BARIŞ ABİYE ANIT MEZAR...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
altug
- Yeni Üye

- İletişim:
BARIŞ ABİYE ANIT MEZAR...
ARKADAŞLAR BENCE BARIŞ ABİYE ÖÖLE ŞU YIL GİTTİK BU YIL BEN GELEMEDİM BU YIL DA BOŞ MU KALACAK KABRİ LAFLARI YERİNE ONA BİR ANIT MEZAR YAPTIRILMASINA VESİLE OLALIM....
DEVLETE GİDELİM, MİLETE GİDELİM, DERNEKLERE GİDELİM, SPONSORLAR BULALIM, BARIŞ ABİYİ ZİYERETE GELENLERİN BARIŞ ABİMİZİN DOĞUM VE ÖLÜM YIL DÖNÜMLERİ KIŞ AYLARINA GELDİĞİ İÇİN SOĞUKTAN DONMAMASI İÇİN, ÜSTLERİ BAŞLARI ÇAMUR OLMAMASI İÇİN, YOL YAPTIRALIM, HAYRINA AĞAÇLARLA , ÇİÇEKLERLE KABRİNİ DONATTIRALIM, Bİ DEFTER KOYALIM BAŞINA ANI DEFTERİ HERKEZ 7 DEN 77 YE ORAYA YÜREĞİNDEN KOPARDIKLARINI YAZSIN...
BİLİYORUM BENCE DE BARIŞ MANÇO SEVGİSİ OLANA BU YUKARDA YAZDIKLARIM GEREKMEZ ONLAR OLMASA DA SEVER GİDER FIRSAT BULDUKÇA GİTSE DE GİDEMESEDE DUASINI OKUR YAD EDER ŞARKILARI İLE RUHUNU...
AMA HERKES AYNI AÇI İLE BAKMIYOR. KABRİNİ DONATMAK KİMİSİNİN AYAĞININ BAĞINI ÇÖZER BENCE VE DE DOSTA DÜŞMANA KARŞI BARIŞ ABİYE KARŞI GÖSTERMİŞ OLDUĞUMUZ SEVGİ VE SAYGININ YANSIMASINI ORADA TEKRARLAMIŞ OLURUZ.
HADİ ARKADAŞLAR DEVLETTE KİLT NOKTALARDA TANIDIKLARI OLANLAR, DERNEKLERDE TANIDIKLARI OLANLAR, BASINDA TANIDIKLARI OLNLAR, BİZLER HEPİMİZ 3-5 DEMEDEN BİR OLSAK BİZ BİLE YAPTIRIRIZ, YETER Kİ İZİN LER ALINSIN ELLER ATILSIN BU İŞE....
HADİ ARKADAŞLAR...
DEVLETE GİDELİM, MİLETE GİDELİM, DERNEKLERE GİDELİM, SPONSORLAR BULALIM, BARIŞ ABİYİ ZİYERETE GELENLERİN BARIŞ ABİMİZİN DOĞUM VE ÖLÜM YIL DÖNÜMLERİ KIŞ AYLARINA GELDİĞİ İÇİN SOĞUKTAN DONMAMASI İÇİN, ÜSTLERİ BAŞLARI ÇAMUR OLMAMASI İÇİN, YOL YAPTIRALIM, HAYRINA AĞAÇLARLA , ÇİÇEKLERLE KABRİNİ DONATTIRALIM, Bİ DEFTER KOYALIM BAŞINA ANI DEFTERİ HERKEZ 7 DEN 77 YE ORAYA YÜREĞİNDEN KOPARDIKLARINI YAZSIN...
BİLİYORUM BENCE DE BARIŞ MANÇO SEVGİSİ OLANA BU YUKARDA YAZDIKLARIM GEREKMEZ ONLAR OLMASA DA SEVER GİDER FIRSAT BULDUKÇA GİTSE DE GİDEMESEDE DUASINI OKUR YAD EDER ŞARKILARI İLE RUHUNU...
AMA HERKES AYNI AÇI İLE BAKMIYOR. KABRİNİ DONATMAK KİMİSİNİN AYAĞININ BAĞINI ÇÖZER BENCE VE DE DOSTA DÜŞMANA KARŞI BARIŞ ABİYE KARŞI GÖSTERMİŞ OLDUĞUMUZ SEVGİ VE SAYGININ YANSIMASINI ORADA TEKRARLAMIŞ OLURUZ.
HADİ ARKADAŞLAR DEVLETTE KİLT NOKTALARDA TANIDIKLARI OLANLAR, DERNEKLERDE TANIDIKLARI OLANLAR, BASINDA TANIDIKLARI OLNLAR, BİZLER HEPİMİZ 3-5 DEMEDEN BİR OLSAK BİZ BİLE YAPTIRIRIZ, YETER Kİ İZİN LER ALINSIN ELLER ATILSIN BU İŞE....
HADİ ARKADAŞLAR...
balsultan, gülbebeğim, ahmet beyin ceketi...
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

-
altug
- Yeni Üye

- İletişim:
ya tmm da ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz neden yapıyoruz
bu sorular bence çok önemli bi yerden başlamalıyız
bir dilekçe bir dilekçe daha derken neden olmasın
ben kendi adıma her türlü göreve hazırım eminim bir çok arkadaşımız da benim gibi düşünecektir.
mesela forumumuzu temsilen bi dilekçe ve yazılıp milli eğitim bakanlığından ve de kültür bakanlığından bir randevu alınabilir sonra da iş ikna etmeye kalır ben o aşamada gönüllüyüm eminim benden çok çok daha başarılı olabilecek arkadaşlarda vardır...
randevu alınsın 5-10 kişi gidelim ankaraya giyinelim lacileri doğruyu eğriyi gösterelim denemeden bişey diyemeyiz...
devlet karşılıksız iş yapmaz yeterli devlet reklamı ve yapacakları ii lik karşılığı sponsor luk ve kar bekleyecektir yetkililer , bir kaç milyarlık yapılacak bi yardımın yahut çalışmanın altına imza atmak kolay değildir eğer memursanız dürüstseniz korkarsınız, hırsız sanız daha karlı bi iş ararsınız, biz karşımıza hangi tür brokrat çıkarsa çıksın bu işin altından kalkmalıyız bence....
değerli forum sahibi abiler , ablalar, kurucu üyeler bence biraz kulak verin bana ve de bişeyler yapmaya çalışalım...
bu sorular bence çok önemli bi yerden başlamalıyız
bir dilekçe bir dilekçe daha derken neden olmasın
ben kendi adıma her türlü göreve hazırım eminim bir çok arkadaşımız da benim gibi düşünecektir.
mesela forumumuzu temsilen bi dilekçe ve yazılıp milli eğitim bakanlığından ve de kültür bakanlığından bir randevu alınabilir sonra da iş ikna etmeye kalır ben o aşamada gönüllüyüm eminim benden çok çok daha başarılı olabilecek arkadaşlarda vardır...
randevu alınsın 5-10 kişi gidelim ankaraya giyinelim lacileri doğruyu eğriyi gösterelim denemeden bişey diyemeyiz...
devlet karşılıksız iş yapmaz yeterli devlet reklamı ve yapacakları ii lik karşılığı sponsor luk ve kar bekleyecektir yetkililer , bir kaç milyarlık yapılacak bi yardımın yahut çalışmanın altına imza atmak kolay değildir eğer memursanız dürüstseniz korkarsınız, hırsız sanız daha karlı bi iş ararsınız, biz karşımıza hangi tür brokrat çıkarsa çıksın bu işin altından kalkmalıyız bence....
değerli forum sahibi abiler , ablalar, kurucu üyeler bence biraz kulak verin bana ve de bişeyler yapmaya çalışalım...
-
altug
- Yeni Üye

- İletişim:
tbmm araştırma denetleme kurumu
[email protected]. <[email protected]>
ARKADAŞLAR BUYRUN BOMBARDIMAN EDİLEBİLECEK Bİ ADRESS BENCE FORUMDA Kİ HERKES MAİL ATSA BURAYA AYNI KONUDA ( DAHA ÖNCE KONUŞTUĞUMUZ ) BİŞEYLER OLUR BENCE...
ARKADAŞLAR BUYRUN BOMBARDIMAN EDİLEBİLECEK Bİ ADRESS BENCE FORUMDA Kİ HERKES MAİL ATSA BURAYA AYNI KONUDA ( DAHA ÖNCE KONUŞTUĞUMUZ ) BİŞEYLER OLUR BENCE...
-
altug
- Yeni Üye

- İletişim:
DAHA BOL VAKTİ OLANLARA
http://www.tbmm.gov.tr/rehber/kanunlarv ... urlugu.htm
ADRESİNDEKİ TELEFONLARINI DA KULLANIP CİDDİ ŞİKAYETLERİNİZİ İLETEBİLİRSİNİZ...
http://www.tbmm.gov.tr/rehber/kanunlarv ... urlugu.htm
ADRESİNDEKİ TELEFONLARINI DA KULLANIP CİDDİ ŞİKAYETLERİNİZİ İLETEBİLİRSİNİZ...
-
altug
- Yeni Üye

- İletişim:
SADECE HAKLISIN DEMEYİN
LÜTFEN İLETİN, LÜTFEN İLETİN... PROCELERİMİZİ...
- Bal_Böceği
- Profesyonel

Re: SADECE HAKLISIN DEMEYİN
haklı olabilirsiniz birilerini harekete geçirmek için herkes aynı anda herekete geçmeli bence 1-2 maille olacak iş değil
- TaVeRnA Of LoVe
- Profesyonel

Merhaba Arkadaşlar,
çok güzel sayfa, değerlendirmek lazım...
Bence 'MİLLİ EĞİTİM, KÜLTÜR, GENÇLİK VE SPOR KOMİSYONU'
bize daha uygun. Buraya yazmak gerek ama hepimiz değil sadece birkişi.
Bu topiki açan mail göndersin. Benim öbür forumda yazdığım metini kullanın: viewtopic.php?t=1246&start=25
Bu metini inceleyip bazı gereken değişiklik ekleyerek 'altug' arkadaşımız göndersin. Hepiniz aynı metini göndermeyin.
Bol şanslar!
Atilla
çok güzel sayfa, değerlendirmek lazım...
Bence 'MİLLİ EĞİTİM, KÜLTÜR, GENÇLİK VE SPOR KOMİSYONU'
bize daha uygun. Buraya yazmak gerek ama hepimiz değil sadece birkişi.
Bu topiki açan mail göndersin. Benim öbür forumda yazdığım metini kullanın: viewtopic.php?t=1246&start=25
Bu metini inceleyip bazı gereken değişiklik ekleyerek 'altug' arkadaşımız göndersin. Hepiniz aynı metini göndermeyin.
Bol şanslar!
Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-
barış abiye anıt mezar yapılmasını ben de isterim. ama teknik ve hukuki açıdan imkansız. kabir mezarlık içinde olduğu için bir anıt mezar yapılması için yeterli alan yok. ancak mezarın nakli lazım.
mezarın naklinin akla gelmesi bile rezalettir bence. (ben de rezil oldum.)
mezarın naklinin akla gelmesi bile rezalettir bence. (ben de rezil oldum.)
En son karagöz tarafından Cum Nis 28, 2006 16:33 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
Fikirleriniz çok güzel !!
Sevgili dostlar bir çok kişi yıllardır Barış abi'yi anmak adına birşeyler yapıyor ama herkes en önde olmak istiyor hatta bazıları Barış'ı kendine mal ediyor ancak yakın zamanda benim sizlere güzel haberlerim olacak az daha sabır... Fikri projesi olan bir world yapsın saklasın ilerde yapacağımız toplantıya onları da alıp gelsin...
Barış ve Sevgi Dileklerimle
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
hENÜZ eRKEN
BİRAZ DAHA SABIR SÖYLEDİĞİM GİBİ FİKRİ, PROJESİ OLAN WORLD YAPIP LİSTELESİN O ZAMAN ONLAR DEĞERLENDİRİLECEK...
Barış ve Sevgi Dileklerimle
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
- bigbossman
- Üst Düzey Üye

- Bal_Böceği
- Profesyonel

Re: Fikirleriniz çok güzel !!
gokhankaraduman yazdı:Sevgili dostlar bir çok kişi yıllardır Barış abi'yi anmak adına birşeyler yapıyor ama herkes en önde olmak istiyor hatta bazıları Barış'ı kendine mal ediyor ancak yakın zamanda benim sizlere güzel haberlerim olacak az daha sabır... Fikri projesi olan bir world yapsın saklasın ilerde yapacağımız toplantıya onları da alıp gelsin...
ben bu toplantıyı merak ve heyecanla bekliyorum
ne gerekiyorsa yapmaya da hazırım
Re: hENÜZ eRKEN
gokhankaraduman yazdı:BİRAZ DAHA SABIR SÖYLEDİĞİM GİBİ FİKRİ, PROJESİ OLAN WORLD YAPIP LİSTELESİN O ZAMAN ONLAR DEĞERLENDİRİLECEK...
Güzel şeyler yapacağınıza inanıyorum... toplantı konusunda ise İstanbul'da yapılacak olan Toplantı için bizim gitmemiz mümkün değil.. biz bu durumda çemberin dışında kalıyoruz.. Toplantı msn'de çoklu konferans biçiminde projeyi yürüten ve destekleyenler arasında belli bir tarih ve saat te olsa güzel olurdu...
İzmir olarak bişey yapamamak beni çok yıpratıyor ama sonuçtada kendi ayaklarımızın üzerinde durmaya çalışan insanlarız.. sürekli bir çaba içindeyiz....
tüm ihtiyacım zaman... biraz daha zamanım olsa çok güzel projeleri başarabiliriz..
sabırsızlıkta var...
gokhankaraduman sabırla bekliyor ve izliyorum..
[email protected]
saygılar......
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi: