TRT'ye atacağımız teşekkür mailinin metni!...

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: sagolun

Mesajgönderen memet59 » Prş Haz 29, 2006 12:45 pm

emre tilki yazdı:ARKDSLAR BNDE ATTIM MAIL OLARAK IKI UC GUNDUR IZINLI OLDUGUM ICIN BARIS ABIMIZN YAYINLARINI IZLIYORDUM AMA YARIN ISE TEKRAR DEVAM EDECEGIM VE 15,00 16,00 ARASI IZLEYEMECEGIM. SIZLERDEN ISTEGIM GUN ICINDE YAYINLANAN BOLUMLERI KAYDEDIP BURAYA KOPYALARSANIZ IZLYEMEYEN ARKDSLAR ICIN DE GUZEL OLUR DERIM

multimedya formunda doner arkadaşımız kaydediyor istersen oraya bir bak...

pinargorgun
Gelişen Üye
Gelişen Üye

trt ye sonsuz teşekkürler

Mesajgönderen pinargorgun » Cum Haz 30, 2006 21:25 pm

arkadaşlar özellikle ben teşekkür ederim trt ye barış manço gibi vasıflı bir sanatçının arşivde kalan programının arşivden tozlanıp durmaması gerektiğini çok güzel bir şekilde ispatladı ben de trt ye bundan ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzr Tem 02, 2006 22:50 pm

bende yolladım arkadaşlar..bu mancomix.sitelerinin değerli üyeleri site admini mix veb team...hepimizin ortak başarısıdır..
keşke haftasonuda yayınlasalar..ben ve benim gibi bir çok kişi hafta içi çalıştığı için izleyemeyecek.. :( :gozyasi:
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Pzt Tem 03, 2006 11:46 am

Bana trt'den cevap geldi:

''Sayin ........,

7'den 77'ye programimizin tekrar yayinina yönelik yorumlariniz için çok tesekkür ederiz.

TRT'nin kaliteli ve düzeyli yayinlari sizlerin de destegi ile devam edecektir.

Görüs ve önerilerinizi her zaman bekliyor, saygilarimizi sunuyoruz.

TRT AKTİF HAT''
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Pzt Tem 03, 2006 12:41 pm

trt ye bende çok tşk.ederm...keşke diğer kanallarda yapsa böle bişi.programı izledinizmi çok güseldi ya..inş.bunun dewamı gelir..

Kullanıcı avatarı
doner-zümrüt
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen doner-zümrüt » Pzt Tem 03, 2006 16:35 pm

sizce TRT bu tesekkür mailleri hak etti mi? hepimiz tesekkür ettik, bugün birden bire yayin saatini degistirdiler ve 7 sene atladilar!!

kardesiminde haberi yoktu, böylece doner bugün kayit edemedi.

sanki bizim baris mancoya duydugumuz sevgimizi kullaniyorlarmis gibi bir his dogdu icime. zaten programlari kisaltmalari yetmezmis gibi, birde programin sonunda verdigi adresi cuma gününden beri vermez oldu (http://www.barismancomix.com/forum/viewtopic.php?t=2129 bu konuyu actiktan sonra, icine bakin ne yaziyor, anlarsiniz..)

yorum sizin
siraya dizdin bizi zaman...

kardeşimin arşiv sitesi:

www.BarisManco.de.tt

tolgacan
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen tolgacan » Pzt Tem 03, 2006 17:02 pm

Ben de yolladım e-maili. Bugün gerçekten de 1995 yılının bölümü verildi. Ben ilk kez izleyebildim bu nedenle karışık verdiklerini bilmiyordum. Garip gerçekten de...

lutfialtinel
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Sizler nekadar Barış Manço seviyorsunuz

Mesajgönderen lutfialtinel » Pzt Tem 03, 2006 21:52 pm

Merhabalar,

Barış Manço sitesi yaptım, barismancomix.com sitesi bir link dahi vermedi.
Siz Barış Mançoyu değil kendinizi seviyorsunuz.

http://www.altintas.com/barismanco

ben link verdiğim halde ve şu ana kadar dünyanın her yanındna ziyaretçiler geldği halde, sizin siteniz neden link vermedi,tam dört ay oldu site açılalı.

ABBA grubuna bir ay önc esite açtım , 5000 ziyarteçi geldi bir ay içinde.
http://www.altintas.com/abba

ne de olsa yabancılarda fesatlık yok ,
aslında ben Barış Manço için yaptım siteyi, sizler için değil.

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Pzt Tem 03, 2006 22:58 pm

şimdi lutfialtinel kardeşim aslında bir daha bu sitede tartışmak yok diye kendime söz verdiysemde bozuyorum sözümü.

kimse senin sitene link vermek zorunda değil bu biiiir bu başlığın amacı trtnin tekrar 7den77ye yi yayınlamaya başlaması bu alakasız msjı niye buraya attın ikiiii ve son olarak tamam emek etmişsin iyi etmişsin flaş animasyonları falan güzel olmuş ama ben bi bilgi almak istersem BM ile ilgili senin sitene değil buraya, barismanco.de ye girerim kusra bakma. içerik çok iyi değil...
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
barış_kolik_1943
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen barış_kolik_1943 » Çrş Tem 05, 2006 00:15 am

ben yazdım şimdi.....
Resim

SEVGİ..BARIŞTIR.....

HERŞEYİM MANÇOM...

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Çrş Tem 05, 2006 11:52 am

lutfialtinel arkadşm düşünüp yapman bile güzell..sitende ayrıcı o kadar kötü olmamş yani.. :alkis:

Kullanıcı avatarı
manchosever
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen manchosever » Cum Tem 07, 2006 17:47 pm

Barış ABi mizi yenıden ekranlarda gormek harika bir duygu ben de sizler kadar sevinçliyim :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Cum Tem 07, 2006 18:25 pm

bende yolladim ........ :alkis:
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Pzt Tem 10, 2006 05:40 am

TRT ye(azıcık ayıp etsede)ve doner kardeşimize sonsuz teşekkürler... :alkis:
bayramınız mübarek olsunn

balböceği..
Yeni Üye
Yeni Üye

bende yazdım

Mesajgönderen balböceği.. » Çrş Tem 12, 2006 02:49 am

ya nekadar sevindim anlatamam yıllar önce seyrederken farketmemişim ne kadar mükemmelmiş .......şimdiki cocuklarda onu tanıyacak ne güzeeeeellll::::)

Kullanıcı avatarı
topaldede
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen topaldede » Sal Ağu 15, 2006 19:48 pm

:sapka: slm trt ye cok tesekkurler yapmış olduk ları kucuk ama buyuk etki yapmıştır yazlaşan televizyon kulturune biraz akıl verir işallah
TEVFİK DEMİR

Kullanıcı avatarı
topaldede
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

selam

Mesajgönderen topaldede » Sal Ağu 29, 2006 12:07 pm

selam arkadaşlar trt te bizi ciddiye olacaktır cunku trt te bizim bizim olan birsey bize sırt ceviremez ve trtrye surenin uzatılmasını isdediğimizi soylemeliyiz
TEVFİK DEMİR

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Cum Eki 20, 2006 08:13 am

Hala yayindami 7den 77ye trt de. Ben yurt disinda oldugum icin bilmiyorum. genede tesekkur mesaji aticam.

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Cum Eki 20, 2006 21:29 pm

Cindy yazdı:Hala yayindami 7den 77ye trt de. Ben yurt disinda oldugum icin bilmiyorum. genede tesekkur mesaji aticam.
Hayır malesef yayından kalktı. Yaz döneminde okullar kapanınca başladı ve malesef okullar açılında sona erdi. Yinede TRT ye teşekkürler. Sen bence yinede bir tşk maili gönder ve tekrar yayın akışına almaları için de istekte bulunabilirsin.Biz denedik...çoğunluğa ihtiyacımız var. Aynı zamanda aramıza hoş geldin Cindy. Saygılar.

Kullanıcı avatarı
emrullah
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen emrullah » Cmt Kas 25, 2006 14:04 pm

trt ye tşk ediyoruz
ARTIK MAHŞER GÜNÜNDE ARARIM SENİ..

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

barış abi

Mesajgönderen manco halil » Prş Ara 28, 2006 22:16 pm

SELAM BÜYÜKLER MERHABA ÇOCUKLAR sevgılı barışcı kardeşlerım hepınıze sevgıler geleyım konumuza diyoruzki TRTYE secgıler falan fılan ben tesekkür fılan etmıyorum arkadaşlar olmaz olmamalı bu kadar az olmamalıydı yakışmadı ama yıne tahmın ettığım oldu yanılmadım tatıller bıtınce kesıldı yayın hatta tatıl bıtmeden kestıler sebebı neymış bılıyormusunuz reytınk yapmıyormuş yahu tamam ozaman reytink falan bi yana bunlar kolay yalanlar bence TRT barış abiye yıne oyun oynamıştır bılırızkı yıllar önce evorısyon yarışmasında barış abıyı kazma adlı eser yüzünden gecırmedı bu adamlar ha bana belkı kızarsınız tamam saygı duyarım ama sızlerce yetermı bu kadarmı olmalı arkadaşlar ben TRT ye savaş acıyorum hakkımız olarak yanlış anlamayın savaş dedıysem karalamak anlamında degıl barış savaşi acoıyorum sızlerınde duyarlı olmanızı beklıyorum ben dıyorumkı hergün barış abının proğramları yayınlansın ğünde 1,2 saat olsun çünki cok nedenlerı var bi bakın bakalım hep beraber etrafımıza kımlerımız var ve bız bunların nekadar farkındayız ha ozaman dedımı anlarsınız işallah sevgı ve saygıdan bahsedıyorum ben kendımce işte bir sebebpde bu ki bitmiyor çocuklar kardeşlerımız bızler büyüdük barış abıyle bence öğretmenımızdı bıze eğitim verıyordu rahmetli abimiz canım barış abim işte bir örnekte bu kardeşlerımızın ihtıyacı var bence barış abıye çünki hergün bir """"contasız""" cıkıyor ortaya yanı zübbeler bunlar izliyorlar .yazık türk toplumuna ve de sayın TRT YE benım yazılarımınj satırlarda kalmasını istemıyorum bana katılın TRT ye devamlı yazalım yazalımda sesımızı duysunlar bı<zz susarsak kaybederız hatta ne olur kadıköy modayı bu sever sallayalım barış abimizin aramızdan ayrıldığı güne çok az kaldı ne olur modadaki evine gelın ne olur arkadaşlar yıne gecen senelerdeki gibi 10 15 kişi olmayalım lütfen hepınıze sonsuz tesekkürler edıyorum yazımı okudunuz için ""manço halil"" sevgi ve barışla kalın.....
halil

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

barış manço

Mesajgönderen manco halil » Prş Ara 28, 2006 22:37 pm

sevgili arkadaşlar ben artık bıktım bu sivri zekalı bazı kişilerden her gün biri cıkıyor. karsımıza .simdide. muz adlı bir sarkı yapmış bırı ve onu yayınlıyorlar.durmadan ama artık sarkıyı yapıp söyleyene kızmıyorum YINE O BÜYÜK ÖZEL KANALLAR VARYA ONLARA SITEM EDIYORUM VE SU ANDAN İTİBAREN TELEVIZYONDA İZLEMIYORUM PROTESDO EDIYORUM BU KANALLARI ...TRT BAŞDA olmak üzere KRAL .TV YIDE anlamıyorum ben bu kanalları nasıl yönetılıyor bunların tek bır hedeflerı kalmış kım kımi .sevıyo yada hülya avsar neyaptı bakıyorum yahu adam gibi biseyler yok yazık yazık hergün bir kanal ya gelın kaynana yada ahu tuğba .yada hülya avsar dıyor anlamıyorum .bunlar türk toplumuna ne verır sıze soruyorum sayın kanal müdürleri patronları ve sayın TRT.ben söylimi ne kazandırdıklarını .savaş isyan belden aşagı laflar yani daha yazmaya gerek yok bılıyoruz zaten arkadaşlar bence bızım halımıze ağlamamız laxzzım toplum olarak bir yandanda bizler suçluyuz çünki izliyoruz çünki aklımız körermiş artık yahu ne yalan söleyım annem bıle izledı bı aralar ama ben kazandım anne oğul savasını tabi ..sona oda bana fikir oldu. arkadaşlar benım dıyeceyım rtük filan kalmamış ben inanmıyorum.artık bunlara.bu televızyon canavarlarına . neyse hepinizi sıktım belkıde sizleri farkındsa olmadan incıldıysem hepinızden özür dılerım ben barış cıyım barışcı doğdum ve barış cı öleceğim rahat uyu barış abi üzülme halimize ..bilirim sen hep derdın inanmak loazım istek lazım bende bunlar var ve diyer barışcı kardeşlerımızdede var onlarda katılıp bu canavarların sonunu getıreceğiz ve iç dünyamızdaki seytanları öldüreceğiz sen emın ol bende senın gıbı sımdı televizyon izlemiyorum ve sana yıne hak verıyorum çünki sen bence hep doğru olanı yaptın sen bir keresınde dedığinde benım evımde televızyon yok .ben ozaman sana bıraz sasırmıst5ım sımdı sasırmıyorum uyguluyorum abi barış baba. ve seni çok özlüyorum barış babam çok ama çok seni sevıyorum barış baba .barış abim.mekanın cennet olsun.... arkadaşlar bu satırlarımı barış abiye yazdım .sevgi ve barışla kalın..manço halil
halil

Kullanıcı avatarı
tuba
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen tuba » Cum Ara 29, 2006 19:54 pm

ya ben neden gönderemedim hatalı diyo :(
BARIŞ MANÇO HAYATINI KAYBETMEDİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

barış manço

Mesajgönderen manco halil » Çrş Oca 03, 2007 21:46 pm

merhaba arkadaşlar evet bu ğün baktım yazdığım mesajlarıma eleştırı varmı dıye ama heralde boşuna yazmısım .çünki hiç eleştırı yok yanı yıne hepımız uyuyoruz .. demekki barış abiyi fobı olsun dıye dınleyenler cok var.. ama ben yınede davamdan gecmıyorum ve yınede yazıyorum ... bazı sivri zekalı insanlar varken sesımızde duyulmaz tabı ama önce bızler uyanmalıyız barış abimizin mesala barış abimizin 2 sinde doğum ğünüydü ama yazık yazık cok yazık sorarım herkese kım modaya gıttı ogün evinin önünde durupda onu hayal edip hayallerındede olsa yasatmak isteyıyle kaç kişi vardı biliyormusunuz evet sayı cok buyuk çok sevenlerı vardı yıne tam 1 kişi oda ben orada o kadar bekledım bırılerı gelır dıye ama nerde kımın umrunda yazık çok üzülüyorum . bari subatda ölüm yıl dönümünde kanlıcaya gelınde bişey olsun en azından sesımız duyulsun da bazı medya mensuplarıda .bizim sesımızı türkiyeye duyursun ama yıne pek umudum yok ..ama ..belki bu sefer kanlıcada binlerce barış cı bulusuruz işallah ..ben ordayım işallah şlizlerde olursunuz.. herkesı beklıyorum .unutmayalımki arkadalşlar .bizler bir olup da sesımızı duyurmaya calışmassak medyada bu konulara duyarsız kalır.. barış abinin tek kabrını yayınlarlar yıne bom boş dıye yıne sevenlerı yok dıye ..bunun olmaması için lütfen o ğün orda olalım şizlwerı beklıyorum .kardeşlerım...sevgi ve barışla kalın...
halil

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

edıp akbayramla konusma fırsatım odu

Mesajgönderen manco halil » Cmt Şub 24, 2007 18:49 pm

sevgılı arkadaşlar hepınıze merhabalar bakıyorum da hanı mektup atanlar hanı o fıkırlerı kutlayanlar kı bu kutlamaların içinde cok sevdım bırıde var kı ondanda bısey yok adını vermıcem ..ama su olaya deyınmek ıstıyorum sız barısı sevseydınız bıkerem barış abının ölüm yıldönumunde modada olurdunuz sımdı kımse sallamasın kımsede gelmedı bır kısı geldı oda bır gül bıraktı baska kımseler yoktu tabı bırde dostu vee de bır cok turnelere cıktıgı edıp akbayram vardı edıp abıyle söylesı mız oldu tabı ..ama inanın o da edıp abıde saşkın bır vazıyette bakındı etrafa ..ve dedıkı kımse yokmu gercekdern kımse gelmedımı dedı bende yok edıp abıu dedım kımsede gelcegını sanmöıyorum dedım oda bana bencede buı saatden sona kımseler gelmez dedı bu arada bu saat derken ben oraya sabah dan kıttım vede 17 00 kadar bekledım ...ama malasef kımse yoktu ıkıncı günude gıttım yıne kımse yoktu edıp abıye sunları dedım ..edıp abı sen ıstesen bır kanala cıkıp bırseyler yapamazmısın dedım oda bna yaparım dedı ama ınan benım bu sekılde anılmıyacagı aklıma bıle gelmedı dedı bana bende edıp abı sana sonsuz tesekkürlerımı edıyorum dedım..yanı arkadaşlar allah rızası için gelın yahu uzakdaysanızda gfelın paranız yoksada ne olur bana dıyın valla vercem karsılıcam ama bırlıkde olalım gıdelım edıp akbayramın yanına ondan yardım ısteyelım..hadı gelın..edıp abı barış abının arkasında oturuyor .aynı yerde ..sevgı ve barış la kalın..
halil