Baris Abimizin evini pislik götrüyor dedik...dedik ama Icrati baskasindan bekledik. Ben Istanbulda yasayan biri olsam simdiye kadar bikac Arkadasi toplayip coktan temizlige gimistim, yoksa evin Bahcesine felan girilmiyomu yani Yasakmi?
Yorum sizin
Moderatörler: barışhayranı, Mod

barışhayranı yazdı:Haklısın arkadaşım ama ben o başlığı kalıcı bir çözüm için açmıştım.Şöyle bir şey söyliyeyim Barış Abimizin kaybetmemizin bu seneki yıldönümünde evinin balkonuna bir demet çiçek bırakmıştım.Balkonla bahçe arasında da mesafe var ve balkon biraz yüksekte.2 gün sonra önünden geçtim ortada çiçek falan yok.Kim neden gelip o çiceği alsın?Ama alıyorlar işte.Sonra aklıma geceleri orada konaklayan birileri olabileceği geldi.İnşallah böyle birşey yoktur.Barış Abimizin evi sahroşların vb. yeri olamaz.O evde o şekilde kalamaz.Kalıcı bir çözüm yolu şart!

eğer evi düşündüğümüz gibi tinercilerin elindeyse işimiz zor onların sağı solu belli olmaz...ama bu kangal olayına aklım yattı..oraya bi köpek alalım...karnını da bahçeye ya da eve giren çibiliyetsizlerin budundan doyurur..Benimyaw yazdı:barışhayranı yazdı:Haklısın arkadaşım ama ben o başlığı kalıcı bir çözüm için açmıştım.Şöyle bir şey söyliyeyim Barış Abimizin kaybetmemizin bu seneki yıldönümünde evinin balkonuna bir demet çiçek bırakmıştım.Balkonla bahçe arasında da mesafe var ve balkon biraz yüksekte.2 gün sonra önünden geçtim ortada çiçek falan yok.Kim neden gelip o çiceği alsın?Ama alıyorlar işte.Sonra aklıma geceleri orada konaklayan birileri olabileceği geldi.İnşallah böyle birşey yoktur.Barış Abimizin evi sahroşların vb. yeri olamaz.O evde o şekilde kalamaz.Kalıcı bir çözüm yolu şart!
Sende Haklisin , ama bizim böyle birsey yapmamiz...yani etrafa binevi Örnek olalim Insanlar en azindan Evin cevresindekiler belki daha duyarli olur diye düsünmüstüm. Orda Hic Komsu felan yokmu yaw ???Hicmi yürekleri Sizlamiyor bu Insanlarin.
Sarhoslara ve Tinercilere kaldiysa Baris Abinin evi ...Eyvah Eyvah düsünmek bile Istemiyorum![]()
![]()
Yaw Seytan diyor Zengin ol Bas Parayi Bankaya al evi
![]()
![]()
![]()
Bir Kangali salalim Bahceye geleni gideni ParcalasinFena Bozuldum Arkadaslar COOOOK KIZGINIM......
blunish yazdı:eğer evi düşündüğümüz gibi tinercilerin elindeyse işimiz zor onların sağı solu belli olmaz...ama bu kangal olayına aklım yattı..oraya bi köpek alalım...karnını da bahçeye ya da eve giren çibiliyetsizlerin budundan doyurur..Benimyaw yazdı:barışhayranı yazdı:Haklısın arkadaşım ama ben o başlığı kalıcı bir çözüm için açmıştım.Şöyle bir şey söyliyeyim Barış Abimizin kaybetmemizin bu seneki yıldönümünde evinin balkonuna bir demet çiçek bırakmıştım.Balkonla bahçe arasında da mesafe var ve balkon biraz yüksekte.2 gün sonra önünden geçtim ortada çiçek falan yok.Kim neden gelip o çiceği alsın?Ama alıyorlar işte.Sonra aklıma geceleri orada konaklayan birileri olabileceği geldi.İnşallah böyle birşey yoktur.Barış Abimizin evi sahroşların vb. yeri olamaz.O evde o şekilde kalamaz.Kalıcı bir çözüm yolu şart!
Sende Haklisin , ama bizim böyle birsey yapmamiz...yani etrafa binevi Örnek olalim Insanlar en azindan Evin cevresindekiler belki daha duyarli olur diye düsünmüstüm. Orda Hic Komsu felan yokmu yaw ???Hicmi yürekleri Sizlamiyor bu Insanlarin.
Sarhoslara ve Tinercilere kaldiysa Baris Abinin evi ...Eyvah Eyvah düsünmek bile Istemiyorum![]()
![]()
Yaw Seytan diyor Zengin ol Bas Parayi Bankaya al evi
![]()
![]()
![]()
Bir Kangali salalim Bahceye geleni gideni ParcalasinFena Bozuldum Arkadaslar COOOOK KIZGINIM......

