BM'nin orjinal albümlerini dinlemek istiyorsanız, İstanbul'da bayağı antikacı var. Onlardan gidin bir pikap, gramofon (Fiyatları 25-125 YTL arasında değişiyor), veya plâkçalarlı bir müzik seti alın.
Ondan sonra yine İstanbul'da bolca eski plâkçılar var. Onlardan gidip orjinal plâklarını (ben araştırdım. Plâkların fiyatları 10-50 YTL arası değişiyor.), kaset ve CD'lerini (kaset ve CD'lerin fiyatları da 5-10 YTL) alın. Evinizde doya doya dinleyin. Şu anda bende BM'nin ilk 45'liği hariç, bütün 45'likleri ve albümleri var.
20. Sanat Yılı Disco Manço albümünü de http://www.gittigidiyor.com 'dan satın alabilirsiniz.
Yani o kadar uğraşamanıza hiç gerek yok.
UĞRAŞTIĞINIZA DEĞMEZ.
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- barışhayranı
- Moderator

Biz tekrar müzik marketlerinin raflarında olmasını istiyoruz.Umarım anlamışsındır. 
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

ARKADAŞIN PLAK KOLEKSİYONU VARYA ALBÜM ÇIKSADA OLUR ÇIKMASADA...barışhayranı yazdı:Biz tekrar müzik marketlerinin raflarında olmasını istiyoruz.Umarım anlamışsındır.
PEKİ YENİ YETİŞEN GENÇ NESİL NERDEN BİLSİN DİSKOGRAFİSİNİ...
PLAKTAN NE ANLAR ONLAR...PLAKI BEN BİLE BİLMİYORUM....
bm 1988 de son plakını yaptı...ben ozaman 7 yaşındaydım...
SENDEN MODDA BIKTI...KAPIDAN KOVULUYOR BACADAN GİRİYORSUN...
FİKİRLERİNİ KENDİNE SAKLA...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- BM FOREVER
- Yeni Üye

arkadaşlar size katılıyorum yeni nesil plak dinlemeyecektir muhtemelen bu yüzden Barış Manço'yu nice nesillere aktarmak istiyorsak onun tüm albümlerini (plakları da dahil) cd olarak yeniden basılmasına önayak olmamız gerekir yoksa unutulup gidecektir ne yazık ki...uğraştığınıza değmez demek onu unutturmaya çalışanların ekmeğine yağ sürmekten öteye gidemez malesef...
- TaVeRnA Of LoVe
- Profesyonel

burockz yazdı:arkadaşlar size katılıyorum yeni nesil plak dinlemeyecektir muhtemelen bu yüzden Barış Manço'yu nice nesillere aktarmak istiyorsak onun tüm albümlerini (plakları da dahil) cd olarak yeniden basılmasına önayak olmamız gerekir yoksa unutulup gidecektir ne yazık ki...uğraştığınıza değmez demek onu unutturmaya çalışanların ekmeğine yağ sürmekten öteye gidemez malesef...
bende dostuma aynen katılıyorum
- kadir 2023
- Demirbaş Üye