Üstündeki Üyeye Parça Armağan Et...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

okuman kıtmı senin....yukarda ne yazıyor....nehir taşçı yazdı:nick konusunda bi yanlışlık oldu tamam....1905...1907 benim için bişey ifade etmiyor...1966 ben kayserisporluyum.....kıdem mereklısı olduğunu kabul ettiysen sorun yok...zaten burası geyik kaynıyor...mitranın bahsettiği geyik tabiki...mod un düzelttiği yazıyı görmedim...kötü söz sahibine aittir..ozgur1905 yazdı:kadir özdamar yazdı:
1907 değil 1905 !
Herkes kıdemini bilecek...
MOD TARAFINDAN SİLİNMİŞTİR.KALK GİDELİM KÜHEYLANgeyikler bizi bozar....
Kıdem meraklısı olduğuna dair herhangi bir şey yazmış mı, bir bak bakalım. Ben göremedim de...![]()
Kafandan senaryolar yazarak, yok yere mana çıkarma!
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

kadir özdamar yazdı:okuman kıtmı senin....yukarda ne yazıyor....nehir taşçı yazdı:nick konusunda bi yanlışlık oldu tamam....1905...1907 benim için bişey ifade etmiyor...1966 ben kayserisporluyum.....kıdem mereklısı olduğunu kabul ettiysen sorun yok...zaten burası geyik kaynıyor...mitranın bahsettiği geyik tabiki...mod un düzelttiği yazıyı görmedim...kötü söz sahibine aittir..ozgur1905 yazdı:kadir özdamar yazdı:
1907 değil 1905 !
Herkes kıdemini bilecek...
MOD TARAFINDAN SİLİNMİŞTİR.KALK GİDELİM KÜHEYLANgeyikler bizi bozar....
Kıdem meraklısı olduğuna dair herhangi bir şey yazmış mı, bir bak bakalım. Ben göremedim de...![]()
Kafandan senaryolar yazarak, yok yere mana çıkarma!
Kusura bakma, saçmaladığın kadarını görebildim, daha fazlasını göremedim. Sen de eğer benim mesajımı dikkatli okuduysan ''yazmış mı?'' diyerek, sana bir soru sordum. O bakımdan birincisi; doğru düzgün oku. İkincisi; soruma soru ile karşılık verme!
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...
Değerli Üyelerimiz;
Bu şekilde kişisel tartışmalarınıza devam ettiğiniz takdirde hiç ama hiç uygulamak istemediğimiz bir yöntem olan "no post" uygulamasına gitmek zorunda kalacağız.
Lütfen, sizlerden rica ediyoruz bu tartışma artık bitsin.
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
Bu şekilde kişisel tartışmalarınıza devam ettiğiniz takdirde hiç ama hiç uygulamak istemediğimiz bir yöntem olan "no post" uygulamasına gitmek zorunda kalacağız.
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
- barışhayranı
- Moderator

Mod yazdı:Değerli Üyelerimiz;
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
sizden ricam bir çok forumda da konu dışında uygulanan bu uygulamayı burada da yapmanız yönünde...
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

nehir taşçı NİYE UYARI ALMIYOR özgür1905 ve ben uyarı aldık ama adam bana hala taş atıyor...buda uyarı gerektirir ...Mod yazdı:Değerli Üyelerimiz;
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

kadir özdamar yazdı:nehir taşçı NİYE UYARI ALMIYOR özgür1905 ve ben uyarı aldık ama adam bana hala taş atıyor...buda uyarı gerektirir ...Mod yazdı:Değerli Üyelerimiz;
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
Atacağın taşı iyi seçecek ve atmasını iyi bileceksin...
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- All Soul's Night
- Rekortmen Üye