BARIŞ HALA TEK...

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

samet ahmet

BARIŞ HALA TEK...

Mesajgönderen samet ahmet » Cum Ağu 04, 2006 16:18 pm

29 temmuz 2006 tarihli tercuman gazetesinde trt'de yayınlanmaya başlanan 7 den 77 ye proğramını konu edinmiş. şunları söylüyorlar

Barış hala tek...
TRT öğle saatlerinde Barış Manço ile gerçekleştirilen proğramı yayınlıyor.Barış'ın çocuklar için dünyayı gezmesi, karşısına çıkanlarlahem eğlendiren hem de bilgilendiren konuşmalar yapması insanı ekran başına çekiyor.Ben bile eski proğramları izler oldum Barış'tan önce böyle bir proğram yapılmamıştı,sonra da yapılmadı.Çocuk denince sadeceçizgi film ve stüdyoda gerçekleştirilen proğramlar ekrana yansıyor. Anlaşılan onun gibisi yok,ne önce, ne sonra...

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Cum Ağu 04, 2006 18:58 pm

programın yeniden yayınlanması bile az da olsa bi tepki buluyor demekki ne güzel. ben o zamanlar üye değildim. o yüzden programın yeniden yayınlanmasını sağladığınız için teşekkür ederim :alkis: bence güzel bir iş çıkarmışsınız. umarım diğer etkinliklerde de bişiler başarabiliriz..
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Pzr Ağu 06, 2006 04:20 am

ASLINDA TRT'NİN KENDİLİĞİNDEN O PROGRAMLARI YAYINLAMASI LAZIM. YAZIK BÖYLE İSTEKLE YAPIO OLMALARINA, BURDA GÜNÜMÜZÜN REYTİNGÇİ YAKLAŞIMININ TRT'YE DE HAKİM OLDUĞUNU GÖSTERİYO Kİ ASLINDA 5 TANE KANALLARI VAR!
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: BARIŞ HALA TEK...

Mesajgönderen memet59 » Pzr Ağu 06, 2006 12:44 pm

samet ahmet yazdı:Barış hala tek...
TRT öğle saatlerinde Barış Manço ile gerçekleştirilen proğramı yayınlıyor.Barış'ın çocuklar için dünyayı gezmesi, karşısına çıkanlarlahem eğlendiren hem de bilgilendiren konuşmalar yapması insanı ekran başına çekiyor.Ben bile eski proğramları izler oldum Barış'tan önce böyle bir proğram yapılmamıştı,sonra da yapılmadı.Çocuk denince sadeceçizgi film ve stüdyoda gerçekleştirilen proğramlar ekrana yansıyor. Anlaşılan onun gibisi yok,ne önce, ne sonra...

gerçektende barış abi gittikten sonra böyle bir program yapılmadı...seni seviyoruz barış abi....

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzr Ağu 06, 2006 17:28 pm

MEKANIN CENNET OLSUN...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Pzt Ağu 07, 2006 14:08 pm

Zafer Uyanık yazdı:ASLINDA TRT'NİN KENDİLİĞİNDEN O PROGRAMLARI YAYINLAMASI LAZIM. YAZIK BÖYLE İSTEKLE YAPIO OLMALARINA, BURDA GÜNÜMÜZÜN REYTİNGÇİ YAKLAŞIMININ TRT'YE DE HAKİM OLDUĞUNU GÖSTERİYO Kİ ASLINDA 5 TANE KANALLARI VAR!
herşey para için bu devirde kise isanlık uğruna bi,şey yapmaz oldu
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)

ESRA06
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ESRA06 » Sal Ağu 15, 2006 13:13 pm

BARIŞ ABİNİN PROĞRAMLARININ ÖZEL İSTEKLE YAYINLANMASI ÜZÜCÜ..AMA YAYINLANIYOR OLMASI DA SEVİNDİRİCİ..YILLAR ÖNCE OLDUĞU GİBİ ŞUAN GÜNÜMÜZDE DE BU PROĞRAMLAR İNSANLARA Bİ ŞEYLER ÖĞRETEBİLİYOR..AÇIKCASI PROĞRAMLARIN TEKRAR YAYINLANIYOR OLMASINA GERÇEKTEN ÇOK SEVİNDİMMMM...KATKILARI OLANLARA TEŞEKKÜRLER.... :)

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Çrş Eki 18, 2006 00:00 am

ah şu kanallardan birini bir verseler bana varya 24 saat kesintisiz yayınlarım dön başa çok olsada...en azından onun vasıtasıyla doğruları anlatırdımmm...
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

Kullanıcı avatarı
odtulu23
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen odtulu23 » Prş Kas 02, 2006 14:23 pm

Tabii ki BARIŞ abının ustune sanatcı tanımam.BARIŞ abi tek zaten onun baska rakıbı falan olamaz....
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni