşmasında grupun büyük payı var. Tabii müzikte kalbinle işini yapman gerek ama bu karın doyurmaz. Bu bakışdada bulun, ben şahsen sadece Barış Manço'yu bilirim sonradan Kurtalan ekspres üyelerin adını öğrendim ama gene'de iyi tanımıyorum. Demek istediğim grup üyeleri kendilerinde kompleks yarata bilirler ve ondan kalben değil parasal düşünürler.

Saygılarımla
Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Cum Nis 21, 2006 09:55 am

Bizim toplumumuzda insanlar hiç inanamayacağı bir olayla karşılaştığında genellikle şu soru sorulur; Nereden biliyorsun?
Bence nereden biliyorsun değil benmi göremiyorum? sorusu sorulmalı
Neden bu insanlar barış manço için birşeyler yapmıyorlar sizce?
Neden ? bunu hiç düşündünüzmü?
İyi bi düşünün siz barış manço ile yıllarca beraber olmuşsunuz. Şayet ben barış abinin yanında o kadar kalıyım ben ona etten kalkan olur onu yaşatmak adına elimden geleni yapardım. Ama dünyada para denilen bir şey var ki o insanların gözünü bürür... Kazandıkça daha fazlasını istersiniz hep bana hep bana dersiniz. Allah sizi bu fikirlere sokmasın. Dünya malı dünyada kalır bunu hiçbir zaman kimse unutmasın...

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen serk@n » Cum Nis 21, 2006 10:51 am

derin kardeş sende birisini gordüm ben yaklaşık 1sene önce sitemizde ............. oda senin gibi herseyden ve herkezden birşetyler anlatırdı doğruydu veya yalandı ama her etkinliğin altınada bu şekilde olumsuz mesajlar yazman çok kötü bir davranış...

eğer dediğin gibi bir olay gerçekleşmişse dahi.. sonuçta BARIŞ ağabey affetmiş veye özürlerini kabul etmiştir....

yazıda ise bir yerde CEM KARACA'nın Almanya'ya KAÇTI diye söylemişsin.. böyle değerli insanlar için yazılmaz böyle.. biz onu GİTMEK ZORUNDA OLDUĞU İÇİN GİTTİ... diyelim...

saygılar....

unutmadan; Eğer kalbin kırıksa Dost yüzünden.... Bir selam sana gönül dağından......
En son serk@n tarafından Sal Nis 25, 2006 14:14 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Cmt Nis 22, 2006 22:59 pm

serk@n yazdı:derin kardeş sende birisini gordüm ben yaklaşık 1sene önce sitemizde KERİM isimli üye vardı.. oda senin gibi herseyden ve herkezden birşetyler anlatırdı doğruydu veya yalandı ama her etkinliğin altınada bu şekilde olumsuz mesajlar yazman çok kötü bir davranış...

Etkinlik mi?
Nasıl bir etkinlik bu?
Barış abi içinmi sence? Yoksa birilerinin ceplerini doldurmak için mi?

Barış abiye faydası yoksa bunun adı etkinlik değildir bence...
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Cmt Nis 22, 2006 23:12 pm

aslında Barış Manço'yu hatırlatacak en küçük şey bile benim hoşuma gidiyor ama kabul edelim;

Kurtalan Ekspres BM ile çalışmamış olsaydı şimdi Ahmet Güvenç, Bahadır Akkuzu gibi isimleri biliyor olacak mıydık? tabii ki de hayır! yani bu kişiler şöhretlerini, şu anda konserlerini dolduran yüzlerce insanı Barış Manço'ya borçludurlar ve Barış Manço'ya olan bu borçlarını asla ödeyemezler! ama derin'in söylediği söylediği gibi bu verdikleri konserlerden BM'nin evine gelen hacize vs. para ayırmıyorlar. "nerden biliyorsun ayırmadıklarını" demeyin ilk önce bizler duyardık...
Galatasaray,İstanbul

merdogan_18
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen merdogan_18 » Pzt Haz 05, 2006 22:11 pm

süperr
ONU ÇOK SEVİYORUZ

Prowl84
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen Prowl84 » Cmt Kas 04, 2006 02:54 am

bir seylerden bahsederken daha dikkatli olalım. Unutmayalım ki onlar da cok zor günler gecirdi ve hakettikleri paraları alamadıkları uzun dönemler oldu.bunlarda baris manconun sucu yoktu ama onların da hakları olan paraları istemeleri kadar dogal birsey olamaz.unutmayalım ki bir dönence dönence olmussa kurtalan ekspresin düzenlemesiyle olmustur.Kurtalan gibi bir grubun günümüzde de konser vermeleri ve karsılıgında hakettikleri 3-5 kurus bir para talep etmelerinden dogal baska birsey olamaz.

Prowl84
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen Prowl84 » Cmt Kas 04, 2006 03:01 am

Simdi Istanbulda olmak vardı dedirtiyor insana.. Umarim Izmirde de böyle aktiviteler yapılır :'(