barış mançoyla sohbet fırsatınız olsa...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
barış mançoyla sohbet fırsatınız olsa...
barış mançoyla sohbet fırsatınız olsa, onunla neler konuşmak isterdiniz,
ne sosrardınız anlatın.........
ne sosrardınız anlatın.........
<b>Çocukluğumdan beri tek hayranım</b>
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

barış abi bi zahmet tüm albümlerini orjinal haliyle yeniden piyasaya sür ...derdim...bu işe sen el atmazsan kimse el atmaz...baksana 2023 ne hale geldi...YENİ BİR GÜN öylesine....abiciğim bizi yolunacak kaz gibi görüyorlar...hal hal..nostalji...barış manço...emre 2023...sarı çizmeli m.a... senin böyle albümlerin yoktu ama şimdi oldu...BARIŞ ABİ Bİ ZAHMET ŞU İŞE EL AT...tüm albümlerini orjinal kapak resimleri ..orjinal şarkı listesiyle arşivimize katmak istiyoruz....
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
kadir 2023 yazdı:barış abi bi zahmet tüm albümlerini orjinal haliyle yeniden piyasaya sür ...derdim...bu işe sen el atmazsan kimse el atmaz...baksana 2023 ne hale geldi...YENİ BİR GÜN öylesine....abiciğim bizi yolunacak kaz gibi görüyorlar...hal hal..nostalji...barış manço...emre 2023...sarı çizmeli m.a... senin böyle albümlerin yoktu ama şimdi oldu...BARIŞ ABİ Bİ ZAHMET ŞU İŞE EL AT...tüm albümlerini orjinal kapak resimleri ..orjinal şarkı listesiyle arşivimize katmak istiyoruz....
sana sonuna kadar katılıyorum toplama albmlerden ve deforme edilenlerden sıkıldım cok...
kadir 2023 yazdı:barış abi bi zahmet tüm albümlerini orjinal haliyle yeniden piyasaya sür ...derdim...bu işe sen el atmazsan kimse el atmaz...baksana 2023 ne hale geldi...YENİ BİR GÜN öylesine....abiciğim bizi yolunacak kaz gibi görüyorlar...hal hal..nostalji...barış manço...emre 2023...sarı çizmeli m.a... senin böyle albümlerin yoktu ama şimdi oldu...BARIŞ ABİ Bİ ZAHMET ŞU İŞE EL AT...tüm albümlerini orjinal kapak resimleri ..orjinal şarkı listesiyle arşivimize katmak istiyoruz....
walla haklısın
bayramınız mübarek olsunn
derdim ki:
derdim ki; BARIŞ ABİ NOOLUR BİDAHA GİTME, BAKSANA SENDEN SONRA NE SAHTE SANATÇILAR ÇIKTI, GİTME NOLUR KAL, derdimm

WALLA ŞAŞIRDIM...
SİNEM SENDE ONA HAK WERDİĞİN İÇİN SON DERECE HAKLISIN. Bu arada şaşırdım ve sevindim çünkü mançomix de sayılı kızlardanız...erkekler kadar kızlar yok..inan çok sevindim.BENDE HEPİNİZE HAK WERİYORUM 
sinem yazdı:ak114 yazdı:ölümünden sonra yaşananları, kimlerin gerçek dost dost kimlerin ise sahtekar olduğunu..
varya çook iyi bir noktaya değindin.
+
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/
İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA
İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/
İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA
İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/
ya varya ne kadar doğru gerçekten,
adam daha öleli kaç günn oldu hemen malmülk karıştı,
en yakınlarının bence tam ihaneti oldu,
resme bu kadarda olmaz dedirtti,
yani şu an bunları görse yıkılırdı, ne diyim dünya insanlarının az gözlülüğü,
tv dünyasındaki hayal perdesi yalancı yaşam. şimdi iyi sonları belli değil
adam daha öleli kaç günn oldu hemen malmülk karıştı,
en yakınlarının bence tam ihaneti oldu,
resme bu kadarda olmaz dedirtti,
yani şu an bunları görse yıkılırdı, ne diyim dünya insanlarının az gözlülüğü,
tv dünyasındaki hayal perdesi yalancı yaşam. şimdi iyi sonları belli değil
<b>Çocukluğumdan beri tek hayranım</b>
- fairground
- Forum Duayeni

