2023..Yeni bir gün..vs...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

evet BARIŞ abimiz bir çok firmanın teklifini geri çevirerek MANÇOLOJİ ALBÜMÜNÜ emre plakla yaptı...dostluk böyle olur...ALİ ÖZMEN yazdı:umarım basarılı olabiliriz.. ölümünde gözyasları döken hüseyin emre bey nerde simdi neden barış abi için daha güzel işler yapmıyor.. her sey para kaazanmak degildir30 küsür yıllık dostum dediği barış abi için elini tasın altına koymalı
o zman anlarız dostluğunu...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
SAKLA SAMANI GELİR ZAMANI...
1..ÖLÜM ALLAHIN EMRİ..
2..GAMZEDEYİM..
3..LAMBAYA PÜF DE..
4..KÜHEYLAN...
5..GÖNÜL DAĞI..
6..HEY KOCA TOPÇU
7..NAZAR EYLE...
8..GÜLME HA GÜLME...
9..BİR BAHAR AKŞAMI
10..ESTARGON KALESİ
11..BEN BİLİRİM.
12..CE SERA LE TEMPS..
13..VUR HA VUR
14..ÇAY ELİNDEN ÖTEYE..
15..EĞRİ BÜĞRÜ...(45 LİK VERSİYON)..
BU LİSTE NASIL....[/quote]
BUNA BİRDE DAĞLAR DAĞLAR,İŞTE HENDEK İŞTE DEVE 45 LİK VERSİONLARINI EKLESEK.NASIL?
ALINTIDIR.
1..ÖLÜM ALLAHIN EMRİ..
2..GAMZEDEYİM..
3..LAMBAYA PÜF DE..
4..KÜHEYLAN...
5..GÖNÜL DAĞI..
6..HEY KOCA TOPÇU
7..NAZAR EYLE...
8..GÜLME HA GÜLME...
9..BİR BAHAR AKŞAMI
10..ESTARGON KALESİ
11..BEN BİLİRİM.
12..CE SERA LE TEMPS..
13..VUR HA VUR
14..ÇAY ELİNDEN ÖTEYE..
BU LİSTE NASIL....[/quote]
BUNA BİRDE DAĞLAR DAĞLAR,İŞTE HENDEK İŞTE DEVE 45 LİK VERSİONLARINI EKLESEK.NASIL?
ALINTIDIR.
az evvel mail attım emre plak'a yalnız benim bi istegim daha olacak emrenin piyasaya sürmüş oldupu sözüm meclistan dışarı,estağfurullah ne haddimize,değmesin yağlı boya albümleri kapakları deiştirilmiş sözüm mclisten dışarı da bazı orjinal dışı sarkılar var ve değmesin yağlı boya da biraz ağır çalıyor..sahibinden ihtiycatan albümünde anahtar parçasının başı kesilmiş...Darısı başınıza ve maga manço albümlerinin cdlerinde de her şarkının başında elektronik bi ses gelio ama cok derinden yine de sonynin cikardigi albüm...bunların yanında çok büyük bi cevher..haksızmıyım?emrenin barış manço'^ya cok fazla ozen gostermediği buyuk bir gercektir bence eğer emre bu albümleri 2023 /(new)(!!!) gibi yapacaksa hic yapmasın başka şirketlere mail atalım bana kalırsa...ben emre plak'ın bizim maillerimizi dikkate alacağını sanmıyorum açıkçası ve bu knuda pek fazla umudum yok ne yazıkki ama yine de denemeye değer arkadaşlar
En son burockz tarafından Sal Nis 04, 2006 21:18 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
http://rapidshare.de/files/17197686/bar ... o.JPG.html
bu resmi ben yaptım bi tanede biz albüm çıkaralım diilmi
en sevdiiniz şarkıları upload edin ve bize ait bir BARIŞ MANÇO KLASİKLERİ diye bir albüm olsun ne dersiniz?
bu resmi ben yaptım bi tanede biz albüm çıkaralım diilmi
en sevdiiniz şarkıları upload edin ve bize ait bir BARIŞ MANÇO KLASİKLERİ diye bir albüm olsun ne dersiniz?
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

