BU KADAR ÇABUK MU UNUTULDU? İNŞALLAH BİR SEFERLİKTİR
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- barışhayranı
- Moderator

BU KADAR ÇABUK MU UNUTULDU? İNŞALLAH BİR SEFERLİKTİR
ARKADAŞLAR ŞUAN ÇOK SİNİRLİYİM.TAM ALİ KIRCA YİNE ESKİSİ GİBİ BARIŞ ŞARKILARIYLA HABERLERİNİ KAPATMAYA BAŞLAMIŞKEN BUGÜN BİR BAKTIM BARIŞ ŞARKISI FLN YOK.UNUTMAYACAZ ONU DİYİP DE 2 GÜN ŞARKISINI VERMEKLE OLMUYOR BU İŞ ALİ BEY.AÇIKÇASI 2-3 GÜNDÜR İZLEMİYORUM ATV HABERİ BUGÜN MERAK ETTİM BAKALIM BARIŞ ABİMİZİN HANGİ ŞARKISI ÇALINACAK ACABA DİYE BİR BAKTIM HİÇBİRŞEY YOK.UMARIM BUGÜNLÜK GÖZDEN KAÇMIŞTIR BU. AMA DÜN FLN DA ÇALMADIYSALAR YADA ÇALMIYACAKLARSA GERÇEKTENDE ÇOK YAZIK 
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- barış manço ___love___
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
barış manço ___love___ yazdı:arkadaşlar bn şöle birşey duydum![]()
lale m.... soy adı söylemicem nese şarkıları o koydutmamış para ismeiş galiba ali kırcada koymamış sonra bu haber dopğrudur
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tv izlemeye pek fırsatım olmadığı için bundan haberim yoktu.
Ayrıca günahını almamak lazım ama bu para isteme mevzusuna inanırım...
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

"barış manço love " kardeşim dediğinin doğru olabileceğine inanıyorum ama yinede inşallah yanlış bir duyumdur diyorum.Yahu bu insanlar neoluyorda barış abinin sessini 15 20 saniye duymamıza dahi engel oluyor.barış abi o şarkıları onlar engel olsun diyemi yazdı.Bari eserlerini toprağa gömmesinler.bunun vebali daha büyük olur.
barış abiye
- barışhayranı
- Moderator

- barışhayranı
- Moderator

barış manço ___love___ yazdı:arkadaşlar bn şöle birşey duydum :kizgin: :kizgin: lale m.... soy adı söylemicem nese şarkıları o koydutmamış para ismeiş galiba ali kırcada koymamış sonra bu haber dopğrudur :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:
Ben de duymadım ama beklerim böyle bir şeyi ondan.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO
barış manço ___love___ yazdı:arkadaşlar bn şöle birşey duydum![]()
lale m.... soy adı söylemicem nese şarkıları o koydutmamış para ismeiş galiba ali kırcada koymamış sonra bu haber doğrudur
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sorun ne olursa olsun Ali Kırca Barış Abi'nin şarkıları ile programı gerçekten kapatmak istese idi kapardı!..
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
ak114 yazdı:barış manço ___love___ yazdı:arkadaşlar bn şöle birşey duydum :kizgin: :kizgin: lale m.... soy adı söylemicem nese şarkıları o koydutmamış para ismeiş galiba ali kırcada koymamış sonra bu haber doğrudur :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:
sorun ne olursa olsun Ali Kırca Barış Abi'nin şarkıları ile programı gerçekten kapatmak istese idi kapardı!..
haklısın.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

BENCEDE...vesile_87 yazdı:ak114 yazdı:barış manço ___love___ yazdı:arkadaşlar bn şöle birşey duydum![]()
lale m.... soy adı söylemicem nese şarkıları o koydutmamış para ismeiş galiba ali kırcada koymamış sonra bu haber doğrudur
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haklısın.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
Ali Kırca, Barış Manço'nun ölüm yıl dönümü akşamında "yine eskisi gibi 1 HAFTA boyunca bülenimizi Barış Şarkılarıyla kapatacağız" demişti...
Bu sözünde durmayışının garip bir nedeni vardır mutlaka, belkide arkadaşımızın duyumu yani para isteme olayı doğrudur yada başka bir tuhaflık yada istemeyeceğimiz şey "ihmalkarlık" da olmuş olabilir...
Dediğiniz gibi araştırmak gerek bu konuyu!...
Bu sözünde durmayışının garip bir nedeni vardır mutlaka, belkide arkadaşımızın duyumu yani para isteme olayı doğrudur yada başka bir tuhaflık yada istemeyeceğimiz şey "ihmalkarlık" da olmuş olabilir...
Dediğiniz gibi araştırmak gerek bu konuyu!...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

Telif hakkı önemli tabii.Barış Manço da hep sözederdi,yurtdışında bir sanatçı tek bir albümle yedi kuşak torunlarını zengin ederken Türkiye'de yoksulluk içinde unutulan üstatlardan;
AMA atv haberin yaptığı çok hoş bir jestti ve değeri parayla ölçülmeseydi keşke...
Keşke her akşam birkaç saniye de olsa duysaydık Barış'ı...
AMA atv haberin yaptığı çok hoş bir jestti ve değeri parayla ölçülmeseydi keşke...
Keşke her akşam birkaç saniye de olsa duysaydık Barış'ı...
Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki yalnız sen anlarsın ...