Barış Abi'nin Hayranları
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Turk Babasi
- Yeni Üye

Baris Manco Bir Numara
Baris Manco'yu ogadar coooooooooooooooooooooooooooooooooo seviyorum ki hic simse on yerini hayattimda alamaz. Ve onun evini lasim topanarak (biz Baris Manco hayranlari) ve evini kurtarmamiz lazim. Sorada evini muze lazim hukumet yapsin. :(
-
samet ahmet
BARIŞIM ŞEMSİYESİ
çok haklısın arkadaşım. ne yapalım.arkadaşlar barışın şemsiyesi altın da toplanalım diye bi sistem yaptılar. biz barışi severler olarak orada toplan maya karar verdik sen de bize katıl hepberaber olursak bunun üstesin den geliriz diye düşünüyoruz. SENİ DE ORAYA BEKLİYORUZ.......
:o :wink:
:wink:
- Tuncay Güneş
- Yeni Üye

_
Bence Barış Mançonun değerini bilmiyo kimse. Ama biz yeteriz ona. Biz onu unutmayacağız. Barış Mançonun Ömrümün Sonbaharında parçasında bi kaç kelime var hatırlarsanız "bir avuç dinleyenim kalmış ömrümün son baharında" işte o bir avuç dinleyen bizleriz.
Her Şey Barış Manço İçin
Seni Asla Unutmayacağız...
Seni Asla Unutmayacağız...
- Tuncay Güneş
- Yeni Üye

memet59 yazdı:ben memet olarak herkesi barış manço nun kıymetini bildirmeye çağırıyorum.onun için herkesin ATV veya STAR tv ye mesaj atsınlarki gelecek kuşakların barış manço yu tanımaları lazım..........................
:o
Evet doğru. Bu kanalların Barış Mançoy'a ait şarkı ve görüntüleri halka sunması gerekir.
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
[size=24]Baris Manco'yu ogadar coooooooooooooooooooooooooooooooooo seviyorum ki hic simse on yerini hayattimda alamaz. Ve onun evini lasim topanarak (biz Baris Manco hayranlari) ve evini kurtarmamiz lazim. Sorada evini muze lazim hukumet yapsin.
[color=red]demiş türk babsı[/color]ama ben barış manço yu daha çok seviyorum diyebilicem saçının bir teli için herşeyi yaparım ben onu 12 senedir seviyorum o benim canım abim herşeyim kusura bakma ama TURK BABASI ben çok kıskancımdır sevdiklerime karşı VE BARIŞ MANÇO SÖZ KONUSU OLURSA DELİRİRİM[/size]BARIŞKOLİK
ÜYELİĞİ KABUL EDİLMEYEN YA DA İHRAÇ EDİLEN ÜYE
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

barış manço nun değeri biliniyor ve bizler oldukçada bilinicek çünki biz onu seviyoruz ve bu site altında toplandık değilmi
BARIŞ MANÇO ÇOK KIUYMETLİ BİR SANATÇIYDI ONU N ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEMEYE HAYKA DİLİM VARMIYOR MALAESEF ÖLDÜ AMA BİZ VARKEN
YAŞIYCAK ONU BİZ BARIŞSEVERLER HEP ANICAZ HEP HATIRLIYCAZ YOKSA BU SİTEDE İŞİMŞİZ NE
...
HEPİMİZ BU BSİTEDE BARIŞ MANÇO İÇİN EL ELE VERDİK DEĞİLMİ BARIŞ MANÇO SENİ HEPİMİZ ÇOOOOOOK SEVİYORUZ[color=orange][/color]
BARIŞ MANÇO ÇOK KIUYMETLİ BİR SANATÇIYDI ONU N ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEMEYE HAYKA DİLİM VARMIYOR MALAESEF ÖLDÜ AMA BİZ VARKEN
YAŞIYCAK ONU BİZ BARIŞSEVERLER HEP ANICAZ HEP HATIRLIYCAZ YOKSA BU SİTEDE İŞİMŞİZ NE
sen öyle deve kuşu gibi şaşkın şaşkın bakınırsan bir gün duyarsın elbet dıral dedenin düdüğünü

- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

- Tuncay Güneş
- Yeni Üye

-
barışizm
- Tuncay Güneş
- Yeni Üye

- barış@manço
- Gelişen Üye

- mançokolik
- Yeni Üye

- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

[b]manço soy adının anlamı ne[/b]
....................................................................................................................
sen öyle deve kuşu gibi şaşkın şaşkın bakınırsan bir gün duyarsın elbet dıral dedenin düdüğünü

barış manço biz varken değeri biliniyor