HAY AĞZINA SAĞLIK KARDEŞ...burockz yazdı:az evvel mail attım emre plak'a yalnız benim bi istegim daha olacak emrenin piyasaya sürmüş oldupu sözüm meclistan dışarı,estağfurullah ne haddimize,değmesin yağlı boya albümleri kapakları deiştirilmiş sözüm mclisten dışarı da bazı orjinal dışı sarkılar var ve değmesin yağlı boya da biraz ağır çalıyor..sahibinden ihtiycatan albümünde anahtar parçasının başı kesilmiş...Darısı başınıza ve maga manço albümlerinin cdlerinde de her şarkının başında elektronik bi ses gelio ama cok derinden yine de sonynin cikardigi albüm...bunların yanında çok büyük bi cevher..haksızmıyım?emrenin barış manço'^ya cok fazla ozen gostermediği buyuk bir gercektir bence eğer emre bu albümleri 2023 /(new)(!!!) gibi yapacaksa hic yapmasın başka şirketlere mail atalım bana kalırsa...ben emre plak'ın bizim maillerimizi dikkate alacağını sanmıyorum açıkçası ve bu knuda pek fazla umudum yok ne yazıkki ama yine de denemeye değer arkadaşlar
BEN BU KADAR AYRINTIYA GİREMEDİM...
DEDİĞİN GİBİ S.MECLİSTEN DIŞARI...KAPAK RESMİ AYNEN TÜRKÜOLA BASKIsı...TEK DEĞİŞEN FİRMA İSİMLERİ...
ne gereği vardı bilmiyorum...HAL HAL DİYE TOPLAMA Bİ CD YAPMIŞLAR...
BARIŞ MANÇO..DİYE YİNE TOPLAMA Bİ CD&KASET...
ŞARKI LİSTESİNE BAKMASAM NE RESMİ NEDE BARIŞ MANÇO yazısını tanıyabileceğim....
evet dostum hata çok....
zaten ben SONY MÜZİK
SANADA KATILIYORUM....EĞER İLGİLENMEZLERSE BİZ BU PROJEYİ SONY MÜZİKE İLETELİM....
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

Ben Bilirim yazdı:SAKLA SAMANI GELİR ZAMANI...
1..ÖLÜM ALLAHIN EMRİ..
2..GAMZEDEYİM..
3..LAMBAYA PÜF DE..
4..KÜHEYLAN...
5..GÖNÜL DAĞI..
6..HEY KOCA TOPÇU
7..NAZAR EYLE...
8..GÜLME HA GÜLME...
9..BİR BAHAR AKŞAMI
10..ESTARGON KALESİ
11..BEN BİLİRİM.
12..CE SERA LE TEMPS..
13..VUR HA VUR
14..ÇAY ELİNDEN ÖTEYE..
BU LİSTE NASIL....
ALINTIDIR.[/quote]DOSTUM KONUYA BİRAZ GEÇ GELDİN...
BİZ YAVUZ PLAK VE TÜRKÜOLA lisansı altındaki şarkıları (45likversiyonları)ekledik sadece listeye...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
ya ben o Barış Manço albümünü çıkaramadım simsiyah kapaklı bi cd vardı.. ama o toplama deildi istanbul gelişim orkestrasının manço şarkılarını mahvettiği albümdü...erdal kızılçay kendine göre yorunlatmıştı koroya barış manço'ya ve şu noktaya dikkat çekmek isterim cdnin kapağında Lale Manço şöyle demiş Barış Manço'nun 2023 sagasını 2023 yılında çalma arzusuna;
"gönlüm isteğini aramızdan ayrılışının 2. yılında yapmayı diledi."ancAK her ne hikmetse 2023 albümde yok amaaa iyi ki de yok 2023 apayrı bir formatta ve zamanının ilerisinde bir eser ve kimse onu kolay kolay yorunlayamaz bence...haksızmıyım?emre plaka gelince ilgilenmeyeceğini düşünüyorum...sony music cok daa ii bi iş çıkarır emreden...
"gönlüm isteğini aramızdan ayrılışının 2. yılında yapmayı diledi."ancAK her ne hikmetse 2023 albümde yok amaaa iyi ki de yok 2023 apayrı bir formatta ve zamanının ilerisinde bir eser ve kimse onu kolay kolay yorunlayamaz bence...haksızmıyım?emre plaka gelince ilgilenmeyeceğini düşünüyorum...sony music cok daa ii bi iş çıkarır emreden...
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

dostum ben albümü almadım...burockz yazdı:ya ben o Barış Manço albümünü çıkaramadım simsiyah kapaklı bi cd vardı.. ama o toplama deildi istanbul gelişim orkestrasının manço şarkılarını mahvettiği albümdü...erdal kızılçay kendine göre yorumlamıştı
müzik markette gördüm...simsiyah bi kapak resmi...her indanın okuyamayacağı barış manço yazısı vardı...
ölüm allahın emri...uzun ince bir yoldayım...yol verin..rüya ...gibi şarkılar vardı listede...
En son kadir 2023 tarafından Pzt Nis 17, 2006 21:38 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

kadir 2023 yazdı:yani parçalar yenidenmi yorumlanmış..burockz yazdı:hah evet evet o albümü saymıyorum ben çünkü barış manço şarkıları söylenmiş(!) şu nane limon kabuğunun senfoni versiyonunun olduğu albm ama ben beğenmedim şahsen...
başkası tarafından..
evet istanbul gelişim orkestrası tarafından simsiyah bi kapağı var...
yapımcı:emre plak
mastering:erdal kızılçay
organize:levent serdaroğlu
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- kadir 2023
- Demirbaş Üye