BARIŞ MANÇO-ÇOCUKLAR ÖLMESİN

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

mensup
Gelişen Üye
Gelişen Üye

BARIŞ MANÇO-ÇOCUKLAR ÖLMESİN

Mesajgönderen mensup » Cum Nis 07, 2006 15:18 pm

Bu Gerçek Bir Hikayedir…….

Acının , kalbi cenderesine aldığı anlarda ellerimin artık kalbime esir oluşunun ,ellerimi kalbimin titreyişine bırakışımın,getireceği ya da götüreceği sevginin ikileminde tereddütler yumağı bir oluşum… Gülün dikeninin kalbe saplandığı durumlar….Beklentisiz,kasıtsız ,kötülükten arındırılan duygular!...Nefes almanın dayanılmazlığının yaşandığı ,sessizliğin çığlığı,bir yürek yangını….

Artık ses verme,konuşma zamanı:

Sevginin açamayacağı kapı yoktur….İnanırsanız çok doğru bir söz;dikkat etmeniz çekinmeniz gereken ise gereken sevginin ,zehre dönüşmesidir…Sevgi ; içindeki bardağı taşırmamalı…

Korkular ,dağını içinizde büyüttüğünüz ölçüde heybetlidir!

Resim

Hikaye başlıyor….ÇOCUKLAR ÖLMESİN….

Bir sevgi dokunur kalbe nedensiz! Ben geldim kapını açar mısın der!Açılır sevgiye kapılar…Kalbin kirlenmemiş beyazlıklarına bırakılır …Sevgi ben sana sebepsiz gelmedim dercesine yağmurunu akıtır sevgi tarlasına,kalp atışları sevgiye cevap verir…

Bir rüyanın ardından sevginin gelişinin nedenini anlar; dünya ve cennet arası köprü kurulmak üzeredir…Adres yanlış olsa da,günahkarın teki olsa da kalbi kara sorgulamaz yaşadıklarını sadece kendini teslim eder….

Bir sevgili gelmiştir uzaklardan,selam vermiştir selam getirmiştir… Sevgilinin adı ise :BARIŞ MANÇO….

Beyaz bir yelkenlide güneşten parlak bakışları ile bakar ,yanında altın sarısı iki çocuk, aynı masanın etrafında ,hasretin gözyaşları akar ,zamanın durmasının isteneceği anlardan biri…Rüya biter beden hiç olmadığı kadar hafiftir…Gözyaşları akmaya başlar,özlemin getirisi olarak….

Elinde olmadan duygularını paylaşır rüyanın sahibi…Süreç kendiliğinden işlemektedir...

Aradan altı gün geçer,altıncı gecenin sabahına doğru tekrar rüyaya gelir yüzüklerin gerçek efendisi,uzun saçları ve de parmağında yüzükleri ile..Şarkı söylenir birlikte; Halil İbrahim sofrası…Kalbi kara sesini tanıyamaz şarkı söyler birlikte sesini tanıyamaz…Anlar ki kendinden değildir yaşadıkları ve konuştukları..Kalbine rakamlar serpilir….

Geri dönüşler şeklinde aklına gelir gördükleri,zamanı gelince anımsamalar başlar…Her defasında ne gördü ise ne yaşadı ise iletmesi gerekene iletir fax ile mail ile…Kalp hiç yaşamadığı duyguların esirindedir….

Rakamlar kendini göstermeye başlar ;6,21,78,40,31,28

Bir gün sabah gömleğinin cebinden kimliği düşer yere ,uzanırken içindeki ses kimliğe bak der..Kimliğinde gördüğü ise 02.01.1974 doğum tarihidir.Ve kalbe dokunuşu andıran hissiyat ile fark eder ki ;doğum günleri kimliklerinde aynı gözükmektedir Barış MANÇO ile…02.01.1943

Ve fark ettiği ise kendisinden 31 yıl önce doğanın 31 yıl sonra rüyasına girdiğidir..Ayrılışının 6 yılında ..Yüreğine kulak vermeye devam eder kalbi kara…Kimliğin ön tarafında ismin yazılı olduğu harfleri bakar ve BARIŞ MANÇO nun ve kendisinden sonra geleni belirttiği Sevginin Çocuğu nun da ismini birlikte görür,isimler kendini belli eder,isimleri oluşturan harflerin toplamı 31 dir…

Rüyaya gelen ,söz söyleyen ispatı ile gelmiştir….