- TaVeRnA Of LoVe
- Profesyonel

-
gezzgincik
- Yeni Üye

sen bu diyardan gideli 7 yıl oldu...senin çocukların o günden beri öksüz yetim kimsesiz kaldı eşeklerin gözü yaşlı...biz adam ettiğin çocukların biliyoruz ki bi daha senin gibi biri gelmeyecek bu yüzden ne olur bi daha gitme ne olur bizi bidaha nefessiz bırakma derdim ve derdim ki seni çok seviyoruz hepimiz herkes eşekler bile....
- Bal_Böceği
- Profesyonel

dexar yazdı:barış abiye derdim ki;
Barış abi seni çok ama çooook seviyorum. Sen, benim ve benim gibilerin yaşama kaynağı örnek insansın. senin gibi biri daha yok barış abi.
Sadece bunu bilmesini isterdim. Onu çok sevdiğimizi
ben sohpetimizde bunu söyleme imkanı bulmuştum.hatta beraber çekilmiş resmimiz bile var.ama tarayıcı olmadığından bilg. a atamadım:(
ama ben bugün tekrar sohpet imkanı bulsam öncelikle onu ve müziğini ne denli özlediğimi belirtirdim.
daha sonra yeni albumler çıkarmasını ve bize daha geniş bir barış arşivi bırakmasını ve sitemize girip bütün barışmançomix üyeleriyle ayrı ayrı sohpet edip bizleri dinlemesini söylerdim ki o bunu zevkle yapardı.insanları zavkle dinler ve destek olurdu.
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

kadir 2023 demiş ki:
barış abi bi zahmet tüm albümlerini orjinal haliyle yeniden piyasaya sür ...derdim...bu işe sen el atmazsan kimse el atmaz...baksana 2023 ne hale geldi...YENİ BİR GÜN öylesine....abiciğim bizi yolunacak kaz gibi görüyorlar...hal hal..nostalji...barış manço...emre 2023...sarı çizmeli m.a... senin böyle albümlerin yoktu ama şimdi oldu...BARIŞ ABİ Bİ ZAHMET ŞU İŞE EL AT...tüm albümlerini orjinal kapak resimleri ..orjinal şarkı listesiyle arşivimize katmak istiyoruz....
ya gerçekten işin cılkı çıktı derdim.Hergün yeni bi grup yada şarkıcı çıkıyor ve senin gibi büyük ustaların şarkılarıyla ünlü oluyorlar.O şarkılara sen emek verdin ve senden habersiz para karşılığı satın alınıp alınıp berbat ediliyor her geçen gün.senin bunu hak edeceim aklımın ucundan bile geçmezdi derdim.Ve yine Türkiyeyi,Türk dostluğunu yaymanı isterdim tüm dünyaya...Ve tabii ki bazı arkadasların belirttiği gibi seçtiğin şarkıları tek bir albumde toplamanı isterdim ve seni çok sevdiğimi sölerdim.
ya gerçekten işin cılkı çıktı derdim.Hergün yeni bi grup yada şarkıcı çıkıyor ve senin gibi büyük ustaların şarkılarıyla ünlü oluyorlar.O şarkılara sen emek verdin ve senden habersiz para karşılığı satın alınıp alınıp berbat ediliyor her geçen gün.senin bunu hak edeceim aklımın ucundan bile geçmezdi derdim.Ve yine Türkiyeyi,Türk dostluğunu yaymanı isterdim tüm dünyaya...Ve tabii ki bazı arkadasların belirttiği gibi seçtiğin şarkıları tek bir albumde toplamanı isterdim ve seni çok sevdiğimi sölerdim.
- Bal_Böceği
- Profesyonel

- bigbossman
- Üst Düzey Üye