Birleşmek
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
loverofflove
- Yeni Üye

Birleşmek
Arkadşlar BARIŞ MANÇO adına birleşmeye varmısınız hadi arkadaşlar bekliorum yazılarınızı
Barış Abi için hep beraber
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

merhaba
selam arkadaslar ben serkan uzun süredir, net'le ilişkimi kopardığım için sizlerdende uzak kaldım.
barış ağabey adına bir şeyler yapmayı sizler gibi candan istiyorum...
saygılarımla....
barış ağabey adına bir şeyler yapmayı sizler gibi candan istiyorum...
saygılarımla....
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
işte barış manço için bir şey yaptık
iki kelime barış manço için bi şey yapalım
zaten tek yapabildiğimiz bişey yapalım demek yapmak değil.
zaten tek yapabildiğimiz bişey yapalım demek yapmak değil.
selamlar
merhaba arkadaşlar ben hazırım herhagi bir planınız varsa elimden gelini yapmaya çalışırım...
msn: [email protected]
e-posta: [email protected]
ıcq: 211561496
msn: [email protected]
e-posta: [email protected]
ıcq: 211561496

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
-
Misafir
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

ne gerekirse yapalım evi harabe gibi olmuş diyorlar gerekirse biz çalışır toplarız o evi yeterki barış abi için bişeyler yapalım [email protected]
cakır
bir$ey yapmali
Sevgili arkada$lar,
çok memnun oluyorum burada, bu site'de, Bari$ Manço severlerin bulu$up birseyler payla$malarina. Ben Hollanda'dan Ercan (27), kisacasi: Bari$ Manço'nun çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook (bayaaaa) büyük bir a$igiyim.
Buradan bu topigi görünce, benim 2 senedir aklimda olan bir hayalimi canlandirabilmek için sanki bir i$ik gördüm [bu kadar bari$ sever bi arada, bunce sevgi ve hayranlik] ve büyük bir ümitle size fikrimi sunuyorum:
Yurtdi$inda kalan baris manço severlere duyuruyorum;
birçogunuzun belki de bildigi gibi; Baris Manço hayatinin bir dönemini Belçika'da geçirdi. Liége' kentinde kaldi ve orada evi vardi. Bildigim kadar o ev $imdi hala duruyor ve bu ev $imdi bir müze olmali kulagima gelen seslere göre (ama bunu kesinle$tirmem için Sava$ Manço'nun mail'ini ariyorum.... eski mail'ine mail attim cevap alamadim henüz)
Hollanda'da kaldigim yer, Belçika'nin Liége' kentine 160 km uzaklikta.
---> BÖLGE'DEN iLGi DUYAN TÜM BARIS MANÇO HAYRANLARINA sormak isterim:
Gelin beraber o kent'e gidelim ve ziyaret edelim ev'ini. Hayatta iken ve orada kaldigi zamanlar sIk sIk takildigi bir bar' varmi$, sahibi Baris Manço'yu tanir ve resimlerini bile asmi$ bar'inda. Bu yaz buralari gezmeye ne dersiniz?????? Bölge'de tren ve otobüs hatlari çok uygun, araba ile gelemeyenler için sorun olmalali. Enterese duyanlar bana mail atarlarsa, ben organize etmeye varim.
[email protected]
Sevgilerle!
çok memnun oluyorum burada, bu site'de, Bari$ Manço severlerin bulu$up birseyler payla$malarina. Ben Hollanda'dan Ercan (27), kisacasi: Bari$ Manço'nun çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook (bayaaaa) büyük bir a$igiyim.
Buradan bu topigi görünce, benim 2 senedir aklimda olan bir hayalimi canlandirabilmek için sanki bir i$ik gördüm [bu kadar bari$ sever bi arada, bunce sevgi ve hayranlik] ve büyük bir ümitle size fikrimi sunuyorum:
birçogunuzun belki de bildigi gibi; Baris Manço hayatinin bir dönemini Belçika'da geçirdi. Liége' kentinde kaldi ve orada evi vardi. Bildigim kadar o ev $imdi hala duruyor ve bu ev $imdi bir müze olmali kulagima gelen seslere göre (ama bunu kesinle$tirmem için Sava$ Manço'nun mail'ini ariyorum.... eski mail'ine mail attim cevap alamadim henüz)
Gelin beraber o kent'e gidelim ve ziyaret edelim ev'ini. Hayatta iken ve orada kaldigi zamanlar sIk sIk takildigi bir bar' varmi$, sahibi Baris Manço'yu tanir ve resimlerini bile asmi$ bar'inda. Bu yaz buralari gezmeye ne dersiniz?????? Bölge'de tren ve otobüs hatlari çok uygun, araba ile gelemeyenler için sorun olmalali. Enterese duyanlar bana mail atarlarsa, ben organize etmeye varim.
[email protected]
Sevgilerle!
- Bal_Böceği
- Profesyonel

Re: bir$ey yapmali
ercan_Sa yazdı:Sevgili arkada$lar,
[email protected]
Sevgilerle!
aramıza hoşgeldin barışsever.
projeniz çok hoşuma gitti.bizde İstanbul modadaki ev için bazı planlar yapıyoruz.size çalışmalarınızda başarılar dilerim.keşke o tarafa da bir desteğim olabilseydi:( ama manevi olarak yanınızdayım. tüm yurtdışındaki barış severler sizin çağrınızla birleşirse çok sevinirim.
-
burak_sessizyolcu
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
EVET
birleşme adına her oluşuma evet...Barışa çıkıyorsa yol
- Bal_Böceği
- Profesyonel

Re: EVET
burak_sessizyolcu yazdı:birleşme adına her oluşuma evet...Barışa çıkıyorsa yol
bu sitede bütün yollar barışa çıkar
- bigbossman
- Üst Düzey Üye

ve bütün yollar bir yerde birleşir dostluk kardeşlik sevgi...Bal_Böceği yazdı:burak_sessizyolcu yazdı:birleşme adına her oluşuma evet...Barışa çıkıyorsa yol
BARIŞ YOLU
zaten "BARIŞ"birleştirir,savaş ise ayırır bilindiği üzere...
Ama bizim savaşımız "BARIŞ" adına...
haydi cümbür cemaat etkinliklere...
Sloogan gibi,şiir gibi,BARIŞ GİBİ
çok uzaktayım...ama kalbim sizinle....
- Bal_Böceği
- Profesyonel

bigbossman yazdı:ve bütün yollar bir yerde birleşir dostluk kardeşlik sevgi...Bal_Böceği yazdı:burak_sessizyolcu yazdı:birleşme adına her oluşuma evet...Barışa çıkıyorsa yol
BARIŞ YOLU
zaten "BARIŞ"birleştirir,savaş ise ayırır bilindiği üzere...
Ama bizim savaşımız "BARIŞ" adına...
haydi cümbür cemaat etkinliklere...
Sloogan gibi,şiir gibi,BARIŞ GİBİ