BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ!!!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- barışhayranı
- Moderator

Arkadaşlar genellikle bu tür katılımda bizim topluluk olduğumuzu belirtmek için herkes ayrı ayrı göndermesi daha etkili olur diye düşünüyorum.Tıpkı oylama gibi.Kesinlikle çoğunluk olduğumuzu göstermeliyiz 
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
Merhaba Arkadaşlar,
mailinize cevap gelmezse (1 hafta sonra) ozaman Uğur Dündara göndermemiz lazım. Ama dikkat, gönderilmeden önce; kim televzyona çıkmak istiyorsa (o yeteneğe sahipse) o kişi göndersin. Kim bunu yapmak istiyor?
Ben 2.Etap için hazırlıklara başlamak istiyorum, ama bir şartım var öbür forumda (BARIŞ ABİMİZİN EVİ ÇOK KÖTÜ DURUMDA!!!) gibi kargaşa olmamak şartıyla. Lütfen işimizi kanalize edip değerlendirelim. Ben yardımcı olabilirim.
Unutmayın bunu kendiniz için değil Barış abimiz için yapmakdayız.
40 yıl sonra bu mevzuyu gövsünüz kabarık torunlarınıza anlatırsınız, tabii başarırsak...
Esen kalın
Atilla
mailinize cevap gelmezse (1 hafta sonra) ozaman Uğur Dündara göndermemiz lazım. Ama dikkat, gönderilmeden önce; kim televzyona çıkmak istiyorsa (o yeteneğe sahipse) o kişi göndersin. Kim bunu yapmak istiyor?
Ben 2.Etap için hazırlıklara başlamak istiyorum, ama bir şartım var öbür forumda (BARIŞ ABİMİZİN EVİ ÇOK KÖTÜ DURUMDA!!!) gibi kargaşa olmamak şartıyla. Lütfen işimizi kanalize edip değerlendirelim. Ben yardımcı olabilirim.
40 yıl sonra bu mevzuyu gövsünüz kabarık torunlarınıza anlatırsınız, tabii başarırsak...
Esen kalın
Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-
- Be water my friend-
atillago yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Esen kalın
Atilla
Aslında bizden birini de yayına alacaklarına ben pek ihtimal vermiyorum ama
öyle bir durum olursa dediğin gibi bu işin altından kalkabilecek birisini aramızdan seçmemiz gerek ve işin aslı ben kesinlikle bu konuda yeterli değilim.
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- barışhayranı
- Moderator

Yakupca yazdı:atillago yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Esen kalın
Atilla
Aslında bizden birini de yayına alacaklarına ben pek ihtimal vermiyorum ama
öyle bir durum olursa dediğin gibi bu işin altından kalkabilecek birisini aramızdan seçmemiz gerek ve işin aslı ben kesinlikle bu konuda yeterli değilim.
bende sanmıyorum onlar gerekli yetkili ve ilgili kişileri bulurlar ayrıca atilla abi sana katılıyorum cevap gelmesse Uğur Dündar ondanda gelmedi başkası "BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ"
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- BM FOREVER
- Yeni Üye

- cembarışerkinfikret
- Yeni Üye

- barışhayranı
- Moderator

cembarışerkinfikret yazdı:arkadaşlar bu işi en iyi yapabilecek kişi UGUR DÜNDAR çünkü o adam tuttugunu koparan bi kişi vede istedigi kitleye istidigi zaan ulaşabiln bi şahsiyet bence hepsinden önce UGUR DÜNDAR denenmeli olmassa başka insanlar konuşulmalı
bir kere başladık artık biz Abbas Güçlü'ye eğer cevap alamassak sonra Uğur Dündar v.b deniyecez.Biraz forumu okudu isen bunu görebilirdin
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- barışhayranı
- Moderator

Arkadaşlar isterseniz bu adresine de gönderelim.Ben gönderdim.
[email protected]
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
barışhayranı yazdı:Arkadaşlar isterseniz bu adresine de gönderelim.Ben gönderdim.[email protected]
Eyvallah, buraya da göndermeli...
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

cembarışerkinfikret yazdı:arkadaşlar bu işi en iyi yapabilecek kişi UGUR DÜNDAR çünkü o adam tuttugunu koparan bi kişi vede istedigi kitleye istidigi zaan ulaşabiln bi şahsiyet bence hepsinden önce UGUR DÜNDAR denenmeli olmassa başka insanlar konuşulmalı
evet, Ugur Dündarda yapicagimiz biraz profesyonel olamasi lazim, cünkü bundan beklentilerimiz cok. Ama herkez ayni metini gönderirse, bu adam kime cevap verecek? O nedenle sadece birkisi gönderecek, o da "Barishayrani" cünkü o bu mevzuyu acti. Umarim anlastik.
selamlar
Atilla
Sevdigim insanlar
- Be water my friend-
- Be water my friend-
atillago yazdı:
evet, Ugur Dündarda yapicagimiz biraz profesyonel olamasi lazim, cünkü bundan beklentilerimiz cok. Ama herkez ayni metini gönderirse, bu adam kime cevap verecek? O nedenle sadece birkisi gönderecek, o da "Barishayrani" cünkü o bu mevzuyu acti. Umarim anlastik.
selamlar
Atilla
Tabiiki anlaştık...Aynı metin mi düzeltilip gönderilecek yoksa yeni bir metne gerek var mı?...
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

Yakupca yazdı:atillago yazdı:
selamlar
Atilla
Tabiiki anlaştık...Aynı metin mi düzeltilip gönderilecek yoksa yeni bir metne gerek var mı?...
Evet, aynı metin!
Sevdigim insanlar
- Be water my friend-
- Be water my friend-
Merhaba Arkadaşlar,
çokdandır düşündüğümü burda açıklamak istiyorum.
Sadece Barış Manço değil bütün vefat eden sanatcılarımıza müze.
Nasıl'mı sayen basit:
1. Sanatcılar Derneğı (sanırsam adı böyle) çatı altında ve bu dernek sorumlu tutulacak. Organızasyon, müze ayarlanması, müze için alış veriş vs.
2. müze en uygun (ıdyal) aynı binada ve oda oda başka sanatcı.
Bunu sanırsam dünya böylesini görmemiştir ve ondan çok insan çeker, çünkü herkeze uygun bir sanatcı vardır, ve böylesi başka sanatcıyı' da tanımış olurlar.
Turistler içinde ilginç olacağından eminim, çünkü bende turistim
Mesela hangi Sanatcılar: BM, Kemal Sunal, Adile Naşit, Cem Karaca, Reha Yurdakul vs.
Lütfen bu konuda ifadenizi almak istiyorum.
Bu konuda fazla ilgi görmesem, yeni topik açacağım.
Selamlar
Atilla
çokdandır düşündüğümü burda açıklamak istiyorum.
Sadece Barış Manço değil bütün vefat eden sanatcılarımıza müze.
Nasıl'mı sayen basit:
1. Sanatcılar Derneğı (sanırsam adı böyle) çatı altında ve bu dernek sorumlu tutulacak. Organızasyon, müze ayarlanması, müze için alış veriş vs.
2. müze en uygun (ıdyal) aynı binada ve oda oda başka sanatcı.
Bunu sanırsam dünya böylesini görmemiştir ve ondan çok insan çeker, çünkü herkeze uygun bir sanatcı vardır, ve böylesi başka sanatcıyı' da tanımış olurlar.
Turistler içinde ilginç olacağından eminim, çünkü bende turistim
Mesela hangi Sanatcılar: BM, Kemal Sunal, Adile Naşit, Cem Karaca, Reha Yurdakul vs.
Lütfen bu konuda ifadenizi almak istiyorum.
Bu konuda fazla ilgi görmesem, yeni topik açacağım.
Selamlar
Atilla
Sevdigim insanlar
- Be water my friend-
- Be water my friend-
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- barışhayranı
- Moderator

kadir 2023 yazdı:abbas güçlü belki önerimizi gündeme almıştır...biraz zaman gerek anında program yapacak değilya....atilla abi bence bu konuyu gündeme alıp almadığını öğrenmek için sen bi mail atsan...
evet bencede 2 haftaya kadar herşey belli olur.Bence daha kesinleşmeden Uğur Dündar'a mail atmayalım.Biraz bekleyelim.Olmadı Uğur Dündar'a atarız.
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- barışhayranı
- Moderator

derin yazdı:abbas güclü ve ugur dündar olmaz
neden kadir celik ve objektif programını düşünmüyorsunuz
birde
bu olaydan önce
neden barış manco platformu toplantısı yapmıyoruz
önce bir araya gelelim bir toplantı yapalım
neler yapılabilir onu belirleyelim kadroları kuralım yola cıkalım ne dersiniz
Kadir Çelik en son ihtimal bile olamaz bence yaptığı saygızlığı biliyorsundur herhalde.Bilmiyorsan söyleyeyim.Barış abimizin ölüm yıldönümündeki programında onunla ilgili bandı verecez dedi dedi programın sonuna geldi kusura bakmayın haftaya vericez hemde ilk olarak verecez dedi.Bizde sabırsızlıkla bir hafta sonraki programı bekledik.Bir başladı programın sonlarına doğru yayınlandı.Oda 5-6 dakika birşey band'dan sonra hiçbirşeye devam edilmedi.Yani konu ne bir tartışıldı ne konuşuldu.Yani resmen aradan çıkartıldı.Bu kadar duyarsız birinden ne bekleyebiliriz ki?
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
sinem yazdı:kime gelmiş merak ettim doğrusu.bune ya??.kimse barış abiye gereken ilgiyi vermio.onlardan bişey bekleyende kabahat
BENCE ÇOK GÜZEL BİR BAŞLIK ALTINDA ÇABALIYORUZ
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- barışhayranı
- Moderator

vesile_87 yazdı:belki değerlendirmeye alınmıştır biraz daha bekleyelim.
Bencede.Zaten bize dönmek zorunda değil.Bakacaz artık
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246