İSKELETİ OLUŞTURDUK!

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

İSKELETİ OLUŞTURDUK!

Mesajgönderen barışhayranı » Cmt Mar 25, 2006 22:31 pm

Evet arkadaşlar bu foruma üye olduğum zamanlar bakıyordum ve sanki terk edilmiş, yanlız bir forum gibi geliyordu bana.Bunca sene hiç bir adım atılamamış sadece laflarda kalmış bir forumdu gördüğüm. Ama özellikle Şubat ayından ihtibaren bu forumda bir değişme yaşanmaya başlandı.Çok önemli konular gündeme getirildi,somut adımlar atılmaya başlandı. Bence bu forumun iskeletini kurduk artık.İnşallah dahada güçleneceğiz her geçen gün aramıza yeni yeni barışsever kardeşler geliyor.Ve dikkat etiğim kadarı ile herkes birşeyler yapmak istiyor.Bu gerçektende umut verici diye düşünüyorum.İnşallah gün geçtikçe sayımız artar ve attığımız adımların karşılıklarını alırız. ;)
En son barışhayranı tarafından Sal Nis 04, 2006 23:29 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Mar 25, 2006 23:03 pm

EVET YENİ ÜYE ARKADAŞLAR BİRAZ DAHA İLGİ LÜTFEN....
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Cmt Mar 25, 2006 23:03 pm

:alkis: Evet ben de bunların farkındayım..........inşallah ;)
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Pzr Mar 26, 2006 11:38 am

Barış Manço için canım feda elbette bi çok kişide benim gibi düşünüyordur. Umarım daha çok somut birşeyler elde ederiz
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
cetin445
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen cetin445 » Pzr Mar 26, 2006 14:34 pm

çok doğru söyüyorsunuz........
ÇeTiN!!!

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Pzr Mar 26, 2006 16:11 pm

inşallah böyle devam eder.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzr Mar 26, 2006 16:33 pm

kadir 2023 yazdı:EVET YENİ ÜYE ARKADAŞLAR BİRAZ DAHA İLGİ LÜTFEN....

evet yeni üye olan arkadaşlar hiç uğramıyor....

bunun acaba üye olurken e-mail adreslerine gönderilen onay kodlu mesajları anaylamıyorlar galiba ondan olabilirmi :?: :?: :?:

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Cmt Nis 08, 2006 15:39 pm

inşallah böyle devam ederiz...

barışla kalınnnn ;)
bayramınız mübarek olsunn

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: İSKELETİ OLUŞTURDUK!

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Nis 08, 2006 21:56 pm

barışhayranı yazdı:İSKELETİ OLUŞTURDUK
Galiba tam oluşturamadık.....
mail kampanyalarına katılım çok az...
hergün foruma mesaj atıpta mail attığını belirtmemiş sağlam dediğimiz arkadaşlar var....
üstelik bu topikte forumda aktif olan 30 kişinin yazması lazımdı...
8 kişi msj atmış....
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Pzr Nis 09, 2006 13:17 pm

BarışSeverlerin Buluşma Noktası ve Etkinlikler forumuna pek uğramayanlar
var ne yazık ki.

Sus ve Dinle!...

Resim

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzr Nis 09, 2006 13:30 pm

Yakupca yazdı:BarışSeverlerin Buluşma Noktası ve Etkinlikler forumuna pek uğramayanlar
var ne yazık ki.

haklısın üye olanlar sadece galiba multimedya formuna gidyor....

etkinlik ve medaya formuna giden yok galiba .......

saygılarla.....

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzr Nis 09, 2006 13:34 pm

memet59 yazdı:
Yakupca yazdı:BarışSeverlerin Buluşma Noktası ve Etkinlikler forumuna pek uğramayanlar
var ne yazık ki.

haklısın üye olanlar sadece galiba multimedya formuna gidyor....

etkinlik ve medaya formuna giden yok galiba .......

saygılarla.....

İlgilenenlere duyurulur...
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

Kullanıcı avatarı
bigbossman
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen bigbossman » Cum May 05, 2006 13:08 pm

memet59 yazdı:
kadir 2023 yazdı:EVET YENİ ÜYE ARKADAŞLAR BİRAZ DAHA İLGİ LÜTFEN....

evet yeni üye olan arkadaşlar hiç uğramıyor....

bunun acaba üye olurken e-mail adreslerine gönderilen onay kodlu mesajları anaylamıyorlar galiba ondan olabilirmi :?: :?: :?:

onlar şarkı indirmekle meşgul herhalde :cinnet: :cinnet: :cinnet:
çok uzaktayım...ama kalbim sizinle....

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Pzr May 07, 2006 18:17 pm

değil
sizleri yanılgıya götüren olay kayıtlı görünen 5000 kusur üye sayısı yanıltıyor
1- bu üyeler hic bir zaman 5000 i bulmadıgı gibi aylık online olan uye sayısı 500 u bile bulmuyor
2- iddia edildiği gibi o varsayılan 5000 üye klip görüntü indirmiş olsaydı ve sadece bir kere tıklamış olsalardı en alt tıklama adeti 5000 olmalıydı lakin hala bırakın 5000 bini en cok tıklanan donerin toplu formu 4000 bine bile
ulaşmış değil
3- burada örnek olarak ,beni yani derin,in formlarını değil, "doner,in" formunu baz alalım.
biliyorsunuzki donerde toplu halde bulunan 100 üzerinde klip görüntü kaydı var ve tıklama sayısıda 4000 bine ulaşmış değil(3800 civarında)
yani 100 kadar kaydı 10 kulanıcıdan 1000 kez, 20 kulanıcıdan 2000 kez, hadi cok daha iyimser rakamla 25 kulanıcıdan 2500 kez tıklanması gerekir.
geri kalan rakamlarda donerin yüklemek için tıkladıgı yada bu 20-25 kadar kulanıcının basarısız indirme calışmalarını eklersek bugun ulaşılan rakama geliriz
4- beş yasına basan bu sitede sanki her ögretim yılında yeni mezunlar veren bir okul gibidir
bir gurub kullanıcı kış sezonunda özelikle eylül döneminde siteyi kesfeder yazar cizer dostluklar edinir, haziran ayı geldiğinde cıkar gider bir dahada ugramaz.cünkü bu kulanıcıların cogu 14-22 yas kusagından ögrenci kesmi oldugu için cogu yurtlarda okularda bulunan pc lerin netlerini kulanırlar okula yurtla birlikte pc kulanımıda mazi olur
5- birde bu kulanıcıların bir bölümü masum hic birsey bilmeyen barış mancodan dolayı cevresini de pak temiz sanan kesimden olusur. işte bu kesim zamanla gerceği görüp neyin ne oldugunu anladıgında siteye veda eder
6- siteye kök salmış kronik virüs tip bulaşan bazı tiplerde vardır bu tipler geneli lale hanımın doğukanın serdar beyin iş cevresi es dost cevresinden olusan kimselerdir. zaman zaman doğukanın arabasını yıkayıp bakımını yapan bu sayede cebi para gören iset gibi, yada batıkana sırıl sıklam asık olan özgecan ve onun arkadası hazal gibi mustakbel kayınvalidelerini korumak için bodygardlık yapanlar vardır.tabi bunlara sahte nicklerle katılan
manço ailesi yakınlarınıda eklersek gercek kulanıcı üye sayısı 70 kişiyi bile gecmez
7- birde zaman zaman fırsatı ganimet bilen.kendi sinema salonun reklamını yapmak için , yada okuldaki master konusuna tez hazırlamak için siteye giren guvercin üyelerde mevcutur
8-ve siteden atılan bir kısım üyede yeni nicklerle siteye geri dönmüş bulunmaktadırlar yani her üyenin bir gercek nici en azda 2-3 tanede yedek üye kaydı bulunmaktadır.
ve uzun lafın kısası sözde 5000 kadar görünen aslında 70 civarında olan bunlardan sadece 30 tanesi gercek kulanıcı olan barışseverler le bırakın bir yere varmak ,hic bir hedefe ulaşmak mümkün değildir

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Pzr May 07, 2006 19:59 pm

5- birde bu kulanıcıların bir bölümü masum hic birsey bilmeyen Barış Manço'dan dolayı cevresini de pak temiz sanan kesimden olusur. işte bu kesim zamanla gerceği görüp neyin ne oldugunu anladıgında siteye veda eder... derin

Maalesef doğru... Bir şekilde umutsuzluğa kapılıyor üyeler ve gidiyorlar...

8-ve siteden atılan bir kısım üyede yeni nicklerle siteye geri dönmüş bulunmaktadırlar yani her (bir hayli) üyenin bir gercek nici en azda 2-3 tanede yedek üye kaydı bulunmaktadır...derin

Bu şekilde belirtirsek hiç kimsenin hakkını yememiş olursun sanırım
En son Yakupca tarafından Pzr May 07, 2006 20:18 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Sus ve Dinle!...

Resim

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Pzr May 07, 2006 20:05 pm

derin yazdı:
5- birde bu kulanıcıların bir bölümü masum hic birsey bilmeyen barış mancodan dolayı cevresini de pak temiz sanan kesimden olusur. işte bu kesim zamanla gerceği görüp neyin ne oldugunu anladıgında siteye veda eder

Bence bu üyeler belli bi zaman sonra geri dönecekler. Buna inanıyorum

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Pzr May 07, 2006 22:09 pm

dexar yazdı:
derin yazdı:

Bence bu üyeler belli bi zaman sonra geri dönecekler. Buna inanıyorum

İnşallah

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Pzt May 08, 2006 22:03 pm

Yakupca yazdı:

8-ve siteden atılan bir kısım üyede yeni nicklerle siteye geri dönmüş bulunmaktadırlar yani her (bir hayli) üyenin bir gercek nici en azda 2-3 tanede yedek üye kaydı bulunmaktadır...derin

Bu şekilde belirtirsek hiç kimsenin hakkını yememiş olursun sanırım

editörlüğün için teşekürler

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Pzt May 08, 2006 22:39 pm

Rica ederim derin

Sus ve Dinle!...

Resim

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Pzt May 08, 2006 22:59 pm

derin yazdı:ve uzun lafın kısası sözde 5000 kadar görünen aslında 70 civarında olan bunlardan sadece 30 tanesi gercek kulanıcı olan barışseverler le bırakın bir yere varmak ,hic bir hedefe ulaşmak mümkün değildir

malesef çok doğru söylüyorsunuz yalnız, yeni üyelere örnek olup ilham vermek gerekiyor veya motive amaçlı her yeni üyeye bütün arkadaşların hoşgeldin mesajı gönderilebilir..böylelikle arkadaşları kazanabiliriz.İletişimi koparmamak gerekiyor..

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Pzt May 08, 2006 23:55 pm

Mod
Moderator

Tarih: Pts May 08, 2006 10:27 pm Mesaj konusu: No Post : hamiyet

--------------------------------------------------------------------------------

hamiyet kullanıcı adı, derin adlı üyemizin ikinci kullanıcı adı olduğu tespit edildiğinden, süresiz mesaj yazamama (NO POST) cezasına çarptırılmıştır.

3 gün içinde derin adlı üyemizden tarafımıza açıklama yapılmadığı takdirde hamiyet nicki ihraç edilecektir.

birde sitenin böyle yargısız infazları sonucu kılı kırka yararak bin bir zorlukla kazanmaya calıştıgımız yeni barışsever misafirleri böyle kaldırıp ihrac etmeside elbette cok üzücü
ve ben multi medyadaki son iletimden sonra ciddi ciddi bu siteye veda etme kararı alıyorum
o kadar emek sonrası can dostlarıma karsı sitenin bu haksız kıyımına karsı inanın cok kırıldım cok
:kizgin: :kizgin:

Mod
Moderator
Moderator
İletişim:

Mesajgönderen Mod » Sal May 09, 2006 00:13 am

derin yazdı: birde sitenin böyle yargısız infazları sonucu kılı kırka yararak bin bir zorlukla kazanmaya calıştıgımız yeni barışsever misafirleri böyle kaldırıp ihrac etmeside elbette cok üzücü
ve ben multi medyadaki son iletimden sonra ciddi ciddi bu siteye veda etme kararı alıyorum
o kadar emek sonrası can dostlarıma karsı sitenin bu haksız kıyımına karsı inanın cok kırıldım cok

Sayın Üyemiz,

BARIŞ MANÇO MIX FORUM KURALLARI arasında aynı anda iki nick birden kullandığı tespit edilen üyelerin ikinci nicklerinin no post alacağı ve 3 günlük açıklama/savunma hakkı tanındıktan sonra ihraç ya da cezanın kaldırılması kararlarından birinin verileceği açıklanmıştır.

Yaptığınız savunmada samimiyetinize inanılmış ve söz konusu üyemizin no post cezası kaldırılmıştır.

Ortada haksız bir kıyım olmadığı gibi, forum kurallarımızda belirtilen tüm kuralları üye olurken kabul etmiş sayılırsınız.

Sitemize veda etmek ya da etmemek de sizin kendi kararınızdır, kalmanıza veya gitmenize de saygı duyulacaktır.

Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Sal May 09, 2006 00:18 am

Mod yazdı:
derin yazdı: b

Sitemize veda etmek ya da etmemek de sizin kendi kararınızdır, kalmanıza veya gitmenize de saygı duyulacaktır.

Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

BU CEVABI BEKLEMİYORDUM
PEKİ OZAMAN KENDİ KARARIM OLAN DÜŞÜNCEMİ TEKARA GÖZDEN GECİREYİM O ZAMAN ...
MADEM SİZİN İÇİN HERŞEY BU KADAR BASİT HERŞEY PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI

Mod
Moderator
Moderator
İletişim:

Mesajgönderen Mod » Sal May 09, 2006 00:51 am

derin yazdı:
Mod yazdı:
derin yazdı: b

Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

BU CEVABI BEKLEMİYORDUM
PEKİ OZAMAN KENDİ KARARIM OLAN DÜŞÜNCEMİ TEKARA GÖZDEN GECİREYİM O ZAMAN ...
MADEM SİZİN İÇİN HERŞEY BU KADAR BASİT HERŞEY PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI

Sayın Üyemiz,

Barış Manço Mix'e tüm üyelerimiz kendi istek ve iradeleriyle kayıt olmakta ve tüm üyelerimiz bizim gözümüzde aynı değerde ve eşit sayılmaktadır.

Bir kuruluşun ve/veya bir sitenin ayakta sağlıklı bir şekilde durabilmesi için belirlenen kararların ve kuralların taviz verilmeden uygulanması gerekmektedir; aksi takdirde ortaya bir eşitsizlik/çifte standart çıkar.

Bizler, siz değerli üyelerimize en iyi hizmeti verme çabası içerisindeyken, hoşunuza gitmeyen en ufak bir kararda "Gidiyorum, Veda Ediyorum, Terk Ediyorum" gibi söylemler kullanarak tehditler savurmanız doğru bir davranış değildir.

Bu yüzden biz de her türlü kararınıza saygı duyduğumuzu belirttik.

Topik amacından saptığı için kilitlenmiştir.
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM