7den 77ye
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- kayalarin_oglu_2023
- Gelişen Üye

- İletişim:
7den 77ye
Arkadaşlar ben sadece bi öneri sunmak istedim belki komik gelebilir ama şimdi trt 7den 77ye programanı tekrardan veriyo barış abide programın sonunda bana yazın diye 81300 moda istanbul diye belirtiyo.PEKİ BİZ ESKİDEN OLDU GİBİ TEKRARDAN MEKTUP YAZSAK OLMAZMI .DAHA ÇOK DİKKAT ÇEKMEZ Mİ BİLMİYORUM NELER DERSİNİZ AMA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM AÇIKCASI
EN BÜYÜK SANATÇI BARIŞ MANÇO & www.sohbetizm.com Herkes Davetlidir
- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
viewtopic.php?t=2131
burada yeni konu actim. Ayrica mesajini oraya kopyaladim, umarim bize katilanlar cok olur
burada yeni konu actim. Ayrica mesajini oraya kopyaladim, umarim bize katilanlar cok olur
En son doner-zümrüt tarafından Cum Haz 30, 2006 11:23 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
kayalarin_oglu_2023 yazdı:Arkadaşlar ben sadece bi öneri sunmak istedim belki komik gelebilir ama şimdi trt 7den 77ye programanı tekrardan veriyo barış abide programın sonunda bana yazın diye 81300 moda istanbul diye belirtiyo.PEKİ BİZ ESKİDEN OLDU GİBİ TEKRARDAN MEKTUP YAZSAK OLMAZMI .DAHA ÇOK DİKKAT ÇEKMEZ Mİ BİLMİYORUM NELER DERSİNİZ AMA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM AÇIKCASI
doner-zümrüt yazdı:Bence hicte komik degil cok iyi bir fikir! Inanmazsin belki ama Pazartesinden itibaren Baris Manco'nun her adresini söylediginde, mektup yollasak ne olur acaba diye düsündüm...
Ve eminim herkes katilip bu günden tez mektuplarini yollayacaklardir!
Ben yollayacagim, bir degil iki degil...
2'nizede katılıyorum...gönderelim ama mektuplar ertesin gün bize geri gelir...
- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
doner-zümrüt yazdı:http://www.barismancomix.com/forum/viewtopic.php?t=2131
burada yeni konu actim, multimedya paylasim forumundaki üyeler böyle seylere bakmaz diye. ayrica mesajini oraya kopyaladim, umarim bize katilanlar cok olur
Bence denemekte fayda var memet! TRT ne yapti? Basta onu basaracagimiz da pek aklimiza gelmezdi, ama sonunda oldu
- kayalarin_oglu_2023
- Gelişen Üye

- İletişim:
çok güzel olur
birlikten kuvvet doğar arkadaşlar trt içinde böle olmuştu biz yollayalım ne olcak ki ya .yollayalım elbette ki utancaklar o insanlar barış manço vefat ettikden sonra yaptıkları için görücekler barış mançonun yanlız olmadını herkes yollasın lütfen arkadaşlar
- doner-yakut
- Kıdemli Üye

- İletişim:
Bende katiliyorum, ama belki Moda'nin Belediye Baskanina veya yetkisi olan baska birine (mesela müzelerle ilgilenen kisiye) yazsak daha etkili olur.
Memet'in de yazdigi gibi, BM'ye yazdigimiz mektuplar geri gelir.
Memet'in de yazdigi gibi, BM'ye yazdigimiz mektuplar geri gelir.
hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana
- kayalarin_oglu_2023
- Gelişen Üye

- İletişim:
ya yollayalım biz
Belki Geri Dönebilir ama bu mektuplar 1000 leri aşarsa biz istedimize ulaşmış olucaz arkadaşlar dikkati çekicez barış mançonun unutulmadını yanlız olmadını herkes görücek elbetteki pes edicekler elbetteki utandırcaz o unutanları al birliğiyle yapalım şu işi
- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
Barishayrani demis ki:
Tarih: Prş Hzr 29, 2006 7:02 pm Mesaj konusu:
Benimde dün aklıma gelmişti bu.Çok güzel bir fikir böylece medya ya sesimizide duyurabiliriz
Kulahmet demis ki:
30.06.2006 6:21pm
hadi öyleyse alalim kalemi elimize
Not: Moda/Istanbul'a topigini kilitlemelerini rica ettim, cünkü daha önce buraya da ayni konu acilmisti. Bu arada sayin mod.'a bir kez daha cok tesekkür ederim!!!
Tarih: Prş Hzr 29, 2006 7:02 pm Mesaj konusu:
Benimde dün aklıma gelmişti bu.Çok güzel bir fikir böylece medya ya sesimizide duyurabiliriz
Kulahmet demis ki:
30.06.2006 6:21pm
hadi öyleyse alalim kalemi elimize
Not: Moda/Istanbul'a topigini kilitlemelerini rica ettim, cünkü daha önce buraya da ayni konu acilmisti. Bu arada sayin mod.'a bir kez daha cok tesekkür ederim!!!
- mr_mancher_2023
- Yeni Üye

- barış_kolik_1943
- Kıdemli Üye

- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
- doner
- Forum Duayeni

- İletişim:
doner-zümrüt yazdı:5, 10 kisiyle olacak bir sey degil maalesef.
Fikirlerini bile yazmiyorlar.
ablacigim, senin mektubun benim mektubum, benim mektubumda senin mektubun zaten, ben bastan beri varim
Baris bir gün toprak olur....
sitelerim:
www.BarisManco.de.tt
www.Baris-Manco-Resim.de.tt
www.donerkayit.de.tt
sitelerim:
www.BarisManco.de.tt
www.Baris-Manco-Resim.de.tt
www.donerkayit.de.tt
- yusuf_emre
- Yeni Üye

- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
Sevgili kardeşim bu adrese hala mektuplar gelmekte zaten bizim posta adresimizde aynı BalBöceği bilir kartvizit de bile adresimiz o..
HERŞEYE RAĞMEN
İNADINA BARIŞ
( Ama Bireysel değil toplu halde ve daha profesyonelce )
HERŞEYE RAĞMEN
İNADINA BARIŞ
( Ama Bireysel değil toplu halde ve daha profesyonelce )
Barış ve Sevgi Dileklerimle
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
-
COBAN YILDIZI
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
baris_onsel yazdı:Cindy yazdı:mektubu 81300 moda Istanbul adresinemi gondericez? orda simdi kimse yok diye biliyordum ben..
evet yollayalim ama ben de Cindy arkadaşım gibi sanıyorum...
evet, kimse olmayabilir belki ama yaz tatilindeyken Moda'ya gittik ve iki aydir orada olan bir dergi vardi. viewtopic.php?t=2714&start=0 onlarca mektup gönderilse bu dikkat ceker ve Baris Manco asla unutulmadigi fark edilir...
- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
:(
Sevgili dostlar vefakar düşüncenize saygı duyuyorum ama bu da bir çözüm değil zira o mektuplar vb bizlere ulaşıyor.Bizler de zaten onu ASLA unutmayanlarız ama ben diyorum ki bu Mektupları Kültür Bakanlığı'na yollasak...
Moda Caddesi'nin Barış Manço Moda Caddesi olması isteğimizi Kadıköy Belediye Başkanlığı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Başbakanlık
Makamlarına yollasak daha etkili olacak kanaatindeyim..
Moda Caddesi'nin Barış Manço Moda Caddesi olması isteğimizi Kadıköy Belediye Başkanlığı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Başbakanlık
Makamlarına yollasak daha etkili olacak kanaatindeyim..
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

doner-zümrüt yazdı:baris_onsel yazdı:Cindy yazdı:mektubu 81300 moda Istanbul adresinemi gondericez? orda simdi kimse yok diye biliyordum ben..
evet yollayalim ama ben de Cindy arkadaşım gibi sanıyorum...
evet, kimse olmayabilir belki ama yaz tatilindeyken Moda'ya gittik ve iki aydir orada olan bir dergi vardi. viewtopic.php?t=2714&start=0 onlarca mektup gönderilse bu dikkat ceker ve Baris Manco asla unutulmadigi fark edilir...
evet ya,dimi...
-
COBAN YILDIZI
- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
Metin..
Dostlar aynı metni kopyalayıp adınızı yazarak buraya ekleyiniz ben en son halinin çıktısını alacağım ve bir gün toplanıp imzalarız hepimiz akabinde gerekli yerlere elden teslim ederiz yazımızı daha etkili olacaktır..
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIK - BELEDİYE MECLİS MAKAMINA
KADIKÖY BELEDİYESİ BAŞKANLIK - BELEDİYE MECLİS MAKAMINA
Dünyaca ünlü sevilen sanatçı Barış Manço'yu kaybettiğimizden bu yana 7,5 yıl geçti biz Barış severler sizlerinde destekleri ile onun anısını yaşatmaya gayret ediyor , Barış ve Sevgi dolu yaşam felesefesini yeni kuşaklara aktarmaya çalışıyoruz.
Ancak geçen 7,5 yıl içerisinde gerek Yurt genelinde gerekse Yurt dışı İl ve İlçelerde Barış Manço adının bir çok Cadde, Sokak , Kültür Merkezi, Açık hava tiyatrosuna verildiği halde ne yazık ki yaşadığı semt de Moda'da sadece Barış Manço Kültür Merkezi var Orasında da Müjdat Gezen'in adı daha belirgin.
Sanıyoruz ki Yurdumuzu Dünyaya tanıtmış Barış Manço Moda 81300 Adresini Dünyaya ezberletmiş Barış Manço'nun adının Moda Caddesine BARIŞ MANÇO MODA CADDESİ olarak verilmesinin ve Moda Çocuk Parkı'nın adının MODA ADAM OLACAK ÇOCUK PARKI olarak değiştirilmesinin sizler için çok güç olmasa gerek...
Gerekli çalışmaların başlatılmasını saygılarımızla arz eder, Barış ve Sevgi Dileklerimizi Sunarız.
BARIŞ MANÇO 7'DEN 77'YE DOLU DİZGİN BARIŞ VE SEVGİ DERNEĞİ İSTANBUL ŞUBESİ Üyeleri.
www.barismancomix.com Üyeleri..
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIK - BELEDİYE MECLİS MAKAMINA
KADIKÖY BELEDİYESİ BAŞKANLIK - BELEDİYE MECLİS MAKAMINA
Dünyaca ünlü sevilen sanatçı Barış Manço'yu kaybettiğimizden bu yana 7,5 yıl geçti biz Barış severler sizlerinde destekleri ile onun anısını yaşatmaya gayret ediyor , Barış ve Sevgi dolu yaşam felesefesini yeni kuşaklara aktarmaya çalışıyoruz.
Ancak geçen 7,5 yıl içerisinde gerek Yurt genelinde gerekse Yurt dışı İl ve İlçelerde Barış Manço adının bir çok Cadde, Sokak , Kültür Merkezi, Açık hava tiyatrosuna verildiği halde ne yazık ki yaşadığı semt de Moda'da sadece Barış Manço Kültür Merkezi var Orasında da Müjdat Gezen'in adı daha belirgin.
Sanıyoruz ki Yurdumuzu Dünyaya tanıtmış Barış Manço Moda 81300 Adresini Dünyaya ezberletmiş Barış Manço'nun adının Moda Caddesine BARIŞ MANÇO MODA CADDESİ olarak verilmesinin ve Moda Çocuk Parkı'nın adının MODA ADAM OLACAK ÇOCUK PARKI olarak değiştirilmesinin sizler için çok güç olmasa gerek...
Gerekli çalışmaların başlatılmasını saygılarımızla arz eder, Barış ve Sevgi Dileklerimizi Sunarız.
BARIŞ MANÇO 7'DEN 77'YE DOLU DİZGİN BARIŞ VE SEVGİ DERNEĞİ İSTANBUL ŞUBESİ Üyeleri.
www.barismancomix.com Üyeleri..
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
www.gokhankaraduman.net
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68