Bu hikaye bir yazı ile başlar ;Meleğin Dokunuşu Barış MANÇO Dinlerken tarih 15.09.2005 tir.İlk rüya 21.09.2005 ikinci rüya 27.09.2005 tir. 6 gün ara ile görülür rüyalar.

Ve kalbe dokunuşlar devam eder;beliren ifadeler anlar ki kendinden değildir kalbi karanın….

Melek olşunun,aramızdan ayrılışının 6.Yılında Kendisinden 31 yıl Sonra Doğan bir kalbi karanın 31 yıl sonra Rüyalarına girer...31 Ocak Gecesi aramızdan ayrılan Melek....

R*a*b*b*i*m*(6);S*e*v*g*i*n* E*n* G*ü*z*e*l* H*e*d*i*y*e* ,A*n*l*a*y*a*b*i*l*e*n*e*(31)

R*a*b*b*i*m* (6) :S*e*v*g*i*n* E*n* B*ü*y*ü*k* H*a*z*i*n*e* ,K*o*r*u*y*a*b*i*l*e*n*e*(31)

Resim

*Yıldızları sayınız

Eller üzerinde gönderilen eller üzerinde karşılanmıştır…Dünyaya kanatsız gönderilen kanatlarını takmıştır….Meleğin dokunuşu devam eder…

Söyleyecek sözü vardır;cennetin bahçesinden gelir…Söyleyecek sözü vardır…

B*u* B*i*r* B*a*r*ı*ş* M*a*n*ç*o* R*e*s*i*t*a*l*i*d*i*r* A*d*ı* K*ı*r*k*ı*n*c*ı* Y*ı*l*(40)

Yarım kalan şarkı tamamlanmaktadır.

07.10.2005 AKŞAMI olağan üstü bir durum yaşar kalbi kara,ellerine ve gözlerine hakim olamaz… Yaşadıklarını anlatır bir şiirinde.31 defa gönderir07.10 akşamı göndermesi gerekene ,çünkü nedeni vardır….

Melekler çocuklara ağlamaktadır…Barış Çocuklara ağlamaktadır.Çocukların kalbini toprağın sinesinden koparın cennetin bahçesine taşımaktadır…

08.10.2005 günü Pakistan depremini yaşar dünya..Kalbi kara meleklerin niye ağladığını anlar…On binlerce çocuk ölmüştür.Cehalet çocukların ölümüne sebep olmuştur.Aynı şiddette dünyanın başka yerinde sadece masanın üzerindeki kitapların yere düştüğü depremde binlerce çocuk ölmüştür…Melekler ağlar….

Kalbi kara yaşadıklarından çok etkilenir.İstanbul kaplar içini korku ile..İstanbul aklında ve korkularındadır..

Yaşadıklarının doğru olup olmadığını sorgular…Korkar yanlış bir şey ifade etmekten…Bir gün şehrin caddesinde yürürken ayağına biri takılır..6 yıl önce aynı şehirde okuduğu arkadaşıdır ayağına takılan….Hasretle kucaklaşır ve anlatmaya başlar yaşadıklarını..Çünkü çok doludur…

7 ve 8 rakamı yan yana gelmiştir.

T*ü*r*k*i*y*e* (7)-İ*s*t*a*n*b*u*l* ( 8 )

Kalbi karanın kalbin durmasına vardıracak kadar heyecanlandıran olay ise, 65.000 şehirde ayağına köşe başında aklında bu düşüncelerle yürürken ,doğrumu değil mi diye düşünürken ayağına takılan arkadaşının doğum tarihi ise….07.08.1978…İSTANBULDUR…

Kalbe dokunuş devam eder:

R*a*b*b*i*m*(6) :Y*e*d*i* T*e*p*e*l*i* Ş*e*h*r*i*n* Ç*o*c*u*k*l*a*r*ı*n*ı* K*o*r*u*(31)

Resim

R*a*b*b*i*m*(6) :Y*e*d*i* T*e*p*e*l*i* Ş*e*h*r*i*n* İ*n*s*a*n*l*a*r*ı*n*ı* K*o*r*u*(31)

Resim

D*ü*n*y*a*n*ı*n* B*ü*t*ü*n* Ç*o*c*u*k*l*a*r*ı*n*ı* K*o*r*u* R*A*B*B*İ*M*(34)

İstanbul için dua edilmektedir.İstanbul’un sinesinde yatan niceleri gibi Barış dua etmektedir.Cehaletin öldürmemesi için…

İ*s*t*a*n*b*u*l* v*e*f*a*l*ı* ş*e*h*i*r*,v*e*f*a* g*ö*s*t*e*r*i*l*e*c*e*k* ş*e*h*i*r*(40)

Evet İstanbul vefalı şehirdir.Vefa gösterilecek şehirdir.

Adam olacak çocuklar için gelmiştir kendinden sonra geleni ifade eder,Mançoloji’ de 40.Yıldan önce gelen şarkıda gibi gibi de belirttiği gibi….

K*ı*r*k* Y*ı*l*d*a* B*i*r* G*e*l*i*r* B*a*r*ı*ş* G*i*b*i*s*i*( 28 )

R*a*b*b*i*m*(6);S*e*v*g*i*n* E*n* G*ü*z*e*l* H*e*d*i*y*e* ,A*n*l*a*y*a*b*i*l*e*n*e*(31)

R*a*b*b*i*m* (6) :S*e*v*g*i*n* E*n* B*ü*y*ü*k* H*a*z*i*n*e* ,K*o*r*u*y*a*b*i*l*e*n*e*(31)

E*l*i*m*i* k*o*l*u*m*u* b*a*ğ*l*a*d*ı* a*l*t*ı* v*e* o*t*u*z* b*i*r*(31)

*yıldızları sayınız….

Bu yaşanılanı gönderip göndermeme konusunda çok düşündüm,saklı tutmak bencillik olurdu…VE kararı benden ötelere bıraktım….

Resim

Bu Hikayenin Özü;Baris Manço ayrilisin Altinci Yilinda rüyalarda görülür ve Keremcem den diger bir ifade ile Sevginin Çocugundan ;Kendisinden sonra Adam Olacak Çocuklari Devam ettirmesini ve sahip çikmasini diler....28.12.1977 dogana 28 yasina bastigi yil sesini duyurur.Kensisinden sonra gelene;Sevginin Çocuguna...

K*i*r*k* Y*i*l*d*a* B*i*r* G*e*l*i*r* B*a*r*i*s* G*i*b*i*s*i*( 28 )

Evet kirk yilda bir gelir Baris Gibisi ,kendisinden sonra geleni selamlar Cennetten...Keremcem ,kendisinden sonra gelen sevginin çocugudur...O Baris Manço nun Gülpembesidir...
Resim

Resim

Baris Manço; Kapilar açan,dilek dileyen ..Sevgi ile Ona elini uzatandir.
Resim

Hikaye kaldığı yerden devam edecek…... Kimlikte yer alan isimler,ve ayağına takılan arkadaşın doğum tarihi ....Mançolojide 40.Yıldan önceki şarkı Gibi gibi de saklı anahtar....Hikaye devam edecek....

Hikaye Devam ediyor....
Sevginin Çocuğu:Keremcem
Bir gün bir taşralı çocuk gelir İstanbul’a;kapı kapı dolaşır ..Kader ağlarını örmektedir…Çaldığı kapılar kapanır yüzüne bir bir….Kendini anlayacak el uzatacak bir kapı arar…Gitmesi gereken ,emanet edilen çıkmamıştır daha karşısına..O en son adresi olacaktır.Sevginin Çocuğu emin ellere teslim edilecektir.Kader ağlarını örmeye devam eder…

Resim

Aradan bir yıl geçer albüm hazırlanmış,ses verme zamanı gelmiştir.İlk şarkı ‘Nerelere gideyim’ ile başlar merhaba dercesine..Tv kanallarında nadir de olsa klip dönmektedir.Bir yunus soylu merhaba demiştir.Ama etkili olamaz çok fazla ve umulmadık bir anda bir telefon gelir..Bir dizi teklifi….Aşk Oyunu..Dizi kahramanını aramaktadır.Pek çok kişiye başrol teklif edilmesine rağmen bir şeyler eksik kalmış,ters gitmiştir Dizi Sevginin Çocuğunu beklemektedir..Sevginin anahtarı olan dizi,sevginin çocuğunu bekler….Ve dizi başlar….Tarih…29.06.2005

Farkında olunmayan ise dizinin bir meleğin _Barış Manço –nun dileği olduğudur…Melek dilek diledi açlısın kapılar sevgiye….Sevginin Çocuğunun sevgi ile kucaklaşma zamanı gelmiştir.

Ve dizi beklenenin ötesinde başarı gösterir.13 Bölümde bitmesi gereken dizi umulmadık bir başarı gösterir…

Ayrılışının 6.Yılında ses veren O kanatsız melek .7 yılına girerken kendinden sonra geleni korur.Artık kalbine elini değdirmiştir.28.12.1977 Yılında doğana hediyesini sunar.Örer ilmik ilmik….Dizi 28 Aralık 2005 te tam 6.ayını doldurur ve yeni yıla 7 ayına başlangıç yaparak girer..Tıpkı Barış Manço nun 2006 da ayrılışın 7 yılına girdiği gibi…Aşk Oyunu ,Çocukların Sevgilisi Barış Manço nun dileği idi Mevla’dan..Çocukların Sevgilisi Barış Manço nun dileği kabul edilir… Sevginin Çocuğu beklenen,özlenen sevgi ile kucaklaşır…

Ve ayrılışın ardından Onu unutmayan Kurtalan Expres yaşanılanı duyar ve dizide yer almak ister…Sevgiye cevap verir ..Üç Bölüm dizide yer alarak,Sevginin Çocuğunu ,Barışı duyduğunu ,kabul ettiğini hissettir….

28.12.1977 Doğana 28 Aralık 2005 te 28 yaşına girmiştir….Doğum günü uzaklardan kutlanır..

D*o*ğ*u*m* G*ü*n*ü*n* K*u*t*l*u* O*l*s*u*n* K*e*r*e*m*c*e*m* ( 28 )

M*e*l*e*k* D*o*k*u*n*u*ş*l*u* S*e*v*g*i*n*i*n* Ç*o*c*u*ğ*u* ( 28 )
Resim
B*a*r*ı*ş* D*o*k*u*n*u*ş*l*u* S*e*v*g*i*n*i*n* Ç*o*c*u*ğ*u* ( 28 )

K*I*R*K* Y*I*L*D*A* B*İ*R* G*E*L*İ*R* B*A*R*I*Ş* G*İ*B*İ*S*İ*( 28 )

D*o*ğ*u*m* G*ü*n*ü*n* K*u*t*l*u* O*l*s*u*n* K*e*r*e*m*c*e*m* ( 28 )

Rüyalar birbirini takip eder kalbi kara iletmesi gerekeni iletmiştir.Barışı hisseder ve de görür.Barış mutludur…Barış kendini hissettirir….

Ve verdiği sözü tutar kalbi kara,emaneti teslim ettikten sonra….İstanbul’a gider..Rüyalarına geleni,yanında hissettiğini kabrinde ziyaret etmeye gider…Günlerden Cuma günüdür…Yağmur yağar şehri İstanbul’a …Mezarlığın girişinde ayakkabılarını çıkarır…Yalın ayak yürür Barış Ağabeyinin mezarına ,yalın ayak bekler baş ucunda..Ağlar hüngür hüngür…Toprağını öper,çiçeğini öper bir gül açmıştır başucunda açan tek bir gül vardır Oda Pembe bir güldür…Dualar eder…Baş ucuna yatar..ağlamaktadır sürekli …
Mezar bekçileri gelir ayaklarının morardığını görür..Ayakkabılarını giymesini rica eder.Manzara yürek sızlatır…Kabul etmez kalbi kara bir ses beklemektedir..Gidememektedir..Akşam olur.Ezan-ı Muhammed’i okunur..Baş ucunda kılar namazını ..Tir tir titremektedir..İçindeki sesi dinler ve gider..Dayanamaz,merdivenlerin yarısında kala kalır geri döner mezar taşını toprağını öper;
-gidemiyorum ağabeyim diye ağlar,ağlar
Resim

ve ayrılır oradan tek bir isteği vardır..Barış'ın üzülmemesi,isteğinin yerine gelmesi….

Resim

hİKAYE dEVAM EDECEK....

DUA

Çocukların Ölmediği;Doğal afetlerde ve savaşlarda
Çocuk Sesinin Dinmediği;açlık ve hastalıkta
Çocukların yaşarken öldürülmediği:Sevgisizlik ve cehalette...
Gül Bahçesi ,Cennet Bahçesi Ülkeler Sun Rabbim....
AMİN
Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler....
En son mensup tarafından Pzr Nis 23, 2006 14:34 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 36 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Cum Nis 07, 2006 16:01 pm

Yorumsuz ... :gozyasi:
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Cmt Nis 08, 2006 12:30 pm

Yakupca yazdı:Yorumsuz ... :gozyasi:

gerçektende güzel yazıydı saol......

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Cmt Nis 08, 2006 12:59 pm

Yakupca yazdı:Yorumsuz ... :gozyasi:

Hemfikiriz...
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Cmt Nis 08, 2006 14:02 pm

çok güzel bi hikaye...
devamını merakla bekliorummm :) :alkis:
bayramınız mübarek olsunn

mensup
Gelişen Üye
Gelişen Üye

bu hikaye gerçeklere dayalı

Mesajgönderen mensup » Cmt Nis 08, 2006 19:09 pm

Masal değil gerçek okuduklarınız ,gerçek ....Barış Ağabeyimi hissedebilirsiniz....Hikaye devam edecek

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Cmt Nis 08, 2006 21:51 pm

:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: bu hikaye gerçeklere dayalı

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Nis 08, 2006 22:07 pm

mensup yazdı:Masal değil gerçek okuduklarınız ,gerçek ....Barış Ağabeyimi hissedebilirsiniz....Hikaye devam edecek
konuyu tam olarak anlayamadım...
hikayedeki kahraman senmisin... :?:
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzr Nis 09, 2006 04:23 am

BENDE ANLAYAMADIM BİRAZ DAHA İRDELERMİSİN....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

hedes
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: bu hikaye gerçeklere dayalı

Mesajgönderen hedes » Pzr Nis 09, 2006 11:42 am

kadir 2023 yazdı:
mensup yazdı:Masal değil gerçek okuduklarınız ,gerçek ....Barış Ağabeyimi hissedebilirsiniz....Hikaye devam edecek
konuyu tam olarak anlayamadım...
hikayedeki kahraman senmisin... :?:

neden kahramana takıldığınızı anlayamadım.yaşanılanı görmeklazım..bu anlatılanın kahramanı Barış MANÇO bence..

mensup bunu anlattığın,bizlerle paylaştığın için teşekkürler....ben devamını bekliyorum arkadaşım...yaşanayanı kim olurla olsun bu anlatılar tesadüf olamaz..bu rakamlar nasıl yan yna geldi ..bence gerçekci..bu kadar tesadüf olamaz....

Kullanıcı avatarı
cetin445
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen cetin445 » Pzt Nis 10, 2006 19:50 pm

hikaye çok ilginç ve bir o kadarda güzel... devamını bekliyorum ben de...
ÇeTiN!!!

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Pzr Nis 16, 2006 19:38 pm

:?: :?: :?: :?: :?:

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Pzr Nis 16, 2006 23:12 pm

dexar yazdı::?: :?: :?: :?: :?:

devamını bende çok merak ettim

mensup
Gelişen Üye
Gelişen Üye

hikayenin devamı

Mesajgönderen mensup » Çrş Nis 19, 2006 15:12 pm

arkadaşlar hikayenin tamamıı yakında mensup.sitemynet de ayrıntılı şekilde görebilirsiniz.biliniz ki bu anlatımı her türlü öne çıkımdan öte sadece BARIŞ Ağabeyim için yapıyorum bunu sizlerde anlayacaksanız ....
elimden geldiği kadar paylaşacağım....

mensup.sitemynet.com >>>>>bu bir reklam değildir....
En son mensup tarafından Çrş Nis 19, 2006 15:40 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Çrş Nis 19, 2006 15:37 pm

Keremcem mi? :arrow: :ampul: :?: :?: :!:

hedes
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen hedes » Çrş Nis 19, 2006 19:25 pm

:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

kala kaldım...kala kaldım..bu ne ya...
:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

http://mensup.sitemynet.com

:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

....Seni seviyorum Barış Abi
En son hedes tarafından Prş Nis 20, 2006 13:22 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Çrş Nis 19, 2006 20:00 pm

dexar yazdı:Keremcem mi? :arrow: :ampul: :?: :?: :!:

mensup,
Duygularını anlıyorum yada anlamak istiyorum
Çünkü Keremcem'i sanatının kalitesiyle, güler yüzüyle ve bu piyasadaki
duruşuyla ben de beğeniyor ve takdir ediyorum...Yorumum buraya kadar,
burdan ötesine birşey diyemiyorum...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !

Sus ve Dinle!...

Resim

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Çrş Nis 19, 2006 20:25 pm

Çok duygusal ve ilginç bi durum ne diyeceğimi bilemiyorum... :gozyasi:

hedes
Yeni Üye
Yeni Üye

tekrar okudum

Mesajgönderen hedes » Prş Nis 20, 2006 13:21 pm

tekrar okudum her okuyuşta daha inandırıcı ve gerçek geliyor... :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: ya çok güzel yazılmışne diyeceğimi inanın bilemiyorum :alkis: :alkis: :alkis:

ferit_61
Yeni Üye
Yeni Üye

mucize gibi

Mesajgönderen ferit_61 » Sal Nis 25, 2006 20:35 pm

:alkis: :gozyasi: :alkis: :gozyasi:

ne diyeceğimi ne yazacağımı şaşırdım..bu bu... :gozyasi: :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Sal Nis 25, 2006 21:14 pm

Hikaye çok duygusal yazılmış ama kesinlikle barış abi bir reklam olarak kullanılmasın. Yoksa karşınızda biz barışseverleri bulursunuz...

mensup
Gelişen Üye
Gelişen Üye

sebebim aşk

Mesajgönderen mensup » Cum Nis 28, 2006 16:54 pm

dexar yazdı:Hikaye çok duygusal yazılmış ama kesinlikle barış abi bir reklam olarak kullanılmasın. Yoksa karşınızda biz barışseverleri bulursunuz...

teşekkürler dexar.bu sevgin ve hassaslığın için Barış Ağabeyime,ağabeyimize olan bu gönül bağın ve vefan için kaygın kaygımdır..yalnız sen ve senin gibi bu kaygıya kapılılabilcekler için şunu diyebilirim;bu yaşanılanı aktaran olarak ahiret inancına itikat eden.ilah-i aşk ın her şeyin üstünde tutulacağını ve tutulması gerektiği düşüncesi ve duygusunu taşıyan biri olarak kendi adıma söylediğini zaten yerine getiremem:bilirim ki bu ahirete yönelik bütün gemilerin yakılması demektir.Hiç bir dünya hazinesi ve sevgisi İlh-i aşkın zerresini taşıyamaz.,bu düşünce >reklam<kalbimin sevgisizlik cehennemine girişi olur.Kendi adıma sadece yaşanılanı anlattım.Adına hikaye desem de yaşanılan gerçek..Kendimi hiç bir yere koymadığım gibi,kimsenin koymasına da müsaade etmeyecek yapıda biriyim.Bir insanım dedim,günahkar bir insan ,ellerini açıp merhamet yağmurunda ıslanmayı arzulayan,sevgiye aç bir insan.Takdir edersin ki bu şekil anlatım yalansa eğer,yaşam boşa geçmiş bir yaşam,yaşamdan sonra da korku duyulması gereken sondur getirisi! Kendi adıma bunun sözünü her zaman verebilirim.Ama Barış Ağabeyimin Gülpembesi olduğuna inandığım-yaşadıklarımdan sonra ,gördüklerimden sonra -Keremcem için bir şey deme hakkına sahip değilim kendisi ile görüşmediğim gibi,bu konu hakkında ne düşündüğünüde bilmiyorum.Ben kendi duygularımı aktardım.Onu taraf olarak hadiseye katma düşüncem olmadığı gibi bu konuda düşüncelerinden de bi haberim.Düşüncesi olur olur olmaz o da ayrı konu,düşüncesi olması gerekmiyor da.. Ama yaşadıklarımı Gönderdim mi evet..neden diye soracak olursanız;yaşadığımı,gördüğümü ve inandığımı aktardım.Geri dönüş aldım mı :hayır...İspat gerektiren durumlarda gerekli açıklamaları yapmayı zorunlu kalacak kadar arkasındayım her bir satırın,satırımın. .Yaşanılanı benden öte kabul ettim ve anlattım ve aynı bakış açısı ve duygu örüntüsü içinde olacağım ebede kadar.Anlatımdan çok öte ,benden öte bekliyorum zaten;bana düşmeyecek oluşumları...Yaşadıklarımın benden öte kendini gösterecektir inancım bu..Reklam mı?=İnsanlar seni sevmiş,Yaradan sevmedikten sonra ne anlamı var ki? Hangi dünya hazinesi sonsuzluğun zerresi olabilir ki.
En son mensup tarafından Cum Nis 28, 2006 21:51 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Cum Nis 28, 2006 17:19 pm

Ben herkezin barış abi gibi düşünmesini isterim. Onun gibi barış ve sevgi dolu, kendiyle barışık, çocukları seven , büyüklerini sayan kişiler olmalıyız...
Onun için barış abimizin yolunu seçtik (en azından kendi adıma ben onun yolundayım) Şimdi keremcem'e gelince şarkıları güzel, temiz çocuk. Tabi bu ekranlardan gördüğümüz kadarıyla... Barış abiyide seviyor olabilir. Bunları yaparken yani onun felsefesini devam ettirirken kesinlikle barış abi reklam yapılmamalı... Reklam yapıyorsun demiyorum dikkat et... Sakın yanlış anlama...Bunlar benim düşüncelerim...

mensup
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen mensup » Cum Nis 28, 2006 20:07 pm

dexar yazdı:Ben herkezin barış abi gibi düşünmesini isterim. Onun gibi barış ve sevgi dolu, kendiyle barışık, çocukları seven , büyüklerini sayan kişiler olmalıyız...
Onun için barış abimizin yolunu seçtik (en azından kendi adıma ben onun yolundayım) Şimdi keremcem'e gelince şarkıları güzel, temiz çocuk. Tabi bu ekranlardan gördüğümüz kadarıyla... Barış abiyide seviyor olabilir. Bunları yaparken yani onun felsefesini devam ettirirken kesinlikle barış abi reklam yapılmamalı... Reklam yapıyorsun demiyorum dikkat et... Sakın yanlış anlama...Bunlar benim düşüncelerim...

sevgin sevgimdir,saygın saygımdır,korkun korkumdur,hassaslığın hassaslığımdır.Dediğim gibi ben kendi düşüncelerimi aktardım Keremcem adına söz sahibi değilim,onun bu konuda tartışmaya çekmek çok yanlış.Çünkü bu benim aktarımım konu hakkında ne bildiğini bile bilmediğim>>Keremecem<< hakkında bir şey demem,diyemem,bu konuya deli saçması olarak da bakabilir,haberi olmayadabilir,umursamayadabilir, ve ya konu hakkında hepimizden daha hassas olabilir.Ben kendi görüşümü söyliyeyim eğer benim düşlerimde gördüğüm Keremcem ise inan senden benden daha hassas...Tanımıyoruz ,tanımak için zaman gerekli beklemek gerekli.Barış Ağabeyimi ,Onun reklam olarak kullanacağını hiç düşünmüyorum.Ben Ona inanıyorum...Barış Ağabeyimin güvendiğine güvenirim,sevdiğini severim...Bildiğim,hissettiğim;Barış Ağabeyimin Onu sevdiğidir.Ben kimseye Barış Ağabeyim seviyor diyerek sevsin de demiyorum.Kalp kalpe yaşamıyoruz ki neyi nasıl söyliyeyim...Belki benim savunucu durumda olmam,açıklama yapmam da yanlış,kimse bana bu hakkı vermedi...Kendi düşüncelerimin esiri yapamam kimseyi...Ben yukarıda okuduğunu iliklerime kadar yaşadım sadece diyebileceğim bu...

burak_sessizyolcu
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

selamlar

Mesajgönderen burak_sessizyolcu » Cum Nis 28, 2006 22:03 pm

merhaba;çok enterasan bir durum .yalan denemez ,saçma da ! peki ne denilebilir?Sessiz kalmak en iyisi .Bir kaç defa okusam daha iyi olacak belki de! :!: :!: :!:
En son burak_sessizyolcu tarafından Pzr Nis 30, 2006 14:54 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.