Benimyaw yazdı:Bu Baslikta bi Konu acan Arkadasamiz vardi, konu saptirilmaya basladiktan sonra Kilit vurulmus bu Topice (iyide olmus).
Baris Abimizin evini pislik götrüyor dedik...dedik ama Icrati baskasindan bekledik. Ben Istanbulda yasayan biri olsam simdiye kadar bikac Arkadasi toplayip coktan temizlige gimistim, yoksa evin Bahcesine felan girilmiyomu yani Yasakmi?
Yorum sizin

sinem yazdı:Benimyaw yazdı:Bu Baslikta bi Konu acan Arkadasamiz vardi, konu saptirilmaya basladiktan sonra Kilit vurulmus bu Topice (iyide olmus).
Yorum sizin
arkadaşımla geçen yaz barış abimizin evine gittiğimizde bahçenin kapısı açıktı bizde girdik içeri hatta arka bölüme atladık.gerçekten çok kötüydü..cam kırıkları çöpler...hatta ön balkonun altında tava gördümmneyse bu yaz gittiğimde de bahçe kapısı kiltlenmişti bizde atladık...barış abimizin balkonunda oturduk içlendik...gerçekten çok kötüüydü...ama galiba biri gelip o tavayı almışş...azıcıkta temizlenmişti..kim yaptıysa Allah razı olsun...arka taraftaki bölümde temizlenmişti...hatta bazı şeyler yoktu...o mekanın içinde .artık oraya nedesem bilmiorumki.kapalı bi yerin içinde piyano,ayna falan vardı..aynanın üstündeki posterler eksilmişti..kilitli bi yer yalnız..düşmüştür die kafamı cama dayayıp yere baktım ama yerdede poster falan yoktu..neyse yaa Allah bilir noldu??sonuç olarak...gidelim temizleyelim
sinem yazdı:Benimyaw yazdı:Bu Baslikta bi Konu acan Arkadasamiz vardi, konu saptirilmaya basladiktan sonra Kilit vurulmus bu Topice (iyide olmus).
Yorum sizin
arkadaşımla geçen yaz barış abimizin evine gittiğimizde bahçenin kapısı açıktı bizde girdik içeri hatta arka bölüme atladık.gerçekten çok kötüydü..cam kırıkları çöpler...hatta ön balkonun altında tava gördümmneyse bu yaz gittiğimde de bahçe kapısı kiltlenmişti bizde atladık...barış abimizin balkonunda oturduk içlendik...gerçekten çok kötüüydü...ama galiba biri gelip o tavayı almışş...azıcıkta temizlenmişti..kim yaptıysa Allah razı olsun...arka taraftaki bölümde temizlenmişti...hatta bazı şeyler yoktu...o mekanın içinde .artık oraya nedesem bilmiorumki.kapalı bi yerin içinde piyano,ayna falan vardı..aynanın üstündeki posterler eksilmişti..kilitli bi yer yalnız..düşmüştür die kafamı cama dayayıp yere baktım ama yerdede poster falan yoktu..neyse yaa Allah bilir noldu??sonuç olarak...gidelim temizleyelim

maalesef doğru..ya bu ne biçim adaletsamanci yazdı:blunish yazdı:keşke büyük makamlardan destek alabilsek..anladığım kadarıyla lale hanımdan umut yok!..en azından oğullarıyla irtibata geçsek?
iyide blunish kardeş oğullarını gören varmı ki destek istesek bence bu durumu devlet erkanı çözer ama ne zaman !

gokhankaraduman yazdı:Arkadaşlar Evvela ;
1- Moda da oturan sevgili kardeşim Hakan Yasav bana bile bırakmadan uygun oldukça ayda 1-2 gidip temizliyorlar bahçeyi.
2- Orayı temizleyip bakımınıda biz yaparak acaba Halk Bankasına destek mi oluyoruz.Madem aldı edepsiz temizlikçi parası da versin..
3- Orası asla tinercilere kalmaz Semt olarak Moda ,tam karşısında Kilise var Edip Akbayram paralel sokaklarda oturuyor ve orada bir, iki esnaf var oraya giren tinerciyi tiner kazanına atar
4- Bu işler büyük projeler ile çözülebilir ancak...

ben onun oğullarının üstüne turp suyu sıkayım.. ben şartsız hiç bişey istemeden onun manevi kızı olsaydım var ya o devlette o ailede allahımmm bak ağzımdan kötü şeyler çıkacak.. tövbe estafurullah..blunish yazdı:maalesef doğru..ya bu ne biçim adaletsamanci yazdı:blunish yazdı:keşke büyük makamlardan destek alabilsek..anladığım kadarıyla lale hanımdan umut yok!..en azından oğullarıyla irtibata geçsek?
iyide blunish kardeş oğullarını gören varmı ki destek istesek bence bu durumu devlet erkanı çözer ama ne zaman !![]()