29 temmuz 2006 tarihli tercuman gazetesinde trt'de yayınlanmaya başlanan 7 den 77 ye proğramını konu edinmiş. şunları söylüyorlar
Barış hala tek...
TRT öğle saatlerinde Barış Manço ile gerçekleştirilen proğramı yayınlıyor.Barış'ın çocuklar için dünyayı gezmesi, karşısına çıkanlarlahem eğlendiren hem de bilgilendiren konuşmalar yapması insanı ekran başına çekiyor.Ben bile eski proğramları izler oldum Barış'tan önce böyle bir proğram yapılmamıştı,sonra da yapılmadı.Çocuk denince sadeceçizgi film ve stüdyoda gerçekleştirilen proğramlar ekrana yansıyor. Anlaşılan onun gibisi yok,ne önce, ne sonra...
BARIŞ HALA TEK...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
programın yeniden yayınlanması bile az da olsa bi tepki buluyor demekki ne güzel. ben o zamanlar üye değildim. o yüzden programın yeniden yayınlanmasını sağladığınız için teşekkür ederim
bence güzel bir iş çıkarmışsınız. umarım diğer etkinliklerde de bişiler başarabiliriz..
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..
sarılacağım sımsıkı sana
yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

Re: BARIŞ HALA TEK...
samet ahmet yazdı:Barış hala tek...
TRT öğle saatlerinde Barış Manço ile gerçekleştirilen proğramı yayınlıyor.Barış'ın çocuklar için dünyayı gezmesi, karşısına çıkanlarlahem eğlendiren hem de bilgilendiren konuşmalar yapması insanı ekran başına çekiyor.Ben bile eski proğramları izler oldum Barış'tan önce böyle bir proğram yapılmamıştı,sonra da yapılmadı.Çocuk denince sadeceçizgi film ve stüdyoda gerçekleştirilen proğramlar ekrana yansıyor. Anlaşılan onun gibisi yok,ne önce, ne sonra...
gerçektende barış abi gittikten sonra böyle bir program yapılmadı...seni seviyoruz barış abi....
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

herşey para için bu devirde kise isanlık uğruna bi,şey yapmaz olduZafer Uyanık yazdı:ASLINDA TRT'NİN KENDİLİĞİNDEN O PROGRAMLARI YAYINLAMASI LAZIM. YAZIK BÖYLE İSTEKLE YAPIO OLMALARINA, BURDA GÜNÜMÜZÜN REYTİNGÇİ YAKLAŞIMININ TRT'YE DE HAKİM OLDUĞUNU GÖSTERİYO Kİ ASLINDA 5 TANE KANALLARI VAR!
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
BARIŞ ABİNİN PROĞRAMLARININ ÖZEL İSTEKLE YAYINLANMASI ÜZÜCÜ..AMA YAYINLANIYOR OLMASI DA SEVİNDİRİCİ..YILLAR ÖNCE OLDUĞU GİBİ ŞUAN GÜNÜMÜZDE DE BU PROĞRAMLAR İNSANLARA Bİ ŞEYLER ÖĞRETEBİLİYOR..AÇIKCASI PROĞRAMLARIN TEKRAR YAYINLANIYOR OLMASINA GERÇEKTEN ÇOK SEVİNDİMMMM...KATKILARI OLANLARA TEŞEKKÜRLER....