barış abi seni seviyorum
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
kaangurler
- Yeni Üye

barış abi seni seviyorum
normalde çoğu barış manço şarkılarını severim ama onun hayatıma bu kadar anlam katacağını tahmin etmemiştim. bir gün bir arabada mançoloji albümünü dinliyordum hayatımın sıkıntılı dönemlerindeydim. fakat bir an sözler gencecik dimağıma öyle şeyler ifade ettiki kendimi barış hastası buldum son bi haftadır hergün 2-3 saat barış manço dinleyip hayatı yeniden keşfediyorken bişiler yapmam gerektiğini düşündüm ve araştırıp bu siteye üye oldum gerçekten çok iyi bir adam var ortada ve ben onu çook seviyorum dünyaya bir daha böyle birinin geleceğini düşünmüyorum nur içinde yatsın barış abimiz.. yanımız da o, bunu hissedebiliyorum..........
MRKaaNG
- barışhayranı
- Moderator

-
nurayildiz
- Yeni Üye

- mançohayranı
- Yeni Üye

Re: barış abi seni seviyorum
kaangurler yazdı:fakat bir an sözler gencecik dimağıma öyle şeyler ifade ettiki kendimi barış hastası buldum son bi haftadır hergün 2-3 saat barış manço dinleyip hayatı yeniden keşfediyorken bişiler yapmam gerektiğini düşündüm ve araştırıp bu siteye üye oldum gerçekten çok iyi bir adam var ortada ve ben onu çook seviyorum dünyaya bir daha böyle birinin geleceğini düşünmüyorum nur içinde yatsın barış abimiz.. yanımız da o, bunu hissedebiliyorum..........
bu duygularını bende paylaşıyorum kardeşim. inanmassın ben barış mançoyu dinlemeye başladığımda hiç duraksamadan dinledim. 2 3 saat yetmezdi bana gittiğim heryerde ama heryerde barış manço dinledim. Hala da dinliyorum ve bıkmış değilim hatta şu anda bile dinliyorum. Barış Manço'nun dünyada bi eşi daha yok. Bunun herzaman bilinmesi gerekir. O tamamen farklıydı. Onu çok seviyorum. Umarım ilerde sizlerle barış abimiz için daha güzel etkinlikler gerçekleştiririz. SENİ UNUTMADIK BARIŞ ABİ SENİ ÇOK SEVİYORUZ.
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
barış abi bizi o kdr çok sevdiki hemde hiç bi karsılık beklemeden bizimde onu bu kdr cok sevmemiz kimsede bulamadımızı onda bulmamız bi tesadüf degil biz barış abimizin farkında olmadııımız zmnlarda bile o bizi sevmişti bizim için bişiler yapmıştı dedim ya geç yede erken barış abiyi sevmemiz tesadüf diiiil çünkü o bizi çok sevmişti 
barış babayı unutmamak için herşei yapmalııız o bizi çok sevmişti bizde onu ve sevmeee devem edelim
Barış Manço'yu kendimi bildim bileli seviyorum.Şarkılarını konuşabildiğim zamandan beri söylüyorum;ama galiba onu anlamaya yeni başladım.Şimdi her şarkısı bir anıt, her kelimesi binlerce yıllık düşünce, insanötesi...
Ona olan saygım gün geçtikçe daha da artıyor.
Ona olan saygım gün geçtikçe daha da artıyor.
Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki yalnız sen anlarsın ...
-
ogulcan
-
COBAN YILDIZI