TARKAN DÜNYAYI DOLAŞIP ÜNLÜLERLE TOLK SHOW YAPACAKMIIIIIŞŞŞŞ

Türkiye'de yaşanan tüm müzik ve sanat olaylarını tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

karagöz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

TARKAN DÜNYAYI DOLAŞIP ÜNLÜLERLE TOLK SHOW YAPACAKMIIIIIŞŞŞŞ

Mesajgönderen karagöz » Pzt May 08, 2006 20:34 pm

hürriyet gazetesinde bir haber okudum. tarkan dünyayı dolaşarak program yapacakmış. beni asıl kızdıran ve sinirden güldüren tarkanın barış manço ile kıyaslanması.

bir tarafta askerliğini adam gibi yapan, vergisini adam gibi ödeyen, magazin basınına hayatı boyunca iyi malzeme çıkarmayan, düzgün bir hayatı olan, ne yaptıysa ülkesi ve insanları için yapan BARIŞ MANÇO

diğer tarafta vergiye tabi gelirini bir bakkal dükkanından daha düşük beyan eden, askere gitmemek için bin bir ayak oyunu yapan, askerden kurtuluşu olmadığını görünce ankaradaki MESUT DAYIsından yardım isteyip kendisi için bedelli yasası çıkartan magazin basınının gözdesi, ahlaksızlık timsali, DAHA DÜNKÜ ÇOCUKKEN "ben dünya starıyım" diya ahkam kesen, para, kadın ve erkekten başka hiçbir şey düşünmeyen TARKAN.

bu kadar farklı iki insan nasıl bir tutulur.

PES DOĞRUSU

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Sal May 09, 2006 10:03 am

Hiç korkma Barış Mançonun yerini kimse alamaz...
Varsın tarkan dünya turu yapsın, onun yapacağı programın bizlere hiçbişey vermeyeceğini de biliyorum.
Bırak herkez bildiğini yapsın. Bizde bildiğimizi yapalım.
Biz barışla kalalım... Biz birlik olalım... Onu yaşatalım...
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: TARKAN DÜNYAYI DOLAŞIP ÜNLÜLERLE TOLK SHOW YAPACAKMIIIII

Mesajgönderen memet59 » Sal May 09, 2006 20:28 pm

karagöz yazdı:hürriyet gazetesinde bir haber okudum. tarkan dünyayı dolaşarak program yapacakmış. beni asıl kızdıran ve sinirden güldüren tarkanın barış manço ile kıyaslanması.

bir tarafta askerliğini adam gibi yapan, vergisini adam gibi ödeyen, magazin basınına hayatı boyunca iyi malzeme çıkarmayan, düzgün bir hayatı olan, ne yaptıysa ülkesi ve insanları için yapan BARIŞ MANÇO

diğer tarafta vergiye tabi gelirini bir bakkal dükkanından daha düşük beyan eden, askere gitmemek için bin bir ayak oyunu yapan, askerden kurtuluşu olmadığını görünce ankaradaki MESUT DAYIsından yardım isteyip kendisi için bedelli yasası çıkartan magazin basınının gözdesi, ahlaksızlık timsali, DAHA DÜNKÜ ÇOCUKKEN "ben dünya starıyım" diya ahkam kesen, para, kadın ve erkekten başka hiçbir şey düşünmeyen TARKAN.

PES DOĞRUSU

yorusuz...

:( :( :( :( :( :(

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Çrş May 10, 2006 14:38 pm

karagöz yazdı:hürriyet gazetesinde bir haber okudum. tarkan dünyayı dolaşarak program yapacakmış. beni asıl kızdıran ve sinirden güldüren tarkanın barış manço ile kıyaslanması.

PES DOĞRUSU

hakaret etmesek daha iyi olur.. ;)
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Çrş May 10, 2006 16:56 pm

rock114 yazdı:

PES DOĞRUSU

hakaret etmesek daha iyi olur.. ;)

bencede

Ayrıca program yapabilir buna karışamayız.
Barış Abimizle kıyaslamak bile yanlış bunu
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Çrş May 10, 2006 17:07 pm

Bırakın kim ne yaparsa yapsın arkadaşlar. Biz işimize bakalım. Ayrıca onları konuşarak kimseye prim yaptırmayalım.

Barış ve Sevgilerle

karagöz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen karagöz » Çrş May 10, 2006 20:12 pm

arkadaşlar bir yalnıuş anlaşılma oldu sanırım. benim tepkip tarkana değil. NE HALİ VARSA GÖRSÜN. benim tepkim tarkanı barış manço ile bir tutan hürriyet gazetesine.

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Cum May 12, 2006 07:16 am

"dexar"demişki:Bırakın kim ne yaparsa yapsın arkadaşlar. Biz işimize bakalım. Ayrıca onları konuşarak kimseye prim yaptırmayalım.

Bir insanın yıldız olabilmesi için bence;
1.Kendi beste yapması
2.Kendi Kültürünü en iyi şekilde anlatması....giyim, şive, yöre müzikleri vb..
3.Sadece şarkıyı söylemekle değil, aynı zamanda beden diliylede anlatmak
4.Türkiye yi en iyi şekilde tanıtmak en küçük örnek; Kore ve Japonya Türkiyede otomobil fabrikası kurmuşlardır ekonomik olarak Barış Manço nun payı çok büyüktür tanıtımı yaptınmı böyle yapacaksın...
5. 7'den 77'ye her kesime hitap edecek şarkıların sadece genç kızlara değil..Kusura bakmayın kendimi kaybettim... "dexar" a kulak verin saygılar...

TEK STAR TEK YILDIZ BARIŞ MANÇO
En son scubi tarafından Cum Eki 27, 2006 06:13 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Cum May 12, 2006 11:09 am

dexar yazdı:Bırakın kim ne yaparsa yapsın arkadaşlar. Biz işimize bakalım. Ayrıca onları konuşarak kimseye prim yaptırmayalım.

Barış ve Sevgilerle

bencede

Kullanıcı avatarı
bigbossman
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen bigbossman » Cum May 12, 2006 23:23 pm

aynı haber yıllardır yapılmakta ve yıllardır böyle benzetmeler çıkmakta
bkz. kenan doğulu ve deniz arcak örneği
...öff sıkıldım yahu!!! yazmıcam bu konu da! :kizgin:
çok uzaktayım...ama kalbim sizinle....

Kullanıcı avatarı
burockz
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen burockz » Pzt Haz 05, 2006 00:00 am

hakaret etmeyelim barış manço kimseye benzemez...dier arkadaşların da söylediği gibi naparsa yapsın...

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Sal Haz 20, 2006 19:03 pm

valla tarkan markan hiç umrumda bile değil...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
paz
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen paz » Cmt Tem 01, 2006 02:37 am

Dünya'yı dolaşmak deyince insanların Barış Manço'yu hatırlaması kötü birşey değil bence.Önemli olan ilklerdir zaten,diğerleri her zaman ilkle kıyaslanır,bunda kızacak alınacak birşey yok.Barış Manço yaşasa yepyeni projeleri olurdu, bu tür şeylere geri dönüp bakmazdı bile.Biz de bakmamalıyız.
Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki yalnız sen anlarsın ...

sercan55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen sercan55 » Cmt Ağu 26, 2006 21:50 pm

ARKADAŞLAR TARKANIN BARIŞ ABİYLE BİR TUTULMASI YANLIŞ BİRŞEY ANCAK BARIŞ ABİNİN BIRAKMIŞ OLDUĞU BAYRAĞI GELECEKTE BİRİLERİ GERÇEKTEN TAŞIYACAK BEN ŞUAN ÜLKEMİZDE TARKANI GÖRÜYORUM
SAYGILARLA BARIŞ DOLU GÜNLER BİZLERİN OLSUN
güneş elbet birgün doğacak

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Cmt Ağu 26, 2006 21:54 pm

YA ARKİDİŞLER TARKAN GAY Bİ ERKEK! ASKERLİK YAPMICAK TABİ! BARIŞ MANÇO İLE KIYASLANAMAZ TABİ! ONU NİLÜFERLE, SEZEN AKSUYLA FALAN KIYASLAMAK LAZIM! ANLAYAN ANLADI! :geberdim: :geberdim: :D
En son Zafer Uyanık tarafından Sal Eki 31, 2006 17:58 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Cmt Ağu 26, 2006 23:00 pm

tarkan istediği kadar dolaşsın mesele bizim gönlümüzde dolaşması ayrıca barış abimiizn yerini doldurmak gibi bi kaygısı olduğunu düşünmüyorum kıyaslamak barışa hakarettir tarkanada hakarettir başarılı olursa iyi olur başarılar

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Pzt Ağu 28, 2006 12:35 pm

tarkanmış dunya turuymuş onu adam yerine koyup kim talk şovuna katılır yaa bu adam medyanın balonu çok şişirdiler birgun patlayacak ama ne zaman,sahnede çişim geldi diyen bi adamın vatana ne katkısı olur mega starmış guldurmeyin beni :geberdim:

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Sal Ağu 29, 2006 00:44 am

sercan55 yazdı:ARKADAŞLAR TARKANIN BARIŞ ABİYLE BİR TUTULMASI YANLIŞ BİRŞEY ANCAK BARIŞ ABİNİN BIRAKMIŞ OLDUĞU BAYRAĞI GELECEKTE BİRİLERİ GERÇEKTEN TAŞIYACAK BEN ŞUAN ÜLKEMİZDE TARKANI GÖRÜYORUM

neeeee!
yılın gafı mı bu şimdi.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Sal Ağu 29, 2006 16:22 pm

sercan55 yazdı:ARKADAŞLAR TARKANIN BARIŞ ABİYLE BİR TUTULMASI YANLIŞ BİRŞEY ANCAK BARIŞ ABİNİN BIRAKMIŞ OLDUĞU BAYRAĞI GELECEKTE BİRİLERİ GERÇEKTEN TAŞIYACAK BEN ŞUAN ÜLKEMİZDE TARKANI GÖRÜYORUM
kardeşim sercan iyimisin bak bu msj olmamış :geberdim:

havvanur
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen havvanur » Prş Eki 19, 2006 13:43 pm

TARKAN'DAN Bİ ...... OLMAZ... :P
barış manço hayatımda konserine gitmek istediğim tek sanatçıydı nasip değilmiş onun gibi başka bir sanatçı daha yok bence

havvanur
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen havvanur » Prş Eki 19, 2006 13:46 pm

sameth yazdı:
kardeşim sercan iyimisin bak bu msj olmamış :geberdim:

YAA hakkaten i misin yaa BARIŞ ABİNİN KEMİKLERİNİ SIZLATMA oo adam barış manço nun dişindeki ıspanak bile olamaz :cinnet:
barış manço hayatımda konserine gitmek istediğim tek sanatçıydı nasip değilmiş onun gibi başka bir sanatçı daha yok bence

havvanur
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen havvanur » Prş Eki 19, 2006 13:48 pm

sameth yazdı:tarkanmış dunya turuymuş onu adam yerine koyup kim talk şovuna katılır yaa bu adam medyanın balonu çok şişirdiler birgun patlayacak ama ne zaman,sahnede çişim geldi diyen bi adamın vatana ne katkısı olur mega starmış guldurmeyin beni :geberdim:

KESİNLİKLE :alkis: :alkis: :D

Kullanıcı avatarı
emre yilmaz
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen emre yilmaz » Cum Eki 20, 2006 06:15 am

dexar yazdı:Hiç korkma Barış Mançonun yerini kimse alamaz...
Varsın tarkan dünya turu yapsın, onun yapacağı programın bizlere hiçbişey vermeyeceğini de biliyorum.
Bırak herkez bildiğini yapsın. Bizde bildiğimizi yapalım.
Biz barışla kalalım... Biz birlik olalım... Onu yaşatalım...

;)

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Cum Eki 27, 2006 01:09 am

olmaz o iş merak etmeyin tarkan göbek dansı yapsın daha basarılı olur
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
emre yilmaz
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen emre yilmaz » Cum Eki 27, 2006 03:08 am

turkerr yazdı:olmaz o iş merak etmeyin tarkan göbek dansı yapsın daha basarılı olur

Merak ettiğimiz bişe yok. keşke yapabilse ama.......