TARKAN DÜNYAYI DOLAŞIP ÜNLÜLERLE TOLK SHOW YAPACAKMIIIIIŞŞŞŞ
Moderatörler: barışhayranı, Mod
TARKAN DÜNYAYI DOLAŞIP ÜNLÜLERLE TOLK SHOW YAPACAKMIIIIIŞŞŞŞ
hürriyet gazetesinde bir haber okudum. tarkan dünyayı dolaşarak program yapacakmış. beni asıl kızdıran ve sinirden güldüren tarkanın barış manço ile kıyaslanması.
bir tarafta askerliğini adam gibi yapan, vergisini adam gibi ödeyen, magazin basınına hayatı boyunca iyi malzeme çıkarmayan, düzgün bir hayatı olan, ne yaptıysa ülkesi ve insanları için yapan BARIŞ MANÇO
diğer tarafta vergiye tabi gelirini bir bakkal dükkanından daha düşük beyan eden, askere gitmemek için bin bir ayak oyunu yapan, askerden kurtuluşu olmadığını görünce ankaradaki MESUT DAYIsından yardım isteyip kendisi için bedelli yasası çıkartan magazin basınının gözdesi, ahlaksızlık timsali, DAHA DÜNKÜ ÇOCUKKEN "ben dünya starıyım" diya ahkam kesen, para, kadın ve erkekten başka hiçbir şey düşünmeyen TARKAN.
bu kadar farklı iki insan nasıl bir tutulur.
PES DOĞRUSU
bir tarafta askerliğini adam gibi yapan, vergisini adam gibi ödeyen, magazin basınına hayatı boyunca iyi malzeme çıkarmayan, düzgün bir hayatı olan, ne yaptıysa ülkesi ve insanları için yapan BARIŞ MANÇO
diğer tarafta vergiye tabi gelirini bir bakkal dükkanından daha düşük beyan eden, askere gitmemek için bin bir ayak oyunu yapan, askerden kurtuluşu olmadığını görünce ankaradaki MESUT DAYIsından yardım isteyip kendisi için bedelli yasası çıkartan magazin basınının gözdesi, ahlaksızlık timsali, DAHA DÜNKÜ ÇOCUKKEN "ben dünya starıyım" diya ahkam kesen, para, kadın ve erkekten başka hiçbir şey düşünmeyen TARKAN.
PES DOĞRUSU
Re: TARKAN DÜNYAYI DOLAŞIP ÜNLÜLERLE TOLK SHOW YAPACAKMIIIII
karagöz yazdı:hürriyet gazetesinde bir haber okudum. tarkan dünyayı dolaşarak program yapacakmış. beni asıl kızdıran ve sinirden güldüren tarkanın barış manço ile kıyaslanması.
PES DOĞRUSU
yorusuz...
karagöz yazdı:hürriyet gazetesinde bir haber okudum. tarkan dünyayı dolaşarak program yapacakmış. beni asıl kızdıran ve sinirden güldüren tarkanın barış manço ile kıyaslanması.
PES DOĞRUSU
hakaret etmesek daha iyi olur..
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
- barışhayranı
- Moderator

rock114 yazdı:karagöz yazdı:hürriyet gazetesinde bir haber okudum. tarkan dünyayı dolaşarak program yapacakmış. beni asıl kızdıran ve sinirden güldüren tarkanın barış manço ile kıyaslanması.
PES DOĞRUSU
hakaret etmesek daha iyi olur..
bencede
Ayrıca program yapabilir buna karışamayız.
Barış Abimizle kıyaslamak bile yanlış bunu
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
"dexar"demişki:Bırakın kim ne yaparsa yapsın arkadaşlar. Biz işimize bakalım. Ayrıca onları konuşarak kimseye prim yaptırmayalım.
Bir insanın yıldız olabilmesi için bence;
1.Kendi beste yapması
2.Kendi Kültürünü en iyi şekilde anlatması....giyim, şive, yöre müzikleri vb..
3.Sadece şarkıyı söylemekle değil, aynı zamanda beden diliylede anlatmak
4.Türkiye yi en iyi şekilde tanıtmak en küçük örnek; Kore ve Japonya Türkiyede otomobil fabrikası kurmuşlardır ekonomik olarak Barış Manço nun payı çok büyüktür tanıtımı yaptınmı böyle yapacaksın...
5. 7'den 77'ye her kesime hitap edecek şarkıların sadece genç kızlara değil..Kusura bakmayın kendimi kaybettim... "dexar" a kulak verin saygılar...
TEK STAR TEK YILDIZ BARIŞ MANÇO
Bir insanın yıldız olabilmesi için bence;
1.Kendi beste yapması
2.Kendi Kültürünü en iyi şekilde anlatması....giyim, şive, yöre müzikleri vb..
3.Sadece şarkıyı söylemekle değil, aynı zamanda beden diliylede anlatmak
4.Türkiye yi en iyi şekilde tanıtmak en küçük örnek; Kore ve Japonya Türkiyede otomobil fabrikası kurmuşlardır ekonomik olarak Barış Manço nun payı çok büyüktür tanıtımı yaptınmı böyle yapacaksın...
5. 7'den 77'ye her kesime hitap edecek şarkıların sadece genç kızlara değil..Kusura bakmayın kendimi kaybettim... "dexar" a kulak verin saygılar...
TEK STAR TEK YILDIZ BARIŞ MANÇO
En son scubi tarafından Cum Eki 27, 2006 06:13 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Bal_Böceği
- Profesyonel

- bigbossman
- Üst Düzey Üye

Dünya'yı dolaşmak deyince insanların Barış Manço'yu hatırlaması kötü birşey değil bence.Önemli olan ilklerdir zaten,diğerleri her zaman ilkle kıyaslanır,bunda kızacak alınacak birşey yok.Barış Manço yaşasa yepyeni projeleri olurdu, bu tür şeylere geri dönüp bakmazdı bile.Biz de bakmamalıyız.
Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki yalnız sen anlarsın ...
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

YA ARKİDİŞLER TARKAN GAY Bİ ERKEK! ASKERLİK YAPMICAK TABİ! BARIŞ MANÇO İLE KIYASLANAMAZ TABİ! ONU NİLÜFERLE, SEZEN AKSUYLA FALAN KIYASLAMAK LAZIM! ANLAYAN ANLADI!

En son Zafer Uyanık tarafından Sal Eki 31, 2006 17:58 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!
- fairground
- Forum Duayeni

sercan55 yazdı:ARKADAŞLAR TARKANIN BARIŞ ABİYLE BİR TUTULMASI YANLIŞ BİRŞEY ANCAK BARIŞ ABİNİN BIRAKMIŞ OLDUĞU BAYRAĞI GELECEKTE BİRİLERİ GERÇEKTEN TAŞIYACAK BEN ŞUAN ÜLKEMİZDE TARKANI GÖRÜYORUM
SAYGILARLA BARIŞ DOLU GÜNLER BİZLERİN OLSUN
neeeee!
yılın gafı mı bu şimdi.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!
sameth yazdı:kardeşim sercan iyimisin bak bu msj olmamışsercan55 yazdı:ARKADAŞLAR TARKANIN BARIŞ ABİYLE BİR TUTULMASI YANLIŞ BİRŞEY ANCAK BARIŞ ABİNİN BIRAKMIŞ OLDUĞU BAYRAĞI GELECEKTE BİRİLERİ GERÇEKTEN TAŞIYACAK BEN ŞUAN ÜLKEMİZDE TARKANI GÖRÜYORUM
SAYGILARLA BARIŞ DOLU GÜNLER BİZLERİN OLSUN
YAA hakkaten i misin yaa BARIŞ ABİNİN KEMİKLERİNİ SIZLATMA oo adam barış manço nun dişindeki ıspanak bile olamaz
barış manço hayatımda konserine gitmek istediğim tek sanatçıydı nasip değilmiş onun gibi başka bir sanatçı daha yok bence
sameth yazdı:tarkanmış dunya turuymuş onu adam yerine koyup kim talk şovuna katılır yaa bu adam medyanın balonu çok şişirdiler birgun patlayacak ama ne zaman,sahnede çişim geldi diyen bi adamın vatana ne katkısı olur mega starmış guldurmeyin beni
KESİNLİKLE
barış manço hayatımda konserine gitmek istediğim tek sanatçıydı nasip değilmiş onun gibi başka bir sanatçı daha yok bence
